Kurze zgubilam sie, to jak Ty mnie juz zatrudnilas to nigdzie nie musze klikac ani nic? A co do tego czy dluzej, to to konto ma dzis 1 dzien, wiec dopiero za 9 bede mogla zroic 2 level i zostac Intruktorem 😉
nie czaję bazy mam boksy, czyste, z flaxem mam mnóstwo padoków, ten 100% fertille dla koni a resztę pod uprawy, wszystko 100% clean i w ogóle mam wstawionego swojego super hiper duper czempiona, który jest szczęśliwy tam ;p zorganizowałam 4 zawody i nie mam żadnych gwiazdek, spadła mi cena za jazdę i o... :/ nie rozumiem
jeszcze jedno, mam wszystkie achievmentsy z 4-ego levelu ale nie zaskoczył mi piąty, tak samo miałam z trzecim, ale szybciej zaskoczył :/
Mam swoje 2 konta i jedno sobie zasponsorowałam ale drugie juz nie mam z czego bo nie chce 3-go konta zakladac. Zreszta nawet jak je zaloze to potem do tego 3-ego bede potrzebowasla sponsorowanego gracza i tak w kolko 😀
rozkrecam swoja stajnie 🙂 na razie szukam veta i instruktora. niedlugo bede miala zbiory marchewek, potem od razu postaram sie o mash. boksy na razie najmniejsze, ale z flaxem 😉 jak ktos chetny w sprawie pracy/ boksu -> edytka.mgz stajnia País das Maravilhas
wiem, ale na razie jestem zatrudniona gdzie indziej i mam wysoka stawke, wiec szkoda rezygnowac 😉 wole zatrudnic kogos innego. ech za 4 dni pierwsze zbiory, do tego czasu brak marchewek... swoja droga jakie to wszystko jest drogie: laki, nawozy, nasionka. zrobilam podstawowe zakupy i juz mi malutko zostalo na koncie 😲
Mam pytanie: Mam ponad 3 letniego konia rasy Standardbred. Zaczęłam jako taki trening z nim (może ktoś by rzucił okiem? -> http://www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=5866511 :kwiatek: ). Teraz go podkułam i chciałabym wysłać go na jakieś zawody. No właśnie ... tylko po pierwsze: jakie zawody jeżeli mamy wyćwiczony trot i speed? Jak po kolei to wszystko poprowadzić. I najważniejsze czy przy takim treningu mamy w ogóle szanse gdzieś wystartować? Czy ja muszę mieć jakiś level (na razie mam I) żeby móc wysłać konia na zawody? 🙇