szalonakobyła , nikomu nie przypadłem do gustu 🤔
Ja sie dolaczam do watku 🙂 tak jak planowalam spedzam syl;westra w domu, smaa tylko z psiurem. Jedyna rzecza, ktora jest nie po mojej mysli, to taka, ze robie za kierowce 😉 takze siedze przy soczku pomaranczowym, pochlonelam juz dwa skrzydelka w sosie ostro slodkim i kilka kopert z ciasta francuskiego z feta i szpinakiem 😁
wszyscy mają mnie w d ... 😉
Przyznaj się lepiej ile i czego już wypiłeś.
A ja jade....do forumowej moni . 🙂 zdecydowalismy sie podjechac na 3-4 godzinki. BAwcie sie przednio 🙂 jak przezyje to dolacze do was pozniej 🙂 żabeczka - pozdrowienia dla was i Moni 🙂 bawcie się dobrze i wszystkiego najlepszego w Nowym roku :allcoholic: :winko: :pijacy:
Prestige, Przestać p***rdolić głupoty, bo ludzi tylko wkurzasz. No właśnie, co takiego piłeś, ze tak chrzanisz? ;] No pięknie.... jeszcze gorączka doszła 😵
wawrek 2 litry coli . za dużo kofeiny 😀
2L koksu robią tak dobrze? Jadę na Statoil 🏇
właśnie Prestige, albo "Przestać p***rdolić głupoty" albo się zastanów dlaczego tak jest.
Odpuśćcie Mu, w końcu dzisiaj wyjątkowy dzień.
szalonakobyła, A ciebie nie wkurza nalot małoletnich na forum? Jakoś ostatnio się ZA BARDZO uaktywnili 😁 Dobra, już kończę bo mi się włącza czarna głupawka 😁
Dobra
wawrek, poznaj moje serce dobrego samarytanina 😉
A może jak już wszyscy tu jesteśmy to:
http://www.pajacyk.pl/ Notarialna, święta są 🙂
Notarialna spójrz wyżej . 😉 Cierp1enie taaa . 😉 ŁAski bez , nie to nie , wyłączam się z tego forum .
"Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi. Idę się zamknąć w szafie". Masakra. Co się z ludźmi dzieje ?! Prestige cya 😉 Idę pomoczyć tyłek w wannie.
Prestige, już tęsknimy!!!! Wawrek dzięki Ci dobry człowieku!
Prestige zostań, nie bądź miękka faja. Dziewczyny idą się pluskać, a my w tym czasie przygotujemy zimną płytę.
Jejku, mam strasznie zimno w pokoju! Najchłodniej w całym domu 🙁
szalonakobyła, 😁JARA, Polski naród ma to do siebie, że lubi się podołować nawet jeśli nie ma powodu do doła. 😉
tyskakonik, ja też. Dobra ja też zmykam się pomoczyć 😉 Bd za chwile bo woda zimna.Notarialna, a to nie powód do doła. a jakby Cb nikt nie kochał 😀
Jara - to miłej kąpieli 🙂 ja już zaznałam dzisiaj tej przyjemności 🙂
wawrek ja już byłam się pluskać 😀
szalonakobyła, Wystarczą mi moi znajomi, a to, że niektórzy mnie nie lubią to mi to lata koło tyłka 😉
wróciłam. luby zajał łazienkę...Notarialna, a może on popadł w melancholię bo nie ma znajomych?
A ja ide na wycieczkę krajoznawczą 😎 bawcie sie 😉
jeny mam nadzieję, że moje dziecię zaśnie zaraz wśród tych wystrzałów mieszkam na 9 piętrze i koło okna wystrzały mam 😵
zimowa depresja? Może, kto wie... Moj kot jest porypany. Zamiast sie bać i schować w szafie to ta poluje na błyskające się światełka i zsuwa się po szybie 😂
Evson, gdzie jedziesz?tyskakonik, to siwe fajne coś z twojej galeri to własne prywatne?
wawrek 🤔 co mam przez to rozumieć ? 😵