Zdechł mi koń :/ . Jak wcześniej pisałam zachorowała na kolkę, trzeba było podać czarną orchideę, a tu passów brak. Rozumiem, że teraz mogę tylko kupić konia przez aukcję? Albo założę nowe konto 😁
Mia, ja już ratowałam konia passem, tym takim co robi czary mary i koń wraca z otchłani 😉
albo kupuj konia przez aukcje albo załóż nowe konto. z nowym kontem łatwiej, szczególnie jak nie miałaś dużo jeszcze leveli na tym... jeśli na tym przeszłaś dużo Leveli i masz już ec lepiej kupić nowego konia
Nie miałam dopiero II level więc założyłam nowe konto 🙂 Kami Szukamy wolnego boksu a gdzieś pisałaś, że jakby co to może dokupić jeszcze, może nas przyjmiesz? 😁 Jakby co to teraz mam nick Miaa 😉
Zdechł mi koń :/ . Jak wcześniej pisałam zachorowała na kolkę, trzeba było podać czarną orchideę, a tu passów brak. Rozumiem, że teraz mogę tylko kupić konia przez aukcję? Albo założę nowe konto 😁
Jak koń ma kolkę, to się go ratuje rzeczami z THE SHOP z kategorii HEALTHCARE. enter.
Mia boks mogę dokupić dopiero jutro (wyskakuje mi że mogę kupić jeden na 3 dni 🤔 ). Ale za to jutro kończy się pobyt jednego z koni, więc będzie wolny boksik to zapraszam 😁 rano go zarezerwuję na Twojego nicka - tylko nie wiem jak to działa... spróbuj w trakcie wybierania centrum wpisać nazwę mojego Neverending Meadows i zobaczymy czy Cię przepuści. Jak nie to napisz mi pw - odblokuję go 🙂
Kami Nie wiedziałam czy nie zje mi energii jeżeli już dzisiaj nie wstawię go do jakieś stajni i wybrałam jakąś inną ale jak tylko skończy nam się pobyt to z miłą chęcią wstawimy się do Ciebie :kwiatek:
Powiedzcie mi jedno - żeby zaliczyć level 7 trzeba "wyprodukować" bliźnięta z klaczy pegasus, którą się "wyprodukuje". Rozumiem, że klacz pegasus mogę wyprodukować, kryjąc zwykłą klacz ogierem pegasus. Ale jak potem wyprodukować bliźnięta, jak się nie ma fertility wand 👀
Ale suchar, to na co mi to do ogiera.. Kami,, a zarezerwujesz mi jeszcze jeden boksik? 😉 na jutro 😁
Wy też ciągle dostajecie jakieś niespodzianki, których nie ma w tych co się dostaje za zaliczenie zadań z danego levela? Albo że trenuje dwa razy szybciej, albo że starzeje się po miesiącu.. Fajnie 😀
tak, ale jeśli trzeba to użyć na własnoręcznie wyhodowaną klacz a ja mam ogiera, to jak ja mam to niby zrobić? kupić inną klacz i wyhodować z tego mojego ogiera i kupnej klaczy? 🤔
toż to majątek będzie kosztować... (zaraz się za to zabieram 😁 )