do mnie dzisiaj wrócił bilet na Kyrę, który sprzedawałam 😵 sprzedałam bilet Remedioss- wysłałam bilet za pobraniem (to bilet koleżanki prosiła zeby wysłac za pobraniem) no i się przejechałam- nigdy nie wysyłam za pobraniem, jak raz wysłałam to list wrócił 😵 więc jeśli kumpela sie nie zdecyduje to pewnie wrzuce w ogłoszenia, najwyżej pod centurionem 'oddam', więc możecie się spodziewać wieczorem w ogłoszeniach
mnie niestety nie bedzie złamałam żuchwe i w sobote zamiast na klinice bede w szpitalu na operacji 😫 wam zycze dobrej zabawy i czekam oczywiscie na obszerna relacje
ja mam pytania logistyczne - czy klinika będzie na podwórku - a jeśli tak czy jest jakies zadaszenie, namioty dla widzów w razie deszczu? - czy będą zapewnione krzesełka dla widzów?
[s]Mam wolne miejsca w samochodzie, chętnie kogoś zabiorę. Jadę z Warszawy - Targówek. Mogę zgarnąć kogoś np. z metra Dw.Gdański. Kontakt na priv lub [email protected]. [/s]
Pf.. Od jedenastej siedzę w pociągu :p Pamiętam te czasy kiedy trasę 3miasto-wawa można było w 3,5 godz pokonać, teraz pkp zaproponowały 6 godzin plus opóźnienia. Jak dobrze pójdzie to o 18 będę w stolycy.
jestem oddalona o tysiące kilometrów od PL w tą gorętszą stronę, mam cudną pogodę, ciepły ocean, piękne palmy 😉 i niesamowite jedzenie... a i tak mnie ściska z zazdrości 🍴
proszę koniecznie regularnie udatować rv co i jak się dzieje w centurionie!