Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na co dzień?

Dworcika, znaczy dokładnie to samo co "jechać i jechać bezpiecznie" bo żadne ograniczenie prędkosći nie gwarantuje braku problemów na drodze. Zycie grozi śmiercią 😉
Trzeba zachować zdrowy rozsądek, wiedzieć na ile mamy możliwości na ile nasz samochód.
Nie jestem fanką debili, którzy zapierdzielają bez hamulca i myślenia, łamiąc wszelkie przepisy ruchu drogowego, tak samo jak nie jestem fanką ludzi którzy boją sie jeździc i jeżdza nie pewnie. Jest cala masa w środku i to ze ktoś nie wszędzie jeżdzi zgodnie z przepisami nie oznacza ze stwarza niebezpieczeństwo.

I wiedząc ze chocby skały srały nie dojdziemy do kompromisu, to kończe już te dyskusje 😀
No to już choćby po moim wcześniejszym wpisie widać, że gdzieś tam właśnie o tym środku mówię. Ciężko jeździć cały czas przestrzegając wszystkich przepisów chociaż są i tacy i wcale zawalidrogami bez pewności w tym co robią nie są.
Tyle, że przekraczając prędkość o 30-40km niż pozwalają przepisy trzeba liczyć się z tym, że możliwości auta i umiejętności kierowcy mogą już nie wystarczyć w ruchu ulicznym.
A mnie wkurza off-topic w tym wątku
ogurek, haha ja też już regularnie zaglądam bo "co mnie wkurza" to moje ulubione wątki na towarzyskim i końskim a już któryś raz z rzędu wchodzę i nadal się ciągnie ta sama rozmowa 😅 LUDZIE JA CHCE SIE DOWIEDZIEĆ KOGO CO WKURZA a nie czyja racja jest czyjsza
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się