A co to jest Horn of Plenty, i gdzie go znalezc moge? Bo szukam bez celu.
wątek zamknięty
🤔 loguje sie i na stronie wyskakuje mi latająca rzepa ... co mam robić ?
wątek zamknięty
Klikaj w nią!!!! Doda Ci się do rzeczy które masz 😀 i tak samo jak Ci jabłko będzie latać, albo aging point 😁 Horn of plenty dostaje się za niektóre osiągnięcia w Achievements 🙂
wątek zamknięty
A co to jest Horn of Plenty, i gdzie go znalezc moge? Bo szukam bez celu. a jak już go masz to wchodzisz blackmarket i tam wybierasz opcję zakupu nie za passa tylko za to co masz w schowku 😉
wątek zamknięty
kto z voltowiczów ma jeszcze wolne boksy? 😉
wątek zamknięty
ja, mam dwa wolne. użytkownik wistra, nazwa centrum: Shiver of Love
wątek zamknięty
pytanie za 100 pkt - można usunąć affix z imienia konia? Kupiłam małą klaczkę o imieniu Lulu niestety ma też dodatek - DancingInTheDark - czy jest jakaś opcja żeby to usunąć czy już tak musi po prostu zostać?
wątek zamknięty
Z tego co się orientowałam to nie możesz tego usunąć - możesz zmienić imię ale nie przydomek z hodowli 🙂
wątek zamknięty
Kami, masz ten boks dla mnie? 🙂 ale na nick 'ontariowa'
wątek zamknięty
Boksik stoi zarezerwowany na nick byzantine 🙂 - mam zmienić?
wątek zamknięty
Aa, no tak, a jeszcze jeden boks może masz? 😁 ale na za 4 dni 😀
wątek zamknięty
Się zarezerwuje 😉 tym razem na nick ontariowa 👀 ? Mam pytanie do prowadzących equestrian centre - np. rzepy trzeba zasadzić w lecie, rosną 7 dni. Czy jeżeli zasadzę je 3-go dnia lata (a nie pierwszego, od razu jak się zacznie) to czy przez to że zachaczę o jesień zbiory będą mniejsze 👀 Bo chciałam zasadzić na dużej łące najpierw marchewki, które sadzi się wiosną i rosną 9 dni, czyli będę je zbierać już w lecie...
wątek zamknięty
wrrr:/ no nic! dzięki Kami 🙂
wątek zamknięty
Czy ktoś będzie chętny na pracę veta za trzy dni 👀 I ponawiam pytanie o sadzenie roślinek 🙇
wątek zamknięty
wydaje mi się, że zbiory będą takie same. raz nawet zasadziłam turnipy ostatniego dnia lata. zbiór był duży, ale trudno mi powiedzieć, czy różnił się od tego zasadzonego na początku lata.obstawiam, że nawet jeśli są różnice, to nie gigantyczne
wątek zamknięty
Dzięki kurczak :kwiatek: czyli jest szansa że posieję w tym miesiącu wszystko co możliwe 😅
wątek zamknięty
szukam pracy instruktora... ma ktoś gdzieś wolne miejsce? w sumie to na kilka dni tylko, ale jednak szukam 😉
wątek zamknięty
Kaprioleczka - u mnie wolne.
wątek zamknięty
Zdać 3ci riding level i wcisnąć zakładę equestrian center.
wątek zamknięty
daj linka do siebie do stajni co? jak mi sie kontrakt kończy dzisiaj (11.02) tzn. ze juz jestem bezrobotna czy ze bede bezrobotna rano?
wątek zamknięty
to jak tylko zostanę bezrobotna to walę do Ciebie 😉 nick Kapri
wątek zamknięty
wistra, stanęłam u Ciebie 🙂
wątek zamknięty
a moja goraca czekolada dzis zlapala grype 🙁 ale sie wyleczylismy..rozbawil mnie text ze antybiotk zabil wirusa 🤣 chyba bede szukac dalej stajni😀
wątek zamknięty
U mnie nadal są wolne miejsca pracy. 😀
Mam jeszcze 2 wolne boksy jak by ktoś chciał 😉
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=329973
wątek zamknięty
mój jeden młodziak poszedł do Neverending Meadows🙂 a teraz czekam niecierpliwie na narodziny drugiego🙂 szkoda że znowu chłopak:/
wątek zamknięty
A jest jakis sposob, zeby po tam np 10 dniach nie,ze tak powiem "wyrzucano" cie ze stajni?
wątek zamknięty
he he, właśnie się zalogowałam i rozkminiam 😎
wątek zamknięty