W Krakowie nie najgorzej. Powiedziałabym nawet, że taką zimę mogę mieć( no może z większą ciut ilością śniegu 😁 ) Temperatura od wczoraj kształtuje się w okolicy -3/-4 .
To prawda, że ma padać śnieg dziś na Dolnym Śląsku? 💃 Mam już buty zimowe, więc niech pada! Mogę iść do lasu! Mogę iść na polowanie! Nic nie jest mi straszne 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 stycznia 2014 12:19
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 stycznia 2014 16:06
W Warszawie dzisiaj -17, śnieg tylko stary, zleżały. Chyba złamię moje postanowienie i jednak odpalę samochód, bez sensu marznąć w komunikacji miejskiej 🙄
płd Kraków - wystarczająco śniegu i mróz, koło 10😲0 było - 11,5 🙂 Jak dla mnie bomba, wolę taką pogodę niż deszcz i gołoledź! W mieście znośnie, mam nadzieję że jak wyjdę z pracy to nie będzie armagedonu, bo czeka mnie wycieczka na drugi koniec Krakowa.
Olsztyn - w nocy -20, w dzień z -16. Auto ledwo odpaliło, wszystko zamarza, konie wychodzą na 4 godziny i o 14 już czekają pod bramą na sprowadzenie do stajni. Piękne słońce, piękne krajobrazy, ale jednak wcale nie jest fajnie 😉
U nas rano było -14 , potem -11 , nie wiem jakim cudem ale po całym dniu na dworze odmroziłam sobie nogi na łydkach 😤 jak wróciłam do domu dopiero się zaczęło , piekło niemiłosiernie a ból był potworny , jakoś przeżyłam ale jutro zabezpieczam się już bardzo dobrze . Jutro korzystamy z zimy i w planie kulig 😉
W Warszawie masakra, nie mogłam dzisiaj wrócić do normalnej temperatury ciała z godzinę po powrocie do domu!! Masakra, czułam jak mi wszystko w nosie zamarza aż po same zatoki jak szłam dzisiaj rano do pracy. I jeszcze cały dzień nam nie grzali w mieszkaniu, dopiero teraz ruszyło i zrobiło się ciepło. BRRR!!!
Na mapie GDDKiP znalazłam dziś takie opis: Myślenice Droga: 7 kier. Kraków 2014-01-26 07:50:45 -36.5°C intensywny 😵 Mróz jak w Workucie. No i oczywiście wszędzie, włącznie z cudowną A4 - nawierzchnia biała i nieodśnieżona. Sorrry, taki mamy klimat? 😉