Forum konie »

Czy wy tez macie takie zdanie o naszej miłośniczce koni z myśsliny ?

Kolejna pani koniczkowaa-niedawno obgadywała ze mną ludzi,jeździła w tereny,imprezowała i kawkowała teraz mnie atakuje🙂przy sprawie florydy stała za mną numer broniąc mnie i atakując moje przeciwniczki dziś sama stoi po drugiej stronie🙂więc gdzie tu uczciwość?sama miała problem z panią z fundacji która zarzuciła jej głodzenie konia-no tak ale to było przekoloryzowane.chce zobaczyć siano i jedzenie od koni?to zapraszam🙂do stodoły mogę cię wpuścić🙂kolejny przykład tego że jak jest tak jak ktoś chce to jest dobrze a jak mu się nadepnie na odcisk to już źle.w jej temacie więcej się nie wypowiem bo po prostu mi się nie chce.zapraszam i teraz i zima proszę bardzo.siano jest cały czas owies też-mogła by to potwierdzić osoba od której go kupuje ale nie chce jej w to mieszać bo kolejna niewinna osoba dostanie od was po głowie.a pani cierp1enie niech się nie udziela-a jak ma coś do powiedzenia to zapraszam na kawę.tyle ode mnie.możecie dalej debatować i pisać jaka ja jestem zła-tylko mówiąc że wszyscy myślą tak samo o mnie to jesteście w błędzie-bo myśli tak zaledwie kilka osób🙂no tak ale wy twierdzicie że jesteście ogółem🙂
wątek zamknięty
mtl, ale ona w watku o paszach pisala 😉
wątek zamknięty
mtl, ale ona w watku o paszach pisala 😉

ok, ok juz widze ale chodzilo mi o to ze tytulowa bohaterka nie ma obowiazku chwalenia sie tym co kupuje, gdzie kupuje i w jakich ilosciach...

aczkolwiek ten wybuchowy mix w watku o paszach rzucil mi sie w oczy  😁
wątek zamknięty
sama miała problem z panią z fundacji która zarzuciła jej głodzenie konia

a pani cierp1enie niech się nie udziela-a jak ma coś do powiedzenia to zapraszam na kawę.

co do pierwszego- to miała problemy z zębami, dlatego nie przyswajała paszy

co do drugiego- z tego co wiem to jak ktoś wpadnie do Ciebie to po ryju ma dostać  😉
nagle zapraszasz na kawę, a jeszcze kilka dni temu obrażałaś mnie i wyzywałaś od grubasów?  🙄
wątek zamknięty
Napisałam co miałam napisać.więcej sprostowań nie chce mi się udzielać-ideałem nie jestem ale sporo tutaj zarzutow kierowanych w moją stronę jest bezpodstawnych.toczcie sobie dalsze rozmowy jaka to ja jestem zła 🙂
Nadzór nad moimi końmi ma pan glinka-wet z dobra opinia nawet u moich anty fanów 🙂 więc to jego oceną będę się kierować.a co do ogiera-to w opini kilku różnych wetow ma pracować na lonży a skoki też mu w niczym nie przeszkadzaja 🙂 skakał nawet przy panu glince mimo że nikt mu nie kazał i pan doktor nie stwierdził że to sadyzm🙂no tak-ale ja zawsze kłamie więc pewno sobie to wymyśliłam:-Ddobranoc.

edytuj posty!
wątek zamknięty
Pisząc z tel nie jestem w stanie edytować postów
Pani cierp1enie-powiedzieć że ktoś powinien dostać w zęby nie znaczy że dostanie stojąc u mnie pod stodołą:-D
To tyle-cześć🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] pisanie z telefonu nie uzasadnia wyslania 3 postow pod rzad, zamiast jednego. brak edycji.
wątek zamknięty
mordkamiluch4: Dla Twojej wiadomości, sprawa z P. z Fundacji była wyjaśniona i nikt dalej nie zarzucał mi głodzenia koni (haha, Pani niestety znała się na koniach tylko z dosłuchu ), zapomniałaś jeszcze dodać, że koń miał problemy z zębami, niestety u Ciebie był TOZ i stwierdzili zagłodzenie. Jeżeli jesteś taka mądra to daj dowody na głodzenie mojego konia, zdobędziesz je tak samo jak P. z Fundacji i na tym się skończy (gadanie, a nie stwierdzenie faktów). Po drugie nie jestem przeciwniczką żadnego weta jak to twierdzisz i nie mam zamiaru podważać jego zdania i mało mnie obchodzi też jaki wet do Ciebie przyjeżdża.
Zapomniałaś dodać ile Ty razy u mnie byłaś, ile to razy prosiłaś o pomoc, a teraz chcesz mnie zgłaszać na policje? Bo co? Bo prawda boli? Już Ci sto razy mówiłam przejrzyj na oczy bo jak na razie żyjesz fbl-em ze swojego telefonu.
I tak Ty stwierdziłaś, że jeżeli się koło Ciebie pojawimy to dostaniemy po mordzie - widzisz będzie kolejny argument dla policji 🙂
Przy sprawie Florydy za bardzo zasłoniłaś mi oczy, dobrze, że na czas przejrzałam bo wszystko co mi mówiłaś, obojętnie o czym było jednym wielkim kłamstwem.
Bezpodstawne stwierdzenia? No szkoda, że już kilka różnych osób napisało o tym samym, no nic jak zbieg okoliczności.
wątek zamknięty
Biedna koniczkowa miała zamydlone oczy-tak bo ty masz trzy latka i brak własnego rozumu-bajki opowiadaj komu innemu🙂a co do opini- tylko ty taką wystawiasz i lanos-dwie urażone damy:-Dludzie z internetu to słaba obrona bo tak to można sobie pisać o każdym,i nauczy się czytać ze zrozumieniem-bo napisałam że powinnaś dostać w zęby a nie że dostaniesz:-Dudzielaj się dalej:-D.ps.przestań tak ciągle wyskakiwać z tą pomocą bo jedyne co chciałam to transport żeby konia przewiezć za który miałabys zapłacone więc  daruj sobie ciągle powtarzanie jaka to ty dobra jesteś:-Dbo to jest właśnie koloryzowanie🙂
wątek zamknięty
Takie dyskusje mają sens o ile wyniknie z nich coś dobrego. Albo pomoże się koniowi, albo można wyciagnąć jakieś ogólne wnioski.
W obecnym kształcie to jest tylko personalna nawalanka bez końca. I ja popieram wniosek o zamknięcie.
wątek zamknięty
[quote author=katija link=topic=89532.msg1561741#msg1561741 date=1350940548]
[quote author=mtl link=topic=89532.msg1561475#msg1561475 date=1350929136]
[quote author=Lanos link=topic=89532.msg1561377#msg1561377 date=1350925088]
szkoda ze tylko sianem sie chwali a nie workami z owsem

a czy kon musi koniecznie jest OWIES?
[/quote]
wg Lanos, to kon powinien byc zywiony, jak zimniak zasuwajacy 10 godzin dziennie przy plugu, w gorach, albo na zolawach, dostajacy obrok w worku stojac w glebokiej bruzdzie.
[/quote]
w sumie ja sie nie chwale tym co je mój kon i kiedy i ile worków kupuje... (a juz napewno nie na FBL...)
[/quote]

i za konia tylesie płąci  ile chce sie dać trzrba było nie kupować  nie byłoby takie nagonki na ciebie - a co do tych smiesznych pomówień o anemie i inne dziwne choroby to kazdy widzi na zdjeciu ze kon z anemia i jakimiś dziwnymi schorzeniami typu narkolepsja - wariatko metra na takim koniu bys nie ujechała a juz nie mowiąc skad bys wzieła na takie leczenie jak na paste na robaki cie nie stac
wątek zamknięty
Pani lanos znowu nie umie czytać-takie je od ciebie kupiłam i wielu może to potwierdzić🙂a nie mówię że teraz jej coś dolega:-Da narkolesja wpierw poczytaj co to jest bo widocznie nie wiesz a potem się wypowiadaj:-D
wątek zamknięty
Narkolepsja🙂polecam lekturę🙂a szkoda że nie masz fotek z zimy kiedy je do mnie przywiozłas od gospodarza:-D
wątek zamknięty
Kochani Modzi, zamknijcie ten bezsensowny wątek  🙇 🙇
wątek zamknięty
No to życzę miłej dalszej debaty pani lanos-mojej byłej przyjaciółki i pani koniczkowej która jeszcze nie tak dawno nic do mnie nie miała ale uraziłam jej ego i proszę-publiczna debata w necie.jest nadzór wyższych służb a o to chyba co niektórym chodziło.konie mają co jeść mają murowana stajnię bez przeciągów mają słomę i zboże i są pod opieką weterynarza-tyle.a wy możecie dalej ciągnąć temat wielkie koleżanki o tym jaka to ja nie odpowiedzialna itp.jestem prawie jak celebrytka ha ha-im większy szum robicie tym większą mam oglądalność:-Djesteście wspaniałe🙂
wątek zamknięty
watek osiagnal tak zenujacy poziom, ze zostaje zamkniety.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.