Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ponawiam propozycję pracy dla veta za dwa dni  😀

U mnie w stajni jest wolne jedno miejsce  😎

Jeśli chodzi o niewywalanie ze stajni - musisz wcześniej kliknąć w tej ramce gdzie jest nazwa stajni w której stoi Twój koń "extend your stay" i tam już możesz wybrać okres nawet do 4 tygodni  🙂
wątek zamknięty
Kami, a veta można zrobić jak się ma 4 level?
wątek zamknięty
Tak  🙂 a ile Ci jeszcze dni zostało do zdawania  👀 bo najwyżej przedłużę dotychczasowy kontrakt o parę dni i poczekam aż zdasz  😉
wątek zamknięty
wistra, zaraz będę u Ciebie pracować, jesli tylko ktoś mnie nie ubiegł 😉

też mnie rozwalił "antybiotyk na wirusy" 😉
wątek zamknięty
jutro jestem 20dzien wiec bede zdawac na level 3 jak ktos bedzie potrzebowal veta za 3 dni bo wtedy mi sie konczy praca to chetna jestem nick Drapacz
wątek zamknięty
Karla z tego co pamiętam to 3 level nie uprawnia do pracy veta tylko do założenia centrum jeździeckiego. Dopiero 4 level daje uprawnienia veta  😉
wątek zamknięty
o 😀 to zonk shit
centrum nie chce zakladac😀 nic to bede w takim razie dalej instr😀 i  groom😀
wątek zamknięty
zrobiłam właśnie 4 level, ale kurde, nie wiem do kiedy mam mój kontrakt... chyba do 18stego :/
wątek zamknięty
wistra, mogłabyś mi przysłać propozycje pracy bezpośrednio?

nawet nie wiesz ile centrów szuka instruktora na 1 tydzień a więcej kryteriów wyszukiwania niż czas nie ma  👿
wątek zamknięty
martyna0112 wstawiłam do Ciebie swojego Cruza dziś  😉
wątek zamknięty
Kaprioleczka, jaki masz nick?
To zarezerwuję pracę dla Ciebie.
wątek zamknięty
dokupilam sobie klaczke kuca australijskiego  💃 jak tylko podrosnie i pojdzie w trening to zaczne szukac jakiegos dobrego ogiera.
a za 2 dni bede mogla zrobic poziom 3, choc na razie nie zamierzam otwierac wlasnej stajni. bardziej nie moge doczekac sie poziomu 4  😁
wątek zamknięty
już wręcz mnie zatrudniłaś, bo zebrałam sie w sobie i przeszłam te wszystkie strony 😉

nick Kapri i juz tam u Ciebie jestem 😉
wątek zamknięty
Ale 4 riding level czy ten zwykły? 😁
wątek zamknięty
4 riding, bo wtedy bede miala dostep do BLUPa i GP 🙂
w achievements juz jestem na 4, za 2 dni wskocze na 5
wątek zamknięty
Etam, myślałam, że zwyyykły :P
wątek zamknięty
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=342528

mam 6 boksów i wybiegi, na 6 a rosną marchewki, na reszcie inne rzeczy, jak tylko się wyrosną, to będa health mashe i w ogóle wszystko, pod warunkiem, że mi EC nie padnie  👿

jak się poprawia cleanness i skąd się bierze klientów?!  😅

dokupiłam pastwiska jeszcze, pokończyły mi sie kontrakty na innych kontach (albo dokupiłam konie z innych kont) i wstawiłam je do siebie, coś jeszcze moge zrobić?  🙄

dlaczego to tak wolno rośnie  👀 ja chcę już!!  😁
wątek zamknięty
Sluchajcie a moge cofnac akcje? Dalam Piece of Cliud przed 22, zupelnie bez sensu i czy moge to jakos cofnać ?
wątek zamknięty
Kaprioleczka wstawiłam do Ciebie 1 konia 😉 czekam aż drugi podrośnie i jak będą boksy to też go będę musiała gdzieś upchnąć :P
wątek zamknięty
Kaprioleczka

jutro mi sie na koncie AnkaT konczy pobyt w stajni, to araba do twojego centrum wstawie. 🙂
wątek zamknięty
Kapri co do cleanliness-musisz mieć grooma w centrum, bo on to ogarnia. ale uzbrój się w cierpliwość, bo nawet jeśli masz tego grooma, to dopiero po paru dniach cleanliness dojdzie do 100%. jak na razie chyba wszystko robisz prawidłowo, rozkręcanie EC od zera jest strasznie frustrujące, bo wszystko trwa tak dłuuuuuuuuuuugo 😉.
Aventia nie da się cofnąć akcji
wątek zamknięty
założyłam EC -> Zakątek

poszukuję pracowników i chętnie przyjmę pensjonariuszy 😉

w razie problemów mój nick: aleqsa

a wogóle mam ogiera którym mogę kryć jakby ktoś reflektował ;p
wątek zamknięty
Aleqsandra - moge za 5 dni od dzis zostac u Ciebie Intruktorem jesli chcesz 😉
wątek zamknięty
uhuhu... tyyyyyle czasu ;p
wątek zamknięty
Hehe no niestety 🙁 Dzis przykjelam nowa prace, ewentualnie, do 19 lutego mam posade na innym koncie, wiec wybierz z ktorego konta chcesz mnie zatrudnic :P
wątek zamknięty
mi to rybka, byle dobry pracownik był
wątek zamknięty
ja zatrudniłam sobie siebie z innego konta żeby mieć instruktora, bo jest straszny brak instruktorów  👀

a wszystkie konie zapraszam, dzisiaj się pół dnia bawilam w lepienie manure, az doszłam do limitu i byłam bardzo zła  😤 na polu nie widać jak rośnie - a mi się strasznie spodobało prowadzenie tego EC i chciałabym żeby coś się już działo a tu (prawie) nic się nie dzieje.

jak coś, to będę boksy dokupować, ale z tego co wiem to chyba mam jeszcze wolne i znając życie póki nie wyrosnę marchewek - a one wredne paskudy rosną kilka dni - to się to nie będzie zmieniać zbyt dynamicznie...

ale potem będzie fajnie, będę mashe kleić i marchewkami karmić i bede miała wielkie EC  🏇 🏇 🏇 przynajmniej w internecie mogę 😉  😅
wątek zamknięty
Kapri, wstawie do Ciebie mojego Poniacza ok?  :kwiatek:

A swoja drogas nie potrzebujesz grooma?  😉
wątek zamknięty
mogę potrzebować 😉 wstawiaj poniacza i dwaj nicka to Cię zatrudnię 😉

idę dokupić boks  😅

kochani jesteście wszyscy  :kwiatek: :kwiatek:

edit: ok, zaproponowałam ci na tydzien, ale jesli chcesz na krócej/dłużej to odrzuć i powiedz mi na ile chcesz to zmienię 😉
wątek zamknięty
maartva - nick
A Diablo juz u Ciebie jest 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.