Forum konie »

Zaniedbane ogiery SK ANALOP

Podsumowanie - bombowczyk
Nazwa wyświetlana: bombowczyk
Data rejestracji: Dzisiaj o 15😲0:48
Ostatnio aktywny: Dzisiaj o 16:17:19
siedze w pracy i rycze jak głupia. Biedny czuwaj.....Boże biedne wszystkie te konie.....przecież większośc tych szkiletów to sa jeszcze dzieci...
Karla,
jak tylko będziesz mogła, to pisz...
asds, uspokój się, walnij głową w biurko, napij herbaty. Czuwaj zapewne żyje 😉
jak w pudelku
To plotka, zdjęcia "Oxicy" już kiedyś widziałam (nawet nie wiem czy przypadkiem nie na rv). Poczekajmy na Karlę.
ale można je uratować, gdyż właściciel zapowiedział, że trafią do Włoch...
Przepraszam niby jak uratować, zapłacić im za nie?  😁  😵

Nie musisz płacić- zapłacą w rzeźni. Widziałaś kiedyś by konie za darmo rozdawali? Ja nie, dziwne pytanie- nie chcesz-nie kupujesz. A czy konie z analop czy od handlarza,jaka to różnica? Ludzie wykupują bez mówienia "ja mam za to płacić?"

p.s. zdjęcia tragedia....
nie ma to jak rozsiewanie plotek  😤
dzieciarnia się nudzi w wakacje..  😎
Pewnie, że część zdjęć, to zdjęcia koni z Cholew! Ludzie są głupsi niż myślałam i pisze o tych, którzy na siłę starają się wzbudzić sensacje. Siedźcie cicho i czekajcie zamiast szczekać na prawo i lewo!
Jak dla mnie to wątek powinien zostać zamknięty, bo zrobila się z niego hurtownia plotek, prawie co post to produkcja nowych  🤔. Może by tak zamknąć wątek i otworzyć, jak już będą wieści od Karli?
Uff, w takim razie zwracam "honor".  Lepiej jednak trzeba poczekać na informacje od Karli .
[quote author=JARA link=topic=88817.msg1476468#msg1476468 date=1343661123]
ale można je uratować, gdyż właściciel zapowiedział, że trafią do Włoch...
Przepraszam niby jak uratować, zapłacić im za nie?  😁  😵

Nie musisz płacić- zapłacą w rzeźni. Widziałaś kiedyś by konie za darmo rozdawali? Ja nie, dziwne pytanie- nie chcesz-nie kupujesz. A czy konie z analop czy od handlarza,jaka to różnica? Ludzie wykupują bez mówienia "ja mam za to płacić?"

p.s. zdjęcia tragedia....
[/quote]

Szczerze? Wolałabym handlarzowi niż osobie, która doprowadziła konie do takiego stanu i teraz jeszcze igrając z ludzkimi emocjami chciałaby z tego kasę.
Na szczęście (dla nas, dla koni, dla właścicieli) to nie zdjęcia z A.
z tego co kojarzę ktoś pisał w tym wątku że zrobi prowokację i na bank wszyscy łykną...nie pamiętam kto-może to właśnie ta prowokacja?
Nie zgadza się bo arabka z Analop była gniada jak pamiętam a ta na fotach jest siwa.
No to płać handlarzowi proste, od analop nie musisz nic wykupować. Nic na siłę. Wiedziałam, że zdjęcia to ściema-żadnego z tych koni nie poznałam.
Sami widzicie do czego to prowadzi, byle jak najwięcej sensacji.
z tego co kojarzę ktoś pisał w tym wątku że zrobi prowokację i na bank wszyscy łykną...nie pamiętam kto-może to właśnie ta prowokacja?
Nie zgadza się bo arabka z Analop była gniada jak pamiętam a ta na fotach jest siwa.

Derby?

Edit : Jakoś nikt nie łyknoł : )
Tak, pewnie ja🙂 Bo się tak nudzę
Tak, pewnie ja🙂 Bo się tak nudzę

Pisze o tym ,że ty tak napisłas nie m,że wymyślałaś ta bajke ;]
Jakim trzeba być ciu**m by takie rzeczy wstawiać i tak ludzi nabierać.  :/
Gdzie są moje uprawnienia moderatorskie?! 😉 Zaraz by dostał bana za takie rzeczy.

Z resztą, jeżeli ktoś wrzucił by takie zdjęcie i podpisał - skandal w stajni Zamrucz - 90 % forumowiczów urządziłoby na mnie nagonkę z wyzywaniem i życzeniem śmierci. Z resztą swoją drogą ciekawa jestem reakcji - może kiedyś zrobię jakąś małą prowokację.

okonowa- jak już to zamrucz o czymś podobnym myślała
perlica - arab Dolares jest gniady a arabka Estra jest siwa http://www.photoblog.pl/loczek121/128777415/2960999/
Nine, spokojnie, Katija zrobi porządek jak tylko się pojawi 🙂
oj, błędne zdjęcie użyłem.

ale sami zobaczcie jak to pięknie działa!
fota, opis, plota i lawina leci! jak by pięknie poleciała gdyby nie błędne zdjęcie!  😉

resztę zastanówcie się sami

a co do zdjęcia z ptaszkiem, któremu robiono zdjęcia zamiast ratować
pozostawiam do refleksji zdjęcie tego ptaszka, gdzie fotograf z mega ogniskową stał i robił zdjęcia - zamiast ratować życie!

jak można porównywać takie zdjęcia....  😵
bombowczyk - żal mi Ciebie, nie wyszła Ci prowokacja, bo dość szybko voltowicze połapali się w Twoim oszustwie, poznali konie.
Myślisz że zdjęcia Czuwaja i reszty koni też są prowokacją? Jak dla mnie nie, bo widać, że to są TE konie i wiemy dokładnie w którym miejscu one stały. Nikt tu nikogo nie oszukuje.

proponuję sprawdzić IP bombowczyka
a co do zdjęcia z ptaszkiem, któremu robiono zdjęcia zamiast ratować
pozostawiam do refleksji zdjęcie tego ptaszka, gdzie fotograf z mega ogniskową stał i robił zdjęcia - zamiast ratować życie!

Sępa odgonił, dziecko ruszyło do punktu żywieniowego. No, a rok po zrobieniu tego zdjęcia autor popełnił samobójstwo.
Cierp1enie bombowczyk uciszony 😉
A kiedy będzie Karla? Dzisiaj miała coś napisać, tak?
A czy przypadkiem bombowczyk  to nie Analop? bo ona też ma takie skłonności do pokazywania masakrycznych zdjęć  o selekcji naturalnej.
JARA niestety nie.
Czytałam art. o tym zdjęciu i jego autor niestety nie uratował dziecka. Zapewne dlatego też się zabił.
Kevin przegania stwora. Dziewczynka chwiejnym krokiem rusza w swoją stronę. Czy dotarła? Nie wiadomo. Jej rozwój został całkowicie zaburzony przez niedożywienie we wczesnych latach życia, więc nawet jeśli nadal żyje…

Źródło: http://www.politykaglobalna.pl/2009/04/sep-glodujace-dziecko-i-koszmary-reportera/#ixzz227eY6rqG

Nigdzie nie napisałam, że dziecko przeżyło, bo nikt tego nie wie 😉

edit:
Z resztą czy to ważne? Nie ten temat.
ale wkręt to nie są ich konie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się