Jeżeli nie wiesz co innego można z koniem ROBIĆ poza drągami i skokami to powinnaś udać się do Kącika Żółtodziobów ! Wstyd i tyle i nie dziwne że doczekałaś się takiej reakcji, ponieważ temat jest założony bez przemyślenia, a już pierwszy post mówi o tym, że nie ma szans tu się toczyć sensowna konwersacja. Jaki koń? Jakie warunki, jakie podłoże? Co rozumiesz przez zimę? W taką zimę jak teraz nie widzę problemu żeby pracować na drągach i skakać. To co tu piszesz to jest po prostu ignorancja dla ogólnie tutaj przyjętych zasad. Poza tym ja nigdy nie słyszałam żeby forum służyło temu, żeby komuś miło robić - tutaj chcemy się dowiedzieć czegoś, zapytać - ale nie w taki sposób jak Ty to zrobiłaś. Skandal słowo daje. 🤦
Jeżeli nie wiesz co innego można z koniem ROBIĆ poza drągami i skokami to powinnaś udać się do Kącika Żółtodziobów ! Wstyd i tyle i nie dziwne że doczekałaś się takiej reakcji, ponieważ temat jest założony bez przemyślenia, a już pierwszy post mówi o tym, że nie ma szans tu się toczyć sensowna konwersacja. Jaki koń? Jakie warunki, jakie podłoże? Co rozumiesz przez zimę? W taką zimę jak teraz nie widzę problemu żeby pracować na drągach i skakać. To co tu piszesz to jest po prostu ignorancja dla ogólnie tutaj przyjętych zasad. Poza tym ja nigdy nie słyszałam żeby forum służyło temu, żeby komuś miło robić - tutaj chcemy się dowiedzieć czegoś, zapytać - ale nie w taki sposób jak Ty to zrobiłaś. Skandal słowo daje. 🤦
Jestem na Rosji gdzie leży już śnieg,drągi i połowa przeszkód są pochowane z powodu śniegu
Nie ma co dyskutować. Zamknąć temat, jak mod się obudzi, a laskę zmoderować, żeby nie mogła sama zakładać już więcej głupich tematów. Jeszcze rozumiem, jak się dzieci głupio odzywają w istniejących tematach...no cóż....zrozumiem. Ale nie zrozumiem zakładania nowych tematów, tak strasznie bezsensownych. 🤔
Na Rosji powiadasz... A to gdzie można taką fajną mapę dostać żeby sobie pod tyłek podkładać? Nie gniecie się? Bo taka z papieru to odpada, ale chetnie bym sobie takową sprawiła żeby fotele i kanapę okryć. Zakładam, że bardzo oryginalnie to wygląda. Gratuluję gustu 🤣
Ćwiczenia na zimę, na zimę powiadasz... no nie wiem , let me think: skłony, brzuszki, pompki, jaogging... byleby w ciepłych gaciach, podkoszulku, czapce i rękawiczkach... chociaż skłony tylko ze stania bo ci dupa do gleby przymarznie...