Forum konie »

Zaniedbane ogiery SK ANALOP

Wkręt to by był, jakby ktoś się na to nabrał.
A nikt się nie nabrał, z małym wyjątkiem potwierdzającym regułę.
https://www.google.com/search?hl=pl&q=oxica+analop&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=0LIWUISkHIX5mAXFsgE&biw=1366&bih=587&sei=1rIWUKfmFuiViAfIpoAg

wpisałam w google oxica analop w grafika. pierwsze zdjęcie to ta oxica. podobna do tej z tych nieszczesliwych fot? one śmieją się za waszymi plecami i wkręcają was. trzeba w oczach znajomków wyjść na ok więc pokazują jak wkręcić ludzi w kolejną plotkę. patrzcie kiedy utworzono konta z których wychodzi ta fikcja z fociszami.
po 1., skróć link.
po 2., jestem kolejną osobą, która prosi- poczekajmy na Karlę i konkrety, takie plotki i domysły przecież nie mają sensu 🙄
wpisz w google grafika oxica analop
Po jaką cholerę kurw..... mać . Wszyscy wiedzą ,ze to wkręt po jaki kij dalej ciągniesz bezsensowny temat . Milcz i czekaj na info ...
no dobrze, ja widzę, chodziło mi tylko o skrócenie linka bo rozjeżdża stronę 😵

czekajmy 🙄
Ja napisałam do domwzefirantach
domwzefirantach, wystarczy już. Już niejedna osoba napisała, że koń ze zdjęć bombowczyka to nie ta Oxica, wystarczyło zrobić tak:
[url=http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAXkWhBJNXZjOpd5Scqvwh_dNBeMJhR27rJ1VK-_cNmOJzP0Z0SYuyQTyH]Oxica[/url]
Albo tak:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAXkWhBJNXZjOpd5Scqvwh_dNBeMJhR27rJ1VK-_cNmOJzP0Z0SYuyQTyH[/img]
oknowa, ja też 😉
EOT, zostanę chyba tylko przy samym czytaniu tego wątku, nie na moje nerwy 🙄
katija może faktycznie warto by było zawiesić ten wątek do czasu aż Karla będzie mogła przekazać jakieś istotne i prawdziwe informacje, bo inaczej za chwilę będziemy tu mieć 50 stron jałowej dyskusji o niczym co jakiś czas ubarwianej kolejną prowokacją. A potem nic dziwnego, że te ważniejsze wpisy wnoszące cokolwiek do sprawy umykają co niektórym czytającym powodując kolejne nieporozumienia.
domwzefirantach, wystarczy już. Już niejedna osoba napisała, że koń ze zdjęć bombowczyka to nie ta Oxica, wystarczyło zrobić tak:
[url=http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAXkWhBJNXZjOpd5Scqvwh_dNBeMJhR27rJ1VK-_cNmOJzP0Z0SYuyQTyH]Oxica[/url]
Albo tak:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAXkWhBJNXZjOpd5Scqvwh_dNBeMJhR27rJ1VK-_cNmOJzP0Z0SYuyQTyH[/img]

a dziękuję za pomoc
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] tydzień na wkucie regulaminu.
nie cytuj zdjęć  😤
domwzefirantach idź poczytaj regulamin  🤬
Zamknijcie ten wątek na jakiś czas, proszę....
Wcześniej czytałam prośby o skan artykułu , łapcie
Niezła telenowela, widzę że nie którzy to już w ogóle żyją tylko tym wątkiem. Ludzie poczekajcie na konkrety od osób które są bezpośrednio związane ze sprawą i rzetelnie ją badają. Mam wrażenie że większość to tylko czeka na winklu na kolejne zdjęcie żeby mieć o czym pisać. Sprawa zapewne jest trudna  i bardziej skomplikowana niż się wydaje, trzeba czekać na pomyślny finał dla koni i sprawiedliwą karę dla "oprawców" ale tylko pod warunkiem że zostaną przedstawione KONKRETNE fakty a nie plotki i domysły  🙄
Chyba musi byc jakis powod, ze ludzie tak naskakuja na analop 🙄 wg mnie (opinia ktorej nikt nie musi podzielac) analop jest wwzechwiedzaca, niepokorna i swiecie przekonana o tym, ze co zlego to nie ona. Od zawsze mnie denerwowala i nigdy jej nie lubilam, przez co podchodze do sprawy emocjonalnie... W koncu wyszlo szydlo z worka, pani idealna jednak nie jest tak idealna, jakby sie moglo wydawac...
Z uwagi na prośbę osób zaangażowanych w temat wątek zostaje tymczasowo zamknięty - ekipa, bardzo Was proszę o wyrozumiałość i cierpliwość :kwiatek:
W sumie guzik mnie to obchodzi, nie jestem żądna cudzej krwi ale jeżeli na RV pozwalano na obsmarowywanie w różnych wątkach wiele fundacji, stadnin i osób prywatnych to nie rozumiem dlaczego analop ma mieć świętą du**?

Karla - Twoje tłumaczenie w tym wątku mnie teraz śmieszy, nagle nie chcesz nic napisać a jeszcze nie dalej jak 3 tyg pisałaś :

Dla.dobra sprawy bardzo prosze o jak najmniejszy rozglos,nie rozsiewanie plotek,zadnych informacji zarowno tutaj jak i gdzie indziej. Po zamknieciu sprawy wszystkie istotne info na pewno zostana udostepnione."

albo

"Po niedzieli bede miala pierwsze wazne informacje."

i nagle okazuje się że nie masz nic do powiedzenia, wątek zamknięty bo wszyscy czekali na PRAWDZIWE informacje a jakaś pseudo hodowla koni ma święty spokój bo zamknęli wątek o nich na forum w którym ludzie wiedzą sporo i chcieli by o tym napisać. Uważam że powinno się wątek odwiesić, bo minął miesiąc i widzę że ktoś mocno pomaga anapolopwi pozamiatać sprawę pod dywan.
Presja, moze im po prostu interwencja nie wyszla albo sie okazlo ze analop z jakis wzgledow nie do ruszenia albo nie wiem co, natomiast szkoda ze nie zostalo to jasno i wyraznie napisane na czym stanelo bo duzo osob na to czekalo, co wiecej mam zle przeczucia ze ta historia z analop da przekonanie co poniektorym ze mozna sobie z konmi robic co sie chce bo i tak innym g***o do tego.
Swoją drogą mnie zastanawia tylko jedno, skąd osoba, która doniosła analop o terminie odbioru koni miała takie infomacje? Ktoś z zaangażowanych musiał przekazać w "zaufaniu" takie daty. Skoro osoba, która doniosła do analop jest straszona paragrafami, to jak się to ma do osoby, która doniosła tej donoszącej?
😉
I chociażby dla takich odpowiedzi warto otworzyć wątek żeby każdy kto coś wie mógł sobie tam to pisać, w innym wypadku uznam że moderacja jednak wyznaje zasadę świętej krowy  😉
katija, wiele osób chce ponownego otwarcia wątku o ANALOPIE - czy możesz to zrobić?
Presja wysyłam pw, bo tak jak już pisałam nie zamierzam zabierać publicznie w tej sprawie głosu
Dzionka, a ja sie troche wykrece. watek zamknela q. i niech ona go otworzy skoro taka wola ludu.
[quote author=Karla🙂 link=topic=785.msg1499212#msg1499212 date=1345465655]
Presja wysyłam pw, bo tak jak już pisałam nie zamierzam zabierać publicznie w tej sprawie głosu

[/quote]

Dlaczego? Przecież zobowiązałaś się udzielić obszernych wyjaśnień  :/

Ta sprawa jest tak dziwna i pogmatwana, tyle jest plotek i domysłów, że chyba wypadałoby publicznie wszystko wyjaśnić.
Wybacz Karla ale Twoje dziwne milczenie i wykręcanie się od zobowiązań, które zresztą sama podjęłaś, wygląda dość podejrzanie. Nie obraź się, ale postępujesz w taki sposób, lekceważąc forumowiczów, których interesuje sprawa koni z analopu, że nie dziwię się insynuacjom, które są kierowane w Twoją stronę.
Cień na śniegu - wyżej albo stronę wcześniej masz wszystko na temat aktualnej sytuacji o której ja wiem
resztę info ( o ile jakieś są) można uzyskać w wymienionej organizacji-tyle szumu a z tego co wiem to nikt z tych biednych lekceważonych revoltowiczów  nie wykonał telefonu...jak tak bardzo was interesuje to niech jedna osoba zadzwoni,apotem napisze co i jak w watku analop,proste prawda?Ja o innych koniach i całej sytuacji nicniewiem, bo tak jak już pisałam zaangażowana jestem TYLKO i wyłącznie w sprawę Czuwaja.
aaa i nie interesują mnie insynuacje na mój temat w tej kwestii,sory, ale ważniejsze jest dla mnie dobro sprawy i konia Czuwaja niż to czy ktoś czuje się tu lekceważony lub nie. Ktoś mnie poprosił (nie anonimowa dla mnie osoba)o dyskrecję i tyle.
Nie wiem może trzeba tu dokleić to co pisałam?
z tej perspektywy,to nawet szkoda się napinać na taką hipokryzję...po co pisać o Czuwaju, może wystarczy się interesować tylko jego spermą i jej żywotnością, bo w sumie to mniejsza o "producenta" tej spermy 🤔
no a jeśli jestem w błędzie i chodzi tu jednak o samego konia... to koń jak koń i cierpi bez względu na to jak ma na imię i kogo spłodził...
wrotki jesteś w błędzie, ale tu na rv wszyscy o wszystkich wiedzą wszystko najlepiej więc luzik
nie interesuje mnie ani żywotność plemników ani to co Czuwaj może kryć
to koń, na którym jeździła bardzo ważna dla mnie osoba, koń, którego bardzo lubiłam jak stał w Stadzie i to są dwa powody,że to Czuwajem a nie innym koniem się interesuje...
aa  nadmienię, że koniem arabskim też się ktoś zainteresował i TYLKO z powodu rodowodu i możliwości krycia nim... 😎
Nie wyobrażam sobie zająć się jednym koniem, a reszte co ? Olać?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się