keirashara, oooo nieeeee ten czarny rosegold do mnie przemówił 😭 chyba że ktoś zna ładniejsze?
W międzyczasie wrzucam Lemieux Rhone prosecco - kolor na żywo zupełnie nie beżowy taki bardziej taupe ale też ładny. Może w pełnym słońcu będzie więcej beżu jednak 😅
Mi się też podoba ten nowy Eskadron, to znaczy ten taki karmelowy kolor i czarny też. No i te tasiemki kryształkowe, mój sroczy zmysł czuje się połechtany 😉 Kiedy to będzie można zobaczyć gdzieś w sklepach?
zembria, znalazłam na niemieckiej stronie: https://www.lepona.de/eskadron-platinum/
Wolę oglądać katalogowe zdjęcia sklepowe niż filmik z którego niewiele wyłapuję 😅
Ja właśnie w pegazie zamowilam telefonicznie PD czarny z nitka rudą i czarny skórzany czaprak 😅
A cała kolekcja katalogowa jest na pferdetrends. Nie ma chyba glitterow
One dopiero będą wchodzić pewnie, bo premiera wczoraj. Klasycznie Matchy Dressage ma grafiki z podsumowaniem dla każdego z kolorów 🙂
donkeyboy, - to nie jest chyba rosegold, tylko miedziany 😉 Mam okucia rosegold eskadronowe i one mają bardziej różowy odcień, jaśniejszy, delikatniejszy.
Mi nawet jak pasuje kolor to wzór nie, a jak wzór spoko to kolorystycznie połączenie jakoś tak niekoniecznie. No i nie jestem przekonana do konceptu ekoskóry, nie wiem jak z żywotnością tego. Nie mówię, że brzydka i fuj, ale nic, co wywołuje odruch chwycenia za portfel.
Plus czarny+miedź to owszem, ładne połączenie, ale mój koń jest tak wykonany i obawiam się, że totalnie by się na nim zlało 😂 Bo on jest kary z rudymi podtonami.
No ja jestem zachwycona połączeniem czarny+miedź. Uwielbiam takie połączenie, nawet nie wiem czy nie bardziej niż granat z miedzią, więc będzie ciężko utrzymać jako taki stan portfela. Natomiast na żywo muszę zobaczyć te miedziane derki bo tu odcień może być taki se... A jesienią muszę i tak kupić jakąś jasną polarówkę więc może by to trafiło...