Forum towarzyskie »

Sylwester 2010/2011

Idę spać, dobranoc.
Najlepszego w Nowym Roku  Revoltopirki!!!!  :kwiatek:  🥂

I dużo szczęścia. Bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi -tylko im szczęścia zabrakło  😁  😵  💘
Dziecko olało fajerwerki, głowa jej opadła. Kot w strachu, nie wie gdzie się schować. Nietoperze obudzone latają jak wariaty. A ja podniosłam się z łóżka i zrobiło mi sie mega słabo.
Kopyciak, Alkohol uderzył do głowy? 😁

Bo ja dostałam mega dobrego humoru, sama nie wiem dlaczego 😁
A darolga zrobiła sobie nastrój i wszędzie ma świeczki 😀 Do tego leci music, tańczymy z psami (jestem trzeźwa!), pijemy odpowiednio drineczka i wodę, objadamy się ciastem i fajnie jest 🙂 Do tego trwa impreza via net i via gadu, full serwis!
No to można iść spać. O 5 karmimy, a w południe w teeeereeeen 🏇

Wszystkiego najlepszego!!!
Właśnie zawinęłam z barku butelkę szampana. A co tam, tworzy się wtedy najlepiej 😁
Notarialna, upijamy się na wesoło? Dajeszzz!  🏇
Notarialna Troszku alkohol (tak to jest jak nie pijąca matka-polka dorwie się do flaszki  :allcoholic:  :hihi🙂 a tak w ogóle to jeszcze przed północą ktoś strasznie mi humor poprawił  🏇  😅  a tekst tych, życzeń jest dla mnie genialny - na demotywatorach go wynalazłam  😍
o świeczki! 🙁 kurde nie mam komputera w swoim pokoju (jest na neutralnym gruncie 😁 ) a tez bym sobie taki klimat strzeliła!
a czemu auto zdechło? tzn wiem że się zakopałaś ale nie umiem tego połączyć z żadną znaną mi usterką 😉
ja dzisiaj też miałam trochę przygód a na koniec sarna mi przed autem przebiegła... 🤔

oj wspólna impreza by się przydała 😉
darolga, Nie mam nic przeciwko 🏇

Kopyciak, O dziwo po nowym, ja zaczęłam się histerycznie brechtać. Sama nie wiem z czego. 🤔wirek:
I podjęłam decyzje: pierdziele wszystko, wracam do swojej starej stajni!
Spełnienia wszystkich końskich marzeń i nie tylko końskich!!!

Zdrówko Re-volto  😉
Shantowa - :kwiatek: Ty wiesz :*

wer - wbijaj do mnie, pusty domek, psiaki, metr kwadratowy wódki, duzo pysznosci, muzyka, a rano teren (użyczam Korabskiego lub co tam chcesz!) 😀  Autko działało jeszcze dzielnie wożąc Vańkę po szpitalach, choć dziwnie się prowadziło, dojechało do stajni, a ze stajni do domu to już miałam jazdę figurową... Wahacz chyba zdechł, strasznie mi ściąga ją na lewo, wspomaganie siadło, kierownica chodzi jak w czołgu, skrzypi, w ogóle się nie trzyma drogi, a jak dojechałam do domu to zaliczyłam dziurę i usłyszałam ostatnie tchnienie amortyzatorów 😀  Zakopać to jedno, ale nam się zawiesiła na podwoziu całkiem i trochę nim poszorowała...
Na imprezkę ja zawsze 😀

Notarialna - Twoje zdrowie! 😀
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darolga, No to chlup 😀
Notarialna, poszłooo! Aszzz, ale dobre! Dawaj następny toast!
darolga - proszona o podanie hasła na fb bo zagubiłam  😎

nie no, szumi mi już  😁
darolga o dobry pomysłz tymi swieczkami 😀 zmodyfikuje nieco, jako ze własnie ide moczyc cyca do wanny, poustawiam w łazience a co! takie wręcz SPA, szkoda tylko ze łazienka w srodku remontu  😁

tylko picie porzuciłam, bo piguła  🤔

Niestety godzina 00.31 oznacza tez to ze juz nie OD JUTRA przechodze na diete i OD JUTRA sie ucze... ale od dzisiaj.  troche przykre  😀

Cóż, jakbym juz nie dotarła- dziękuję wszystkim za towarzystwo! Dzieki r-v ten sylwester nie był tak łzawo-sentymentalny jak poprzedni..
Wasze zdrowie, herbatką zieloną tym razem  😀
marysia550,  oni są genialni;] zwłaszcza, że "wystonpił błont jrytyczny";D
darolga ja butelkę wina kończę więc też już nie dojadę  🙁 😂
pomijając fakt że jutro muszę być w stajni o przyzwoitej porze to niezła imprezka by była gdybysmy sie wcześniej zgadały  - i wspominkowe zdjęcia rakowskie! 💃
Szczęśliwego Nowego Roku ludziska  😀
I poszło pół szampana, a raczej wina musującego 😁
cierp1enie - ooo, Twoje i Oli od Skocza zdrowie! 😀 leci PW, oby doleciał  🏇

Evson - ja też zaraz do wanny zmykam, a lapek ze mną 😀 i będzie full klimat 😀  Nawet nie mów, ja tak samo... dieta i inne postanowienia.. ale dam radę! 😀

wer - bu 🙁 ale imprezkę trzeba zrobić! Obiecane zdjęcia i ploty... łiiii, ale fajnie! 😀 Jestem absolutnie za! 😀

No! Rok 2011 będzie moim rokiem i już! Wszystko będzie super, nauczę się jeździć i będę mykać z kucykiem Pyyy z dobrym wynikiem i wszystko będzie pięknie! A jak nie to temu od kalendarza i temu od szczęścia też przy okazji nakopię do tyłków!
I mam znaleźć tego jedynego, ale dwunożnego, bo inaczej powieszę tego małego golasa z łukiem za skrzydełka i ja...jakieś tam jeszcze członki!

Nanana!
Wszystkiego naj voltopirki!
darolga, podpisuje sie pod twoimi zyczeniami. Tobie niech sie spelniaja oczywiscie, ale a tez poprosze! 🙂
darolga- jasne, że to będzie wasz rok 🙂

2011 - a mi gg nie działa  😁 picassa się długo ładuje i komórka rozładowana 😀
,
OSIĄGNIĘCIA WYZNACZONYCH CELÓW! 🙂
szafirowa - Tobie również tego życzę! I samych naj chwil z Crossem!
A nam obu - jak najmniej wizyt w szpitalu! Bo miałyśmy pechowy rok! 2011 będzie lepszy!
Nasze zdrowie!

cierp1enie - :kwiatek:

klawiatura robi się miękka 😀
NAJLEPSZEGO KOCHANE!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się