Forum konie »

Reproduktory, nasienie, krycie klaczy - co polecacie ?

ogurek, no to nie zabija cenowo, wcale nie jest drozszy niz firmy typowo laboratoryjne typu SciTek a wiadomo ze nie kupisz sobie przypadkiem z szufladkami na eppendorfy zamiast z tymi wiaderkami na slomki bo minitube robi rzeczy typowo do hodowli.
Zakładam, że przy wysyłkach międzykontynentalnych jest tyle papierkowej roboty, że kontener to najmniejszy problem. Już przy wysyłce Schengen musi być stacja unasienniania EU.
ogurek, dlatego pisalam ze najlepiej wet, ktory ma w tym doświadczenie. Ewentualnie zawsze mozna do Celle zawieźć, ale to kawal drogi.
Michałów też powinien ogarniać
To cena skutecznej porcji nasienia musi wynieść ok 2500 E
melehowicz, czy ja wiem? To juz jest kwestia całkowicie do dogadania miedzy Muchozol a dystrybutorem, ale na ujezdzeniowe nie mają az tak duzo drozej, bo nikt nie sciaga pojedynczych porcji. Taka np. Judy Yancey hurtowo ściąga z UE - nie wiem czy kupuje i odsprzedaje, czy rozlicza sie po sezonie ze stacjami, ale znam osoby, ktore w USA od niej braly mrozonki i normalnie opisywaly w han, old, westfalii, czy KWPN-NA, czyli jest to tak zrobione, zeby wszystkie papiery byly i na import i do zwiazku. Tu masz ceny, w większości za porcje: https://yancey-farms.com/product-category/dressage/
karolina_, To vo piszesz jest yazadadnine gdy jest dystrybutor a nie pojedynczy klient, oraz gdy dystryb7tor oceni że sorzeda dajmy na to sto dawek. Wtedy cena może taka sama jak detaliczna u dysponenta ogiera w Polsce. Czy tak będzie w przypadku tego achsłtekinca? ŻYCZĘ TEGO.
Który ogier cremello dostępny w Polsce przekazuje dobrą głowę? Klacz swoją drogą, ale są ogiery które mimo wszystko mocno stemplują charakter. Koń im wyzszy tym lepiej
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się