Forum towarzyskie »

Zima 2013/ 2014

Pod Poznaniem nic. Chmury owszem, ale nic.
W Katowicach odczuwalna -5 🙁
W Nowym Sączu śnieg z deszczem - brzydko, paskudnie, braja - bleh:/:/:/

Konie nie golone i zafutrowane, samochód na zimówkach od tygodnia, EMUsy powyciągane z miesiąc temu:P tylko kurtki zimowej brak i zimowego płynu do spryskiwaczy..
Ja w zeszłym roku ani razu nie powiedziałam, że nie lubię zimy. Zeszłoroczna zima była piękna i mam nadzieję, że będzie tak samo piękna w tym roku.

Był śnieg, a nie było bardzo zimno.
Ja uwielbiam zimę  😜  💘 i z utęsknieniem czekam na śnieg ale jak na razie cisza 🙁
U nas dziś spadł śnieg, oczywiście nie mam założonych opon zimowych hehe
Ale pewnie stopnieje, bo jest +2 stopnie.
U nas o północy auto było całe w lodzie , nie mogliśmy otworzyć drzwi . Cały dzień dziś ładnie , teraz zrobiło się już zimno .
Lubin - zimno, opadów brak, nawet się słońce przebija. Kałuże rano pozamarzane, zatem w nocy było na minusie. Teraz jest nieco powyżej 0, odczuwalna jednak wydaje się niższa. Zima idzie  😤
w Katowicach rano padał śnieg, później stopniał, zimno jak nie powiem co 🙂
A ja ostatnio stwierdziłam, że nie ma pory roku, której bym nie lubiła  🙂 (no, może roztopy, ciapa, ale to nie są pory roku, tylko krótkie okresy). Kiedyś nie cierpiałam zimy, ale spróbowałam nart i się zakochałam! No i święta też szalenie lubię  😉

Ciekawe jak mój rower zachowa się na śniegu w tym roku...
Wrocław

sypie śnieg  😅
W Wawie nic, ale zimno!!!!!
I oby to NIC było jak najdłużej!!!!!!!!!
Przymrozki!
W Lubinie rano nieco popadał deszcz ze śniegiem i tyle w temacie, oby tak dalej  😁
Katowice zielone. Zimno, ale do wytrzymania (2*). Jestem tylko pewna, że lenistwo przypłacę czekaniem na autobus jutro rano (nie chciało się wymienić zużytego akumulatora "bo jeszcze dość ciepło"😉. No i liczę, że nie będzie poniżej -15* 🙂
W Lubiążu 17😲0 sypał śnieg, dojechaliśmy do Lubina i nic 🙁
za to na noc zapowiadają opady i -4'
Kurtka kupiona, samochód dziś został zaopatrzony w zimowe opony (później niż zazwyczaj), EMUsze niedługo odkopię ze strychu pewnie, chociaż (co dziwne!) w nogi jeszcze nie marznę.

Jak ja nienawidzę zimy!  😤 😤 😤

Do zestawu opon zimowych dołączyło jeszcze przygotowanie lakieru - kwarc, tenzon i inne takie  😍 Mój mężczyzna zadbał o moje maleństwo  😍

W Szczecinie wczoraj spadł pierwszy śnieg. W sumie, że spadł śnieg to za dużo powiedziane 😉 Niemniej jednak niestety był...
W Krakowie na razie nic 🙁
Lubin - 4
dachy białe, trawa biała, ale to nie śnieg tylko mróz  😉
A u nas na Ślęzy jest śnieg i kogoś porawło na narty 😁
Londyn 9 stopni pochmurno pewnie będzie padał deszcz  😵
we Wrocławiu mroźno, ale świeci słoneczko, zero śniegu! 😉
Poznań tak samo, zero śniegu, piękne słońce, ale żeby wyjść z domu...  :nunchaku:
A czemu by nie? Oj, może jest ździebko zimniej niż zazwyczaj, ale da się funkcjonować!  😉
Od wczoraj nic nie spadło, dzisiaj cały dzień piękne słońce, ale mroźno jak diabli. A jaki piękny wschód był, miałam ochotę olać próbną maturę i wysiąść koło parku robić zdjęcia... 😍
Będzie zima , jutro biorę się ostro za znoszenie opału do domu , przy takich wiatrach cięzko będzie dom nagrzać  😤  http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/orkan-uderzy-w-polske-przyniesie-sniezyce-i-huraganowe-wiatry,107575,1,0.html 
Uh.. masakra 🙁 Lubię zimę jak jest do -5* i ładna pogoda, ale wiatru mi do szczęścia nie potrzeba 🤔
Jezu, ja nie chcę, boję się tak silnego wiatru...  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się