Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

Breva, ale pewnie wyszło Ci tego skalpela więcej niż 10 minut nie? 😉
Za mną już prawie 1,5 litra wody. Za 50 min jabłko i grejpfrut.
Dzis na wadze ponad pół kilo na plusie 😤
Wczoraj zjadłam troszkę więcej ale no bez przesady...

Nie mam nawet czasu na ćwiczenia tyle nauki mnie czeka.

A zamiasst jasnego red bulla polecam błękitnego Monstera, pyszności bez kalorii 😉
smarcik, a ile jesz teraz i co do tej pory ćwiczyłaś?
Niech już będzie wiosna, a przynajmniej niech nic nie pada, bo przy tej pogodzie to ja biegać nie pójdę...az taki fanatyzm mi się niestety nie włączył 🙁

Wczorajsza kolacja grilowany łosoś norweski+penne+warzywa cudownie 😀
ale kcal raczej kiepsko wczoraj wypadłam, za długo siedziałam w pracy
a że dostałam ciastka owsiane z czekoladą to umilałam sobie nimi czas...
O Monsterze niebieskim już tu pisałam, on jednak w pół litrowej puszce ma 45kcal, a Red bull tylko 7 kcal w 250ml. Monster cenowo jest bardziej opłacalny, bo 0,5l kosztuje tyle samo co 0,25 Red Bulla, ale Monster jest o wiele bardziej słodki i nie zawsze da radę wypić całość.

Właśnie zadzwonił budzik i czas na Tutti waniliwe! W mojej wiejskiej Biedronce nie ma Tutti 0% 🙁 i muszę jeść te 200kcal/opakowanie.

Smarcik ja bez ćwiczeń jem 1300 kcal.

I kupiłam sobie w Rossmanie herbatę bananowo- czereśniową, smakuje jak Vibowit 🙂
zen jem około 1500 kcal, codziennie basen, boczki tiffany (podwójne) połączone z robieniem brzuszków (zazwyczaj 100 brzuszków, czasem więcej), co 2-3 dni bieg 5 km, raz w tygodniu ok 3 godziny na ściance wspinaczkowej. No i strzelectwo sportowe, ale to ma "sport" chyba tylko w nazwie, raczej zbyt wiele kalorii przy tym nie gubię  😉
Smarcik, ja bym zdjęła niedużo, może z 200 kcal?
Ok, bardzo Ci dziękuję  :kwiatek: (200kcal to niewielka strata, nie będę głodować  😁 )
Zresztą zobaczysz co się będzie działo :kwiatek:
dzisiaj na śniadanie płatki owsiane z mlekiem i blonnikiem + zielona herbata  ok . 350 kcal
na II 2 jabłka i woda ok.150 kcal

Czym moge zastapic cukier w sosie do chinskiej potrawy ktory sklada sie z cukru, sosu sojowego i cytryny? Obawiam sie ze zwykly slodzik moze stracic wlasciwosci ppdczas gotowania
Ksylitol najlepiej lub stewia.
Syrop z agawy.
Dzieki :kwiatek: ciekawe czy dostane ktorys w Realu
Ramires Syrop z agawy bywa w Rossmannie! Ja czesto go uzywam do sosow do salat- dobry olej, sok z cytryny, troszeczke syropu jakies ziola i sol- sprawdza sie rewelacyjnie. Tylko sie nie zdziw, bo kosztuje ok 15 zl za 400 ml.
Syrop z agawy jest w Rossmannie, może masz gdzieś po drodze?

Hehehhee, wysłać technicznego faceta do sklepu z listą, na której jedną z pozycji jest "mleko migdałowe". Telefon:
- "nie ma mleka migdałowego"
- "hmm, naprawdę? Patrzysz w dobrym miejscu?"
- "no tak, jest mleko kozie, coś sojowe chyba, napój ryżowy, napój migdałowy..."
😍
W dużych marketach takie wynalazki potrafią być na eko żywności lub w kącikach z kuchnią egzotyczną.
A ile to bedzie syropu zamiadt 6 lyzek cukru?
3-4. Ale musisz spróbować, ten syrop jest naprawdę bardzo słodki.
3 tygodnie bez siłki, 3 tygodnie bez solarki.
mam swój tatuaż

Teraz muszę OSTRO TRZYMAĆ DIETĘ, jeśli mam nie przytyć przez te 3 tygodnie bez jakiegokolwiek wysiłku. Oj..będę Wam tu teraz płakać.

Ale.... moim zdaniem.... było warto.  😍

tunrida, mówiłaś, że będzie małe 😁
Wow!! Pasuje Ci! Ja się już 10 lat noszę z zamiarem tatuażu ale ciągle brak kasy bo inne wydatki 🙁 będziemy Cię tu wspierać w niedoborze zarcia i treningu  :kwiatek:
Super! 👍 Bardzo fajnie wygląda!
tunrida, wow, jaki czadowy! Dasz radę, a generalnie to coś tam się poruszać możesz, tylko żeby się nie spocić  🙂
tak, ale od coś tam się poruszania nie spalę kalorii  🤔
Tunrida , super! większy niż myślałam ale super  😉

Ja wczoraj miałam kryzys! oglądałam z chłopakiem film i za słodkie dałabym sie pokroić... Miotałam się po domu w nadzieji ,że coś znajdę , naszczęście nic nie było . Ja nie wiem jak Wy wytrzymujecie mając pełno słodyczy w domu , np. dla dzieci  😵
Oczywiście mój chłopak dwa razy się oferował ,że skoczy do żabki ( menda nie motywator) ale jak już realnie miał iść dopadały mnie wyrzuty i go cofałam . Tak dwa razy ,aż powiedział ,że ni hu hu trzeci raz się ubierał nie będzie. I Dobrze! zasnęłam marząc o babeczkach . Dobrze,że za sny nie karają  😁

Dzisiaj wstałam rano , wyjrzałam za okno, wyszłam z psem i postanowiłam ,że póki temperatura nie wskoczy na plus będę jeżdzić do stajni tylko w weekendy. Za jakie grzechy mam się tak pałować , wszystko rano pozamarzane. Młoda będzie miała wolne aż do wiosny , na starszej będę sobie jeżdzić na spacerki przez resztkę zimy. Nie będę się w tym roku spinać. Nie ma hali, po co? W imię czego. Będzie miał koń miesiąc wolnego i trudno. Raczej z tego powodu płakać nie będzie.

No więc , po spacerze z psem , położyłam się spać , wstałam poćwiczyłam 40min , wykąpałam się i poszłam do pracy. Niestety widmo słodkiego mnie nie opuściło dzisiaj , więc na drugie śniadanie zjadłam sobie grześka toffi za 200kcal i jest ok.

sniadanie; 2kromki chleba wysokobłonnikowego żytniego z pasztetem i pomidorem 250kcal
2sniadanie grzesiek 200kcal
obiad leczo z szynką 300kcal

Wieczorem basen  💃
Sama z reszta ocenisz, mój już po tygodniu był wygojony, bana na ćwiczenia miałam tylko 2 tygodnie (na basen i solarkę chyba dłużej, ale  i tak nie chodzę), więc sama zobaczysz jak to u Ciebie będzie się goiło  🙂 Może trochę wcześniej uda Ci się trafić na siłkę.

A ja nie wiem, co zrobić na obiad, mam kurczaka i chyba tylko to, a za zimno, żeby wychodzić do sklepu  😂
mój po tygodniu też był już na tyle wygojny ,że mogłam spokojnie się pocić , na basen poszłam ok 2tyg, no może 3 już nie pamiętam . Ja właśnie z tego powodu nie poprawiam sobie dziary na nadgarstku  bo musiałabym zrezygnować z basenu  na te min 2 tyg a narazie nie chce.
tunrida lo matko, ale zes sobie nadziarala 😉 Dla mnie za duze, ale ja nie jestem fanka tatuazy. Teraz cierp kochana i niechaj ci sie dobrze goi!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się