Witam wszystkich, założenie tej zbiórki nie było dla mnie łatwe, ale zdrowie mojego konia i presja czasu sprawiły że tylko wasza pomoc jest realną szansą na to aby dalej widziała. Po krótce nasza Winona zachorowała na ślepotę miesięczną, która jest chorobą nawrotową, bardzo bolesną i w naszym przypadku szybko postępująca. Kto czytał wątek o ibd wie że zmagaliśmy się niedawno ze straszną chorobą i leczeniem naszej tinkerki, która niestety w wyniku tej choroby odeszła, koszty leczenia były ogromne, zapłaciliśmy ponad 40000 zł pod koniec zeszłego roku, walczyliśmy z całych sił. Do tego w tym roku musieliśmy usuwać zęba u naszego drugiego konia, koszty to ponad 6000 zł. Na badania Winony aktualnie wydaliśmy już ponad 5000 zł. Koszty zabiegu implantu to około 12000 zł nie licząc opieki po zabiegu. Niestety sama tego nie udźwignę, jest to dla mnie bardzo ciężka sytuacja, nie mam aktualnie środków aby zoperować Winone, a czasu mamy coraz mniej, bo musi przejść operację przed kolejnym nawrotem, Winona ma tylko 6 lat, całe życie przed nią, chcemy dać jej szansę na to aby widziała. Jeśli możesz bardzo proszę o pomoc, udostępnienie, to dla mnie ogromnie ważne, z racji że to mój ukochany koń, wierzę że damy radę jej pomóc, każdy grosz się dla nas liczy! Z góry dziękuję wszystkim!
https://zrzutka.pl/c6j35b