Forum konie »

Bryczesy

Pytanie o te fouganzy kipwarm. Jak one się rozciągają przy używaniu?
Ski mam za ciasne, Mki za duże 😭
A jakieś opinie na temat legginsów z H&M?
wistra, moje się raczej nie rozciągnęły podczas używania
wistra, Ja też nie zauważyłam, żeby się rozciągnęły.
Dzięki, to w takim razie nie dla mnie ten model zupełnie.
wistra, Rozciągliwe jak rajstopy z zimowych bryczków są Horze. Wzielam swój klasyczny rozmiar z Horze i od początku były lekko luźne a teraz już są zdecydowanie za duże, mogłam spokojnie brać 38, gdzie z klasycznych Horze mam 42. Bardzo ciepłe, lej bez zarzutu po sezonie.
Zuzu., mam Horze active zimowe z pełnym silikonowym lejem (bawełniane bez kieszonki) i ostatnie, co bym o nich powiedziała, to ze są rozciągliwe. Wypadają małe, materiał nie pracuje w ogóle.
Zuzu., letnie mam horze, 3 pary. Model Dea, i 2 pary takie z brokatowym pasem (2 różne modele) i są zarąbiste.
Z zimowych miałam jakieś starty i hkm, hkm juz sobie kupiłam te same 2 rozmiary mniejsze, ale starty nie pamiętam jaki to był model.
A moje ulubione ocieplane to covalliero, mega się rozciągają i są ciepłe, na drugim miejscu decathlon kipwarmy

Horze active są nierozciągliwe i takie średnio wygodne, co prawda najcieplejsze
Muszę się przejechać na prawobrzeże do Deca i pomierzyć te kipwarmy, bo nie wiem czy mi na zadzie lepiej będzie leżeć damskie 2XS czy dziecięce 164 🤣 a tych drugich jest więcej na vinted.
Poncioch, no może źle się wyraziłam. Nie są elastyczne, ale na pewno się rozciągają przy używaniu. I moim zdaniem wypadają duże - wiszą mi w kostkach i są luźne w kolanach, a nie jestem jakąś sarenką 🤣 Faktycznie nie są najwygodniejsze, ale na pewno najcieplejsze.
Bo te Horze Active są w dwóch wersjach - z kieszonką i bez. Kiedyś była o tym mowa, że te bez kieszonki się mniej rozciągają.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się