ja mam apke do tabaty na telefonie i dobrze mi się sprawdzała przy rozruchu po kontuzji, ale nie wiem czy takie rozwiązanie w telefonie ci się sprawdzi.
Mam pytanko. Ostatnio zrobiła się moda na dorzucanie suszonych kwiatów do posiłków koni i kilka firm końskich je nawet sprzedaje (stokrotka, lawenda, nagietek itd). Czy to są takie klasyczne suszone kwiaty, jakie można kupić np w zielarskim do herbat czy naparów? Czy te dla koni są zupełnie inaczej przygotowywane?
Milla, nie wiem jakie są ceny kwiatów dla koni, ale możesz poszukać w ofercie sklepów z jedzeniem dla królików - może kwiaty będą tańsze. W zasadzie króliki mają podobną dietę do koni - siano i zioła 😉. Poszukaj np w Zwierzęcy Paśnik Ziołowy
Serio myślicie, że suszone kwiaty dla różnych gatunków zwierząt różnią się od tych dla ludzi? To jest wszystko jedno i to samo, no nie dajcie się nabijać w butelkę…
Facella, no właśnie.. suszone kwiaty, oleje itp, przecież to wszystko jest tym samym produktem tylko w innych butelkach.. Trzeba swojego rozumu używać, chociaż czasami.. 😅