Forum towarzyskie »

Sylwester 2010/2011

Nie wiecie, że mężczyźni nigdy nie dorastają, tylko zamieniają zabawki na coraz droższe?  😁

widzę, że voltovy sylwester zdominowany prze ekipę wrocławką!  🏇
wawrek- a co dają na Eurosporcie?

darolga- ja dziś siedziałam w małej stajni ( bo tam cieplej) z huckami dwiema i też pogadałyśmy sobie. Jedna była nawet bardziej melancholijnie nastawiona niż ja 🙂
Ovca - haha, dokładnie!

marysia550 - ja na spacerku pogadałam sobie z moim, a potem wszystkie koniska obmarchewkowałam i poskładałam im życzenia 🙂 Następnie Korabski i Siwens zjadły sylwestrowy mesz, bo Siwa to abstynent, a Korab nieletni, ja walnęłam z gwinta powerade'a i tyle.

W ogóle to myślałam, że sylwka spędze w samochodzie na środku poligonu (wieeelkie pole niedaleko stajni; zakopałam się...) z kontuzjowaną, po którą pojechałam i drugą koleżanką ze stajni. Wyciągnęłam kieliszki, polałam Powerade'a, muzyka grała i fajnie było :P Ale doczekałyśmy się pomocy i po 2 h walki udało się mój samochód wyciągnąć.
darolga ramiszowskiego poligonu? jednym z moich postanowień noworocznych jest to, że w końcu tam dojadę konno  😂
Kochani
Wszystkiego naj na nowyrok.
Pieniędzy i zdrowia reszta sama przyjdzie!

Widzę, że dziś Wrocław króluje wśród domowych sylwestrów na Volcie :]
darolga  właśnie się zastanawiałam kiedy tu się odezwiesz 😎

:winko:
Ło matko, już prawie północ! Ale ten czas zaczął galopować.
O jak ja bym chciała sylwestra z końmi, lub z końską ekipą. Niestety juz nie te czasy. Ale re-volta  :kwiatek:
Co do pytan do mnie- mieszkam na Karłowicza (zalesie), w okropnej norze, dlatego bede szukac czegos innego. Choc troche szkoda bo do Grunwaldu dwa kroki i na uczelnie tez. A studiujue Fizjoterapie na AM  😉

Jakos mi lekko dzisiaj leci czas do północy
ovca - nie grzesz! Toż on nasz, RAKOWSKI, a nie Ramiszowski! Ramiszów sobie jeno prawa do niego rości, ale on jest nasz  😀iabeł:  A tak serio - tak tak, to ten 😀 Zakopałam się i beja mi się powiesiła na koleinie, traktor poległ, liny i lonże pękały, szpadel i podkopy nic nie dawały... Ale w końcu czterech chłopa, siedem bab i poszłooo! 😀 następnie tournee po szpitalach i dopiero do stajni. Grunt,że wszystko dobrze. Ale serio, już chciałam imprezkę w aucie robić  😎  były derki do przykrycia, muza, prowiant, kieliszki, 10 paczek butapirazolu i powerade 😀 haha, można było zaszaleć!
Jak dotrzesz już na ten poligon, to daj znać, wyjadę Korabskim i pojedziemy w teren 😀

wer - Twoje zdrowie! (musimy się w końcu zgadać, babo!)  :winko:

Evson - muszę Cię kiedyś porwać do stajni jak Ty tak blisko  😁
Evson - jak to, no przecie jest końska ekipa!
AM - oj, to się nie pobawisz po studencku... 😁 😎

edit: darolga no to wbijaj do mnie  🤣 💃
Za rok w sylwka idę do stajni !
za 22 minuty  północ !!!
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!  :kwiatek: :winko:
darolga A wszystko to, bo chciałaś mnie uratować :kwiatek:

i tak w tym roku 'zostaje' mi buszowanie w sieci 🙂
O mamo, sylwek w stajni - epicki był. Nie ma to jak dochodzić do siebie 2 dni po chlaniu z ekipą 🤔wirek:
Zapewne powrócę do tej stajni, za dużo wspomnień z nią się łączy 😁
No to szczesliwego 2011 ide ogladac fajerwerki.
Dziewczęta, dużo słońca i spełnienia marzeń-nawet tych najmniejszych w 2011 roku!  :winko:
szczęśliwego 😉))  🏇 🏇 🥂 🥂 🥂
Też się jak narazie zmywam - miłego oglądania fajerwerków! HAPPY NEW YEAR !!!
mam kominek, winko, wii i przyjaciolke i jest bosko 🙂 !!

co by szczesliwy byl !! 🙂
darolga no nawet moge Ci kiedys ułatwic to porwanie i sie wprosic  😁
wer no jakby nie patrzec-jest! a AM tak groźnie brzmi chyba głównie w przypadku medycyny, czyli niestety nie ja ..

Kwadrans.

SZCZĘŚCIA!!! Bo to sie liczy.
🥂
Szczęśliwego Nowego Roku!
A ja mam wkrętkę na Włatcuf móch;] Po kilku drinach to staje sie podwójnie śmieszne. Radosnego, ciepłego i uśmiechniętego Nowego Roku!
szam- oni są okropni!

Za 5 minut wstaję budzić córę na fajerwerki, chociaż jakaś mgła jest i niezbyt to będzie widać.

Wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku 🙂
Wszystkiego naj naj, przede wszystkim zdrowia dla Was i Waszych czterokopytnych 🙂
Najlepszego w Nowym Roku!

ja jeszcze godzina......
Wszystkiego dobrego dziewczynki, chłopcy. Dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności dla was i waszych ogoniastych, rodzin i przyjaciół.

Oby każdy następny rok był lepszy od poprzedniego.
Szczęśliwego Nowego Roku  🙂
Wszystkiego najlepszego w tym nadchodzacym roku!!!
wer - :kwiatek:  wbiłabym, gdyby mój samochód nie umarł, a ja nie byłabym po whiskaczu! Ale na wspólne imprezowanie i tak Cię w końcu wyciągnę  :kwiatek:

Evson - trzymam za słowo, dawaj znać kiedy masz czas i bądź gotowa na porwanie! 😀

Wszystkiego naj, Kochani!
Spełenia marzeń - tych małych i dużych, duuużo zdrowia dla Was i kopytnych, uśmiechu i radości z każdego dnia, sukcesów prywatnych i końskich i po prostu wszystkiego dobrego! Oby 2011 był duuużo lepszy niż ten 2010 i oby stary rok jak najszybciej sobie poszedł!
Szczęśliwego nowego roku!!!!!!!!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się