Forum konie »

Kto z Voltowiczów na Kyrę?

A może mogłaby to być jakaś broszka- spinka do plastronu właśnie z bursztynowym koniem, tak na szczęście podczas startów
właśnie, cos gustownego ale i uzytecznego - spinka byłaby tez dobra.
Z bursztynu to mam w domu prześliczną broszkę, a w środku ręcznie rzeźbiony igiełką koń. Broszka jest piękna i najchętniej trzymałabym ją w gablotce na środku pokoju 😉 Myślę, że jak się porządnie po jubilerach rozejrzeć to na pewno jakieś cacko się znajdzie.
W temacie bursztyn+srebro+koń. U nas w domu na półce stoją kieliszki. Nóżki to koniki stojące dęba. Bursztyn też jest. Właśnie były takim special-giftem. Mają jedną wadę - zbyt piękne, żeby używać  😕
albo cos z jedwabiu z Milanówka ręcznie malowanego- jakąs apaszkę?

http://www.esklep.jedwab-polski.pl/index.php?catId=20&subCatId=0&page=2&sortBy=0&sort=desc&extra=0
A tak w ogóle wiecie że w przyszłym roku zawitać ma do nas Anky Van Grunsven ? 😉 tzn do PL.
Anky? Napisz coś więcej. Gdzie? ;-)

PS
a nie potrzebujecie może obstawy medycznej/ ratownika na Kyrę?  😁
Wiem że jedna ze stajni gdzieś w południowej Polsce stara się właśnie o przyjazd Anky do siebie i też  zrobienia takiej choćby kliniki 🙂
Jeszcze nie wiadomo na 100 % ale raczej przyjedzie 🙂 Dokładnie nie wiem jaka stajnia , tylko dałam radę usłyszeć od szefostwa jak mówili, że Anky będzie ;D xd.
Nie usłyszałam gdzie 🙁
Na razie jest to taka 'tajemnica' przed światem hehe ;P
taka tajemnica, że coraz więcej osób wie...
Czy ma ktoś może wolne miejsce w samochodzie, żeby PO sobotniej klinice zgarnąć mnie może do centrum Warszawy ?? 🙂
Proszę o kontakt PW, będę baaaaardzo wdzięczna 🙂
Laski, a może zorganizujemy sobie jakieś identyfikatory? Ja się rzadko na forum wypowiadam, chociaż jestem uzależniona od re-volty  🙄 i chciałabym Was poznać w realu, ale skąd będę wiedziała, kto jest kto? A jakbyśmy miały identyfikator z nickiem re-voltowym, to byłoby łatwiej...
Udało i mi się dostać bilet 😉
Ja również pojawię się w sobotę. Nie mogę się już doczekać 😅
Mam  dwa wolne miejsca w samochodzie. Wyjeżdżam z Dobrodzienia (połowa drogi między Opolem a Częstochową). Mogę zabrać kogoś również z Częstochowy.
Ulla też ma być w przyszłym roku.
edit
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie poza wątkiem w tym celu założonym
Czy lista par konsultowanych jest dostępna czy owiana tajemnicą? 😉
I ja niestety musze zrezygnować z udziau w klinice 🙁

http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,9301.msg692476.html#msg692476
Ja też się pojawię 😀
Mam szczęście bo wygrałam bilet w konkursie który organizował Świat Koni  😅
Klinika zbliża się wielkimi krokami - a nadal nie wiadomo kto będzie uczestniczył (chyba że mi cos umknęło)
Znaczy, że mi też umknęło...
Do mnie też szczęście się uśmiechnęło i wygrałam bilecik 😀 Najgorzej będzie z dojazdem 🙁
Czy wybiera się ktoś z Podlasia i mógłby mnie zabrać (znaczy do Białegostoku jestem w stanie dojechać)?

Będzie można robić zdjęcia/filmy podczas kliniki?
chyba, chyba bede🙂 sluzbowo, ale bede🙂 💃
Mam takie pytanko: Jeżeli przywiezie nas ktoś kto nie będzie wchodził bezpośrednio na konsultacje to będzie wpuszczony na teren ośrodka i znajdzie się jakieś miejsce w którym będzie mógł poczekać?

Jeżeli nie to czy jest znana jakaś prawdopodobna godzina zakończenia sobotniej imprezy?

Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂
Astra, na teren osrodka dwoma bramami beda wpuszczani tylko ludzie i samochody z biletami, pozostale samochody beda musialy byc poza terenem osrodka.  zreszta czesc samochodow bedzie sie musiala zaparkowac na zewnatrz tak czy inaczej bo do srodka wjedzie okolo 200 aut.

najlepiej jakby ta osoba was wysadzila na ul. kasztanowej i sobie dojdziecie, 300m, bo bedzie korek na bank, i pojechala gdzies na kawe dluuuuga, to sie skonczy 17-18ta
Klinika zbliża się wielkimi krokami - a nadal nie wiadomo kto będzie uczestniczył (chyba że mi cos umknęło)

Jak zwykle Elu cos Tobie umknęło - wejdz na stronę Centuriona i znajdziesz informacje o większości uczestników.
lostaczku pytanie mam
jakie będą stoiska? paszowe również?
kochana cos tam ma byc... troche sie boje o stoiska w zwiazku z pogoda.
lostak, jak będziesz miała jakies dokładniejsze info wrzuć
dzisiaj się dowiedziałam, że od maja planowana impreza nie odbędzie się za tydzień i spokojnie mogłabym pojechać na klinikę z Kyrą...  🙁 szkoda

Proszę o obfitą fotorelację.
Na świecie koni widziałam parę ogłoszeń o sprzedaży biletów na Kyrę 😉

jeżeli ktoś nie wcześniej nie kupił, a chce się wybrać, to warto tam zerknąć 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się