Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

Ja nie oczekuję, że Wam się będzie podobać.  😍 Może nawet być dla Was OBRZYDLIWE !  😍
Tylko po prostu teraz trzeba mi pomóc w utrzymaniu ostrej diety przez 3 tygodnie. I TO jest wyzwanie.  😀
No to trzymamy kciuki! ja powinnam teraz coś zjeść , za jakieś poł h , nie mam pomysłu , nie chcę mi się jeść , nie wiem co mi się chce. Nie wiem czy zjeść to leczo teraz , czy dopiero o 17, a teraz coś innego...
tunrida to widzę, że mamy ten sam powód do nie-ćwiczenia w najbliższym czasie  😉
Tunrida świetny , też planuję taki mały  😁  tylko w innym miejscu .
tunrida, z a j e b i ....ty 🙂. Ja nie kocham takich dużych a ten jest świetny!
No to na obiad polecaiło leczo i surówka, na podwieczorek wafle ryzowe z serkiem "mój ulubiony" jakoś dzień zleci. Może jak skończę klientke to porobię jakieś ćwiczenia na ręce.

Mam pytanie ,w artykułach podlinkowanych przez JARE , jest napisane ,że po treningu trzeba zjeść . A co jak ja wracam z basenu 22 30 , wypijam ciepłą inkę z mlekiem i idę spać? Powinnam coś zjeść bezpośrednio przed snem?
rosek0, ja zawsze ćwiczę na wieczór (zazwyczaj kończę przed 22). Jem po tym jednego banana, albo jogurt naturalny.
Ja jem zazwyczaj godzinę przed basenem , bo tak wypada mi kolacja. Jogurt dam radę zjeść, dzięki.
tunrida, ale z Ciebie hardcore'owa babka, jestem pod wrażeniem  😉

Ja dziś byłam na zakupach. I albo to rozmiarówki się zmieniają i zostały zaniżone, albo tak schudłam. Ale bez jaj, to nie może być prawda... Rozmiary 34 były na mnie w większości sklepów za duże  🤔 Dziwne, jestem naprawdę przeciętnej budowy, a na dupsku i udach jeszcze sporo do zrzucenia. Moim zdaniem rozmiarówki są zaniżane.

Ja od dziś dołączam do codziennego treningu SKAKANKĘ! Tyle dobrego się o niej oczytałam, że muszę spróbować. Będę ćwiczyć zaraz po 30 minutowej randce z Jill, żeby jak najwięcej tłuszczu spalić po tej 30 minucie  🙂
zastanawiam się czy nie pozwolić sobie na kawałek drożdżdżówki , takiej domowej ? dzisiaj na koncie mam  już 850 kcal, zostal mi jeszcze podwieczorek i kolacja     a dzisiaj jeszcze odwiedziny u babci, a tam pełno pokus  🙁
Ja bym zjadła zamiast podwieczorku ,żeby się zmieścić w kcal.
Olśniło mnie. Na kolację będzie ryba. Wrzucę na patelnie przyprawy podleje ciupką wody , jak zacznie skwierczeć to wrzucę na to rybę i jakby posmaże na wodzie. Może będzie zjadliwe.
Kupiłam sobie wczoraj koktajle Allevo banan-malina. Z ciekawości,  tylko na sprobowanie. W smaku znosne, myslalam, ze bedzie to jednak bardziej gęste.  Bez szału,  wiecej nie kupię.
a na co one są? w sensie mają jakieś właściwości?
sztuczny posiłek, ze zbilansowanym, "zdrowym," składem ( zawierają wszystko co człowiekowi do życia potrzebne w danym posiłku) Plus chemia, więc jak ktoś mega zdrowotny, to niech nie je.
A własnie, mnie jeszcze tunrida zaraziła Inkami  🙂 Zalewam sobie wodą, odrobinę cukru brzozowego i trochę mleczka sojowego i czuję się uratowana  😉

Ale ciężko jest trzymać taką dietę z prawdziwego zdarzenia. Wczoraj wieczorem miałam napad wilczego głodu. Zaatakowałam kanapki z guacamole mojego chłopaka, na szczęście on jedzenia broni jak niepodległości, więc mnie pogonił  😁
tunrida superowy !  🙂
Właśnie klient dał mi całe opakowanie ferrero rocher  😀iabeł: Broniłam się rękami i nogami ale nie dało rady, wzięłam. Wrzuciłam do szafki , będzie ćwiczyć moja cierpliwość . Do domu nie wezmę , bo w nocy zjem  😤
Dziewczyny przez ostatnie 3 dni mam problem z brzuchem. Rano boli, jest twardy i napompowany. Co to może być ? Jem standardowo, woda conajmniej 2l. Problemów toaletowych brak.
okres się zbliża? jajeczkowanie?
Okres mam aktualnie, ale znoszę go zazwyczaj bardzo dobrze. Może to być kwestia "zasiedzenia" ? Mało się ruszam bo mam sporo projektów do ogarnięcia + praca też siedząca. Może nie pracuje wszystko jak powinno.
a na co one są? w sensie mają jakieś właściwości?

Nie jest to jakieś mega zdrowe, ale w razie awarii może być. Podobnie jak baton Allevo żeby nie przepuścić posiłku, bo żeby ciągnąć to całą dietę to raczej nie 😉
Ja wiem, że więcej tego nie kupię, byłam ciekawa, wzięłam, myślałam, że będzie to chociaż miało konsystencję gęstszą niż woda.
Aha, czyli nie warto... Jednak będę jeżdzić do stajni , okrąglak posypią czymś żeby nie zamarzał, nie umiem żyć bez stajni , w weekendy to za mało.... JARA, piszesz się na sobotni wypad do stajni? 😁
rosek0, no jasnę, tylko że ja nie jestem zmotoryzowana 😁
Okres mam aktualnie, ale znoszę go zazwyczaj bardzo dobrze. Może to być kwestia "zasiedzenia" ? Mało się ruszam bo mam sporo projektów do ogarnięcia + praca też siedząca. Może nie pracuje wszystko jak powinno.

Ja też na ogół znosiłam* "bardzo dobrze", a raz mi się taki przytrafił, że potrafiłam tylko leżeć i skręcać się z bólu. Organizm to nie zegarek, czasem coś mu odpali i może być zupełnie inaczej niż zazwyczaj 😉. Na pocieszenie - raz miałam takie sensacje i już nigdy się nie powtórzyły.
Ja bym poczekała do końca okresu i jeśli nie przejdzie, to poszła się diagnozować.

*teraz z racji brania hormonów temat mnie nie dotyczy 😉
tunrida - fajnyyyy
JARA - jeśli to spanie, to kwestia ostatniego tygodnia, to coś się "u nas" z pogodą dzieje, bo dzisiaj 3 razy zasnęłam czytając notatki po 8h snu w nocy.

w nagrodę (i z lenistwa) dzisiaj pizza 😡 wstyd i tyle...
za to mam dwie daty "do chudnięcia" - 8 marca na 90% będę świadkową na ślubie, 12 marca wyjazd do walencji. zamierzam wbić się w sukienkę 36 🏇
Kopnijcie mnie , proszę , w tyłek! O NICZYM INNYM NIE MYSLĘ TYLKO O TYM FERRERO NA ZAPLECZU  😡
Musiałam dzisiaj siłą przekonywać mojego lubego, dlaczego nie należy łączyć ogórka z pomidorem 😵

Ja w końcu przełykam, więc zaczynam normalnie jeść 💃
No po co ci to? Potem będziesz żałować. Powiedz sobie że zjesz jedno jutro do sniadania 😉

Ja dziś na 5

Sniadanie owsianka
Drugie kanapka
Obiad makaron z grzybami
Kolacja sałatka grecka
wstawiam uzupełnioną ponownie tabelkę, powiem, że fajnie się zaczyna rozwijać, mnie motywuje osobiście, oby tak dalej  :kwiatek:
Wielkości podane u Ramires są prawdziwe?  😲

Kupiłam Inkę. Ostatnio codziennie mam niesamowitą ochotę na kawę, a do tej pory wcale jej nie piłam, nie chcę pić "normalnej" tak często.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się