Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

juz masz - na tydzien za max pensje. jak tydzień to za krótko albo za długo to ci skrócę czy przedłużę, tylko powiedz na ile.

mam nadzieję, że będzie mu się u mnie podobało  :kwiatek:

z racji tego że na razie jeden boks jest ciągle wolny to nie dokupiłam, ale jak tylko się zajmie to dokupię 😉
wątek zamknięty
Kurze zgubilam sie, to jak Ty mnie juz zatrudnilas to nigdzie nie musze klikac ani nic?
A co do tego czy dluzej, to to konto ma dzis 1 dzien, wiec dopiero za 9 bede mogla zroic 2 level i zostac Intruktorem 😉
wątek zamknięty
wchodzisz w "my job" i powinnaś mieć ode mnie propozycję pracy jako groom. z twoim nickiem i w ogóle.

chyba za 9 nie za 90? 😉
wątek zamknięty
jak ktos szuka jeszcze instr to ja jutro jestem wolna
wątek zamknięty
Oczywiscie,ze za 9 😉 Juz zmieniam w tamtym poscie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Karla, daj nick, to ci zarezerwuję ofertę 🙂
wątek zamknięty
nick Drapacz  z tego szukam jako instr od jutra rana😀 (logne sie z pracy😀 ) :kwiatek:
no i z Drapacz3  to samo szukam- nawet juz teraz moge🙂
wątek zamknięty
mam pytanie do osób które już cokolwiek sadziły...

czy to cały czas będzie pisało "awaiting growth" czy ten status sie bedzie jakos zmienial?

bo ja bardzo chciałabym zobaczyc jak rosnie i nie moge sie juz doczekać  👀 a tu wcale nie rośnie  🙄

(powinniście zobaczyc jaka mialam radoche jak odkrylam ze sie wiosna zrobila i moge siać  😜 )
wątek zamknięty
Kapri, przykro mi, ale status będzie cały czas taki sam. oczywiście do momentu kiedy będziesz mogła zrobić "harvest" 😉.
wątek zamknięty
czy jak zalicytuje na konia, to moge sie z tego wycofac, czy juz nie?
wątek zamknięty
Anka, mozesz mieć tylko nadzieje, że ktoś cie przelicytuje.

Kurczak - a buuu... 🙁 a tu jeszcze ciągle 5 dni do pierwszego zbioru  🙁 🙁 🙁 nie mogę się doczekać  👀
wątek zamknięty
Karla u mnie jest wolne miejsce dla instruktora 🙂

http://www.howrse.com/centre/fiche?id=329973
wątek zamknięty
no ja już wysłałąm ofertę do karli jakiś czas temu ;p
wątek zamknięty
No ale Karla ma chyba dwa konta z tego co przeczytałam :P
wątek zamknięty
hyhy mam 4😀 wiec niedlugo bede szukac dalej- jutro sie bede do was dziewczynki ladowac jako pracownik🙂 do jednej i do drugiej🙂
wątek zamknięty
spoks ;p
wątek zamknięty
hmmm czy mi się zdawało czy miało nie być fryzyjskich jednorożców w wersji ang? http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2755462&requete=
wątek zamknięty
nie wiem czy mialo nie byc, ale podobno jednak są.
wątek zamknięty
nie czaję bazy
mam boksy, czyste, z flaxem
mam mnóstwo padoków, ten 100% fertille dla koni a resztę pod uprawy, wszystko 100% clean i w ogóle
mam wstawionego swojego super hiper duper czempiona, który jest szczęśliwy tam ;p
zorganizowałam 4 zawody
i nie mam żadnych gwiazdek, spadła mi cena za jazdę i o... :/
nie rozumiem

jeszcze jedno, mam wszystkie achievmentsy z 4-ego levelu ale nie zaskoczył mi piąty, tak samo miałam z trzecim, ale szybciej zaskoczył :/
wątek zamknięty
buuu i nikt mi nie wyslal na Drapacz oferty z praca 😕
wątek zamknięty
level ci zaskoczy po ok. 11-12

cena za jazde zalezy od ilosci instruktorów oraz od zdolnosci dresazowych koni (tak przynajmniej pisza w tym poradniku)

za 4 dni mam zbiory falxu  😅
wątek zamknięty
Moze ktos che zalozyc kolejne konto albo zaczac gre od nowa to moglby sie na mnie powołac? 🙇 Brakuje mi sponsorowanego gracza do kolejnego etapu.

Ktos bedzie tak mily?  👀 :kwiatek:

tak ps:  nick - Aventia 1
wątek zamknięty
cena za jazdę mi skoczyła do 18  😀
i dokupilam jeszcze jeden boks  😉 za to fertility łąk mi spadło nie wiem dlaczego  👿

Aventia, sama sobie załóż 😉
Ja mam konto Kapri i konto Corsa. I jeszcze Lublin i TeamHL 😉
wątek zamknięty
Mam swoje 2 konta i jedno sobie zasponsorowałam ale drugie juz nie mam z czego bo nie chce 3-go konta zakladac. Zreszta nawet jak je zaloze to potem do tego 3-ego bede potrzebowasla sponsorowanego gracza i tak w kolko 😀
wątek zamknięty
właśnie mam ten problem z TeamHL :P
z Lublinem zresztą też  🙄
wątek zamknięty
rozkrecam swoja stajnie 🙂
na razie szukam veta i instruktora. niedlugo bede miala zbiory marchewek, potem od razu postaram sie o mash.
boksy na razie najmniejsze, ale z flaxem 😉
jak ktos chetny w sprawie pracy/ boksu -> edytka.mgz stajnia País das Maravilhas
wątek zamknięty
Mam wolne boksy u siebie w stajni Neverending Meadows  🙂 no i szukam grooma z propozycją podwyższenia pensji po 10-ciu dniach  👀

Lov - mam dla Ciebie dalej zarezerwowany boks na nicka ontariowa  😉
wątek zamknięty
Edytka, wiesz że możesz pracować sama u siebie? 😉

weta też poszukuje. i rymarza i kowala :/ straszne braki w tej kwestii są na howrse.

też rosnę marchewki i mash  😉 i nie mogę się doczekać kiedy urosną  😅
wątek zamknięty
wiem, ale na razie jestem zatrudniona gdzie indziej i mam wysoka stawke, wiec szkoda rezygnowac 😉 wole zatrudnic kogos innego.
ech za 4 dni pierwsze zbiory, do tego czasu brak marchewek...
swoja droga jakie to wszystko jest drogie: laki, nawozy, nasionka. zrobilam podstawowe zakupy i juz mi malutko zostalo na koncie  😲
wątek zamknięty
Mam pytanie:
Mam ponad 3 letniego konia rasy Standardbred. Zaczęłam jako taki trening z nim (może ktoś by rzucił okiem? -> http://www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=5866511  :kwiatek: ). Teraz go podkułam i chciałabym wysłać go na jakieś zawody. No właśnie ... tylko po pierwsze: jakie zawody jeżeli mamy wyćwiczony trot i speed? Jak po kolei to wszystko poprowadzić. I najważniejsze czy przy takim treningu mamy w ogóle szanse gdzieś wystartować? Czy ja muszę mieć jakiś level (na razie mam I) żeby móc wysłać konia na zawody?  🙇
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.