Forum towarzyskie »

Sylwester 2010/2011

[quote author=szalonakobyła link=topic=9109.msg832502#msg832502 date=1293831162]
Prestige gdzie jesteś
[/quote]

szykuje zimną płytę  😂 😂 😂 😂
[quote author=JARA link=topic=9109.msg832496#msg832496 date=1293830761]
Jednym łykiem?

raezm z butelką  😁 😁
[/quote]

Jeśli etykietka jest cała to wszystko jest pod kontrolą 😉
wer, to ty siedzisz w domu? nie balujesz na mieście? Takie miasto i tyle możliwości o.o

Boooże, jak ja tęsknię za Wro 🙁
Pegasuska, Ty tam wyluzuj, żebyś się nie rozpakowała nam tu!

Prestige może sprawdza na googlach co to jest zimna płyta 😉
A ja razem z opakowaniem to właśnie pożeram wiśnie w czekoladzie  😀
I kawę z mlekiem ...
Oj zejdźcie z Prestige i BAWCIE SIĘ! Tylko nie pić tak by zgonować!  😉
Pegasuska, to fajną masz sąsiadkę  😀
Ja dopiero popcorn wypłukałam sobie drinem 😀
Do zgonu daleko 😀
Ej ludzie nie wiem czy odpowiedni wątek ale w temacie fajerwerków:
Czy coś może zbić z toru lotu  fajerwerkę tak by ZNACZNIE obniżyć jej wysokość ? Patrzyłam przez okno i u sąsiada leeeci fajerwerka wysoooko wysoooko  i nagle jebudup - znajduje się 2-3 metry nad ziemia i BUM! Masakrycznie to wyglądało- jeszcze ktoś się wydarł tak, że serce do gardła podskoczyło...Ale wydarłam się przez okno czy wszyscy cali i JEST OKEJ!
Jestem i ja  😉
szalonakobyła nigdzie nie pojechałam, byłam.... z psem przed blokiem  😁
Notarialna kurcze a ja wrecz przeciwnie, cos nie moge sie przyzwyczaic do Wrocławia  😡 Moze jak sie bardziej zaangazuje w zycie, ludzi, imprezy i jakies konie TAM a nie tu, to jaos poleci.,.. bo miasto fajne
Pegasuska, a dzieciątko jak?
wer, to ty siedzisz w domu? nie balujesz na mieście? Takie miasto i tyle możliwości o.o

Boooże, jak ja tęsknię za Wro 🙁

pokarało mnie muzykiem, który właśnie pracuje:P z resztą po 6 godzinach w stajni (jutro podobnie), nie chce mi się nigdzie iść.

btw nie mieszkam we wrocławiu tylko pod 😉
Evson, Wrocław poleca się 🙂
No ja licze ze kiedys uda mi sie wbic na jakies r-v wrocławskie spotkanie, trzeba sie jakos oswoic w nowym miescie  🙂
[Evson, Korzystaj, korzystaj póki możesz! Nie zapomnę wypadów do grunwaldu na śniadania/obiady między zajęciami z ekipą, spacerów z miejscowymi znajomymi po parkach i w sródmieściu. No i koncerty, koncerty, koncerty.... W Łodzi nie mam aż tylu znajomych co we Wrocku....
Boże ...
zaiste gleboka wypowiedz, pelna tresci. jak nie masz nic do przekazania to nie pisz.
Evson pierwszy rok? studenckie imprezy szybko cię przekonają do wrocławia... 😎 😁
Kola toastuj wiec Picolo! 🙂
Ja drinkuje z rodzinka i gram w simsy z 12-letnim bratem ciotecznym. plus dobre jedzonko, typu bliny z kawiorem 🙂 i wiecie co? to od kilku lat moj najlepszy sylwester 🙂

Taa. Pierwszy. Własciwie to pierwszy po raz drugi bo po raz pierwszy był w Poznaniu  😉
No własnie tez lipa ze od razu sie nie wkreciłam, ale co weekend bylam w czestochowie bo praca, generalnie caly czas w pociagach i brak czasu na cokolwiek a juz tymbardziej siły na imprezy.
Ale teraz jest mega luźniej takze zaczynamyyyy  😅

o rety, u mnie stół zastawili jak w Wigilie conajmniej  😎
I stworzyło się cuś takiego
I stworzyło się cuś takiego

ładne 🙂
Prestige, what happend
Notarialna, śliczna. sprzedajesz takie cacka?
Notarialna ale to CUŚ jest ładne!!!  😀
Evson a co studiujesz? 🙂 jak się wkręcisz w studenckie życie to i żadne koło cię przed imprezą nie odwiedzie... 😎

Notarialna ja chyba druty zaraz wyciągnę i będę dziergać 😂

a na razie słucham ulubionych staroci  💃
Evson,  a gdzie mieszkasz? :P we Wro
aga020596, Cierp1enie, Dzięki 🙂

szalonakobyła, Sprzedaję, szczegóły na gg podaję coby nie było, że ogłoszenie przemycam 🙂

wer, Chciałam dziergać, ale cierpliwości na to nie mam. A taaaakie cacka spod drutów niekiedy wychodzą! 😜
Ja właśnie osiągnęłam szczyt moich możliwości w ostatnich dniach- ściągnęłam końskie ciuchy i wykąpałam się. Leżę w wyrku i piję szampana. A mój mąż ogląda Asterlixa.
Eurosport lepszy.
To się nazywa sylwester z re-voltą i litrem martini  🏇
wawrek A co na Eurosporcie?  😉
marysia550 niektórzy faceci to wieeeeeczne dzieciuchy  🤣Kiedyś każdego dopada oglądanie bajek 😀
Spędziłam super sylwestrowy wieczór z mężczyzną mojego życia, czyli Korabem 😉 byliśmy na spacerku, wypłakałam ostatnie smutki 2010, zjedliśmy paczkę corn flakesów, złożylśmy sobie życzenia i tyle. A teraz siedzę sama i desperacko sączę whiskacza z colą 😉 Towarzyszy mi osiem łap i dwa ogony. Muzyka gra, fajnie jest.
Pozdrawiam wszystkich imprezujących samotnie w domu!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się