Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

martyna0112, ze akurat musialam wstawic gdzies zrebaka to wyladowal u Ciebie 😉
wątek zamknięty
Na EC masz osobną kasę, nie tą samą co na swoje konie

bomba  😀 juz sie nie moge doczekać kiedy bede mogła otworzyc  😀
wątek zamknięty
moze ktos ma ochote odkupic ode mnie dwa ogeirki? folblut 100%, GP kolo 370, masc roan?
wystawione na aukcji za 500 eq 🙂
dopiero sie ucze o hodowli, wiec zadnych fajerwerkow nie ma
linki do aukcji 🙂
http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2740246
http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2740245
wątek zamknięty
Sigma zauważyłam już Twojego ogierka 😉

Tez mam na sprzedaż ogierka:
100% Hanower
maść Gray
Ma 5 gwiazdek i GP 509.64 😀

Link do aukcji: http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2719107
wątek zamknięty
Czy ktoś potrzebuje może horse riding instructor? 😉
wątek zamknięty
martyna0112, do ciebie wstawilam akurat roczna klaczke 😉 rany ja i kobyla... nieznosze kobyl :P

a ja z innego konta pracy jako groom poszukuje
wątek zamknięty
Mam 2 wolne miejsca w stajni. 10eq za dzień.
użytkownik "wistra" centrum "Shiver of love"
wątek zamknięty
Zdechł mi koń  :/ . Jak wcześniej pisałam zachorowała na kolkę, trzeba było podać czarną orchideę, a tu passów brak. Rozumiem, że teraz mogę tylko kupić konia przez aukcję? Albo założę nowe konto  😁
wątek zamknięty
Mia, ja już ratowałam konia passem, tym takim co robi czary mary i koń wraca z otchłani 😉

albo kupuj konia przez aukcje albo załóż nowe konto. z nowym kontem łatwiej, szczególnie jak nie miałaś dużo jeszcze leveli na tym... jeśli na tym przeszłaś dużo Leveli i masz już ec lepiej kupić nowego konia
wątek zamknięty
Nie miałam dopiero II level więc założyłam nowe konto 🙂
Kami Szukamy wolnego boksu a gdzieś pisałaś, że jakby co to może dokupić jeszcze, może nas przyjmiesz?  😁 Jakby co to teraz mam nick Miaa 😉
wątek zamknięty
Alice ja potrzebuję 😀
wątek zamknięty
martyna0112, mam juz u ciebie 2 konie:P
za pare dni, jak bedziesz miala jeszcze boks, wstawie jeszcze 3 i bedzie komplet 😉
wątek zamknięty
Zdechł mi koń  :/ . Jak wcześniej pisałam zachorowała na kolkę, trzeba było podać czarną orchideę, a tu passów brak. Rozumiem, że teraz mogę tylko kupić konia przez aukcję? Albo założę nowe konto  😁

Jak koń ma kolkę, to się go ratuje rzeczami z THE SHOP z kategorii  HEALTHCARE. enter.
wątek zamknięty
wistra Tak wiem od razu podałam jej lek ale to nic nie pomogło :/ .
wątek zamknięty
Mia boks mogę dokupić dopiero jutro (wyskakuje mi że mogę kupić jeden na 3 dni  🤔 ). Ale za to jutro kończy się pobyt jednego z koni, więc będzie wolny boksik to zapraszam  😁 rano go zarezerwuję na Twojego nicka - tylko nie wiem jak to działa... spróbuj w trakcie wybierania centrum wpisać nazwę mojego Neverending Meadows i zobaczymy czy Cię przepuści. Jak nie to napisz mi pw - odblokuję go  🙂
wątek zamknięty
Kami Nie wiedziałam czy nie zje mi energii jeżeli już dzisiaj nie wstawię go do jakieś stajni i wybrałam jakąś inną ale jak tylko skończy nam się pobyt to z miłą chęcią wstawimy się do Ciebie  :kwiatek:
wątek zamknięty
No zdrówko konia najważniejsze  😉

Powiedzcie mi jedno - żeby zaliczyć level 7 trzeba "wyprodukować" bliźnięta z klaczy pegasus, którą się "wyprodukuje". Rozumiem, że klacz pegasus mogę wyprodukować, kryjąc zwykłą klacz ogierem pegasus. Ale jak potem wyprodukować bliźnięta, jak się nie ma fertility wand  👀
wątek zamknięty
Kami, ja sie własnie zastanawiam CO mam niby zrobić z fertility wand, jeśli wypadła mi z rogu obfitości dla.... ogiera!  😵
wątek zamknięty
A co z Aprhodite's tears? o co w tym chodzi?
wątek zamknięty
że źrebak ma podwojone umiejętności.

Co do wyprodukowania pegaza - nie rodzi się on z żadnego krycia.
Żeby mieć pegaza, trzeba mieć medusas blood.
wątek zamknięty
Ale suchar, to na co mi to do ogiera..
Kami,, a zarezerwujesz mi jeszcze jeden boksik? 😉 na jutro 😁

Wy też ciągle dostajecie jakieś niespodzianki, których nie ma w tych co się dostaje za zaliczenie zadań z danego levela? Albo że trenuje dwa razy szybciej, albo że starzeje się po miesiącu.. Fajnie 😀
wątek zamknięty
No to będziesz miała ten po odchodzącym koniu  😉

Kurcze... medusas blood też nie mam... to jak ja mam ten punkt przejść  👿
wątek zamknięty
A ja mam od dzisiaj pegaza 😀 Z rogu obfitości 😉
wątek zamknięty
ale chyba róg obfitości jest dla Ciebie a nie dla konia... spróbuj wejśc w Black Market, znaleźć Wand i może akurat da się jej użyć na innego konia!
wątek zamknięty
Na pewno gdzieś było ale jak zdobyć passy?
wątek zamknięty
po 30 dniach dostajesz za długość stażu, poza tym na www.howrsepolska.foreo.pl jest napisane, jak zarabiają przez bux'y
wątek zamknięty
Ok, dzieki 😉
wątek zamknięty
tak, ale  jeśli trzeba to użyć na własnoręcznie wyhodowaną klacz a ja mam ogiera, to jak ja mam to niby zrobić? kupić inną klacz i wyhodować z tego mojego ogiera i kupnej klaczy?  🤔

toż to majątek będzie kosztować...
(zaraz się za to zabieram  😁 )
wątek zamknięty
A co, jak pokryję kobyłę jej synem? 😁
wątek zamknięty
Ja też utknęłam na 7 levelu

mam klacz pegaza, ale nie mam za to Fertility wand  😕

Nie mówiąc o tym że moje EC ma mieć 100 000 equues 🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.