Forum towarzyskie »

PSY

Sliczny ale ogonka szkoda 😉

jaka to rasa?
Szpic niemiecki 🙂
to to samo co to niżej?  😁 😲

ładny szpic, juz mowilam Ci kiedys ze przypomina mi Ciebie, prawda? bez aluzji, nie wiem, po prostu tak jakoś  😁 😉
To jest chyba pomeranian czy jakoś tak czyli miniaturka szpica jakby 😂 A ten mój to taki średni, bo wilczy jest trochę większy jeszcze a np włoski mniejszy 😁 Haha faktycznie cos kojarzę, że podobni do siebie jesteśmy no ale skoro zbieram znim same pochwały to chyba nie mam sie czym martwić 😎 😁 Dziękuje :kwiatek:
dobrze tylko że oczu po nim nie masz  😁

Dobry psiak, dobry  😉 i ja się czaje na jakiegoś, ale to na 2.roku studiów  😅
Chodzi o ten mały zezik 😉 ? to niestety po wypadku jak i szczerbate ząbki 👀
Ja jakbym mogła to bym wymieniła moje 2 koty na trzeciego psa i zostawiła sobie tylko 1 kota 😉

Zawsze byłam milośniczką puchaczy długowłosiastych a ostatnio przyciagaja mój wzrok atletyczne, krótkowłosinki 😍

Moje 4 wielkie kudłate marzenia:
a, to cofam te spostrzeżenie. szkoda psiny. myslalam ze tylko na tym zdjęciu tak wyszło..
A nic nie szkodzi 🙂 Nie na stałe ma tego zeza, czasem łapie jak coś go rozproszy i "rzuca" jedno oko w tym kierunku 😉 Wypadek go mocno doświadczył po poza oczami i zębami kuleje na tylnią łapkę no i totalnie zmieniło mu się nastawienie do innych psów...ale ważne, że żyje 🙂

Krotkowłosinki 😍
Hehe,ba!Weimary! A tu się akurat załapały Lulu i Zemes!  😎
Mój Hogan (owczarek szkocki collie)

bajaderka-zorro  😍 😍 😍 śliczny    dlatego właśnie mam szelciaka, mała wersja do małego samochodu(bo pies wszędzie ze mną jeździ) i równie piękny 🤣
bajaderka-zorro   😍 😍 😍 śliczny    dlatego właśnie mam szelciaka, mała wersja do małego samochodu(bo pies wszędzie ze mną jeździ) i równie piękny 🤣

colaki i szelciaki to najlepsze psy 🙂 mój niestety w ogóle nie chce jeździć samochodem :/ ani duzym ani małym :/ z resztą tak jak autobusami, tramwajami i pociągami, co ja wtedy z nim mam  🙄 ale i tak go kocham 🙂
da sie ten program gdzies w sieci zobaczyc?
[[a]]http://tv.wp.pl/szukaj.html?query=Zaklinacz%20ps%F3w[[a]]
na YT chyba jest kilka filmików

k_cian furminator to szczotka?
gdzie kupic taką, jak u ciebie na zdjęciu?
cieciorka-np tutaj 
http://sklep.zooglobe.pl/products/view/247    😉
zaba, dzięki 🙂
o rety, jakie drogie  😲 a i tak po przecenie. to ja podziękuję  🙄
cieciorka, hmmm IMO to nie szczotka, to raczej coś jak trymer, nie niszczy włosów okrywowych za to wydziera martwy podszerstek - i filmy reklamowe nie kłamią 😉
i nie musi aż tyle kosztować http://allegro.pl/item1044967207_furminator_10_2_cm_trymer_dla_psa_kota_z_anglii.html 😉 na wystawach ten największy do którego wstawiłam link kosztuje nawet przeszło 300zł
przestalam ogladac na obdzieraniu ze skory.

Co do tego Cezara, ogladnelam tylko fragment wprowadzania do przyczepy - wielki zaklinacz, wciagnal tam psa na chama. Niezwykłe. 😵
k_cian, dzięki, w takim razie zaczaję się na tą z allegro 🙂

Zgadza się, w Polsce nieuzasadnione obcinanie ogonów jest już zakazane.

Ale i tak tniemy!  😀iabeł:
Alleluja!  😉
A to mój nie " obcięty" dog, czyż nie wygląda groźnie? 😂
olinekx cudowne bydle!!
http://www.schronisko.krakow.pl/index.php?id=5

"Zalewa schronisko dla zwierząt. Wszyscy, którzy mają warunki proszeni są, aby zabrać jakieś zwierzę psa/kota choćby na przechowanie na 2/3 dni."

piszę tu, bo do wątku o powodzi nie kazdy musi zaglądać, a moze ktos stąd jest w stanie jakos pomóc

edit, wczesniejszy komunikat:
"Rozpoczęła się ewakuacja schroniska dla bezdomnych zwierząt przy Rybnej 3. Władze schroniska apelują o pomoc. Proszą, by odpowiedzialni mieszkańcy Krakowa, znający się na psach i gotowi pomóc skontaktowali się z schroniskiem tel./fax🙁0-12) 429-74-72 , 429-92-41 lub przyjechali na miejsce. Potrzebne są osoby, które na kilka dni przygarną schroniskowe zwierzęta."
ktoś używa tych niehamerykańskich furminatorów?
olinekx- więcej zdjęć, błagam!  💘
[quote author=Nalle link=topic=32.msg589971#msg589971 date=1274130144]

Zgadza się, w Polsce nieuzasadnione obcinanie ogonów jest już zakazane.

Ale i tak tniemy!  😀iabeł:
Alleluja!  😉
[/quote]

Mam liberalne poglądy w tej sprawie - po odebraniu szczeniaka będę miała jednego boksera z ogonem, a jednego bez.  😉
olinekx - alez boskie bydle 🙂Jak byłam w Janowie Podlaski 1 maja tego roku to małzenstwo łazilo z identycznym dogiem - Milka sie zwała🙂musialam wymiziac oczywiscie 🤣
ktoś używa tych niehamerykańskich furminatorów?

Ja kupiłam jakiś czas temu odpowiednik furminatora firmy Trixie.Dla kota  😉.Generalnie niczym się nie rózni od tego hamerykańskiego.Ino ceną... 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się