Forum konie »

POTRZEBUJĄCE POMOCY

Evka brawo że połączyłaś konie które mają pracę i pomagają ludziom ! 🙂 super trzymam kciuki i liczę że się kiedyś podzielisz jakąś relacją jak wygląda takie zajęcia
Cześć, piszę z prośbą pomoc, z tym że nie potrzebuję pieniędzy.
Mam klacz, kupiłam ja do hodowli. Skomplikowało mi się życie (jestem w zagrożonej ciąży) plus okazało się że dawna alergia tej klaczy to jednak astma. Klacz potomstwu nie przekazuje tej astmy, przynajmniej jej dzieci do tej pory nie mają objawów ale ona sama potrzebuje opieki. Moczonego siana lub sianokiszonki. Możliwe że na super jakosci sianie będzie ok ale ja takiego jeszcze nie znalazłam. Mam ją rok. Ogólnie grzeczna klacz, z ujezdzniowym rodowodem, rasy hanowerskiej, bez jednego oka. Szukam dla niej domu. Nie jestem w stanie fizycznie się nią opiekować. Pakować siana w siatki moczyć dźwigać. W domu mam jeszcze jedno dziecko, mąż pracuje a ja zostaję sama i muszę ją nakarmić. W zimę to jeszcze nie taki problem ale jak jest taka pogoda koło 10-22 stopni siano moczone szybko kisnie i maz na zaś mi nie naszykuje dla niej jedzenia.
Proszę o wiadomość prywatną osobę która byłaby chętna odkupić taką klacz. Jest wystawiona tutaj na stroniee za 7tys. Zejdę z tej ceny ale za darmo nie oddam. Nie c ha e żeby zle w życiu trafiła.
Post został usunięty przez moderatora
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban permanentny
Komentarz moderatora: spam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się