Forum konie »

Dopasowanie siodła

xxagaxx, tak, dzięki, faktycznie jest to Mka ;-)
z racji ze wypadłam mocno z obiegu możecie mi pow jakie sa koszty saddlefittera i kogo polecacie w okolicy Poznania ?
Ceny nie znam, ale polecana jest Malina Brzozowska.
weronia90, ok 350 wizyta z dopchaniem, Zuza Piekut robi często trasę do Poznania 🙂
Cześć, czy znacie kogoś w łódzkim, kto ma używane albo nowe siodła kentaur? Nie mogę nigdzie w internecie znaleźć na żadnym sklepie od ręki, wszędzie trzeba czekać 6-8 tygodni na siodło, a na wolałabym szybciej 😊
Nie widzę nigdzie wątku o rymarzach i innych osobach tworzących skórzane rzeczy, więc może tutaj mi pomożecie. Czy gdzieś na internetach jest ktoś, kto wytworzyłby mi paski do napierśnika? Wysyłałam paski do HorseArt bo wcześniej byłam zadowolona z jej usług, miała zrobić krótsze na podstawie oryginalnych i kontakt się z nią urwał. Przestała odczytywać wiadomości, a napierśnik leży tak wybrakowany jakieś dwa lata i nie da się go używać. Istnieje ktoś (ma jakieś konto na fb czy coś), kto mógłby mi takie paseczki wytworzyć? Szkoda mi tego napierśnika, bo to nówka i nigdy nie był używany 🙁
Czy ktoś ma jakieś opinie o usługach Roksany Karniewskiej - Daffodil_dopasowanie siodeł? Pierwszy raz przymierzam się do dopasowywania siodeł u moich własnych koni i zupełnie nie mam rozeznania do kogo się warto zwrócić. Ew. ktoś inny kto kursuje na trasie Warszawa-Łódź?
Update sprawy siodła wysłanego do reklamacji z poprzedniej strony. Zadzwonili do mnie z serwisu po kilku godzinach od otrzymania siodła i według nich ono się zbiegło może ze 2 mm... niemniej poszerzyli je gratis.... Trochę to odbieram jako "do błędu się nie przyznamy, ale reklamację uznajemy". Także siodło wróciło do mnie i znów ładnie na konia pasuje. Win-win jak dla mnie 😉
Czesc, ma ktos jakiegoś sprawdzonego saddlefittera który powiedziałby mi które z 3 siodeł które dostalam na przymiarkę najbardziej pasuje? Z ziemi jestem w stanie to stwierdzić ale na jeździe a tym bardziej w skokach już niekoniecznie😅 najlepiej jakiś ig/fb, siodła mam z ikonica ale nie musi być to ktoś z tej firmy�
zembria, - no brzmi to dokładnie tak jak opisałaś, grunt, że poprawione "o te może 2mm" 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się