Jak na złość musiało mi słońce zajść i zaczęło padać, wiec kolor oddany tak w kit :/ zbliżenie na metkę chyba jest najwierniejsze. Ładny ciepły karmelek 😀
Kuniaa, a jaki jest ten materiał na czaprakach w pepitkę? Mi się z Kentucky podoba tylko ten z fishbone i jestem zrozpaczona, że mają takie marne kolory. Tzn czarny top ale reszta...
IskraADHD
Też macałam i wg mnie taki sam bubel jak glimmery z ES. W życiu bym tego badziewia nie kupiła. To nie ma racji bytu przy użytkowaniu. Ja kupuję czapraki na regularne treningi a nie na parę zdjęć...
IskraADHD, sorka, ale było milion ludzi w Pegazie i zero miejsc 🤣 Amber77, akurat ten skórzany jest kupiony głównie na zdjęcia. 😉 Potrzebujemy w coś fajnego poubierac ogiery na promocje i ten wydawał się idealny. Jak w użytkowaniu się sprawdzi na bank dam znać 🙂😉
Na Daisy jest trochę kusy, ale ona ma plecy jak żaba i wielki brzuch 🤣 mino wszystko lepiej niż te koce fulle..
A wrzucę zdjęcie w komplecie Frebro bo dostaliśmy do przetestowania czaprak od marki. Trochę mały, myślałam ze chociaż rozmiarowo jak eskadron będzie wypadać. Kuca wyszła pięknie wiec aż żal mi tutaj nie wrzucić 😝
Fokusowa, wiem, logo za duże na ten tyci rozmiar. W ogóle nie wiem czy im tego przypadkiem nie szyje caball trochę mi to na ich robotę wyglada. Wrzucam to zdjęcie z zachwytu nad swoim kucykiem 😂
dairoxroxi, Kucynka wygląda jak milion baksów tutaj, to fakt! Nie wydaje mi się, żeby to Caball im szył, Caballe się pięknie układają pod siodłem jednak 🙃