w jakim wątku najlepiej bym zamieściła prośbę o wypełnienia ankiety dot. turystyki jeździeckiej? tak bym nie dostała po uszach a może założyć nowy wątek?
i ja szukałam ,ale nei znalazłam... może pomożecie? albo założę nowy?
problem mam taki że chiałabym się dowiedzieć, porozmawiać na temat ćwiczeń rozciągających dla koni . chodzi o to że mój koń - generalnie guma, ale ma problem z galopem na jedną ze stron, gubi się, potyka, zmienia... (prawdopodobnie przez zrost w obrębie pachwiny po drugiej str., ale i wczesniej takie znałam bez urazów...) wiem, że jest sporo koni niechętnych, czy gorzej chodzących na którąś strone. chciałabym wątek o ćwiczeniach na taką przypadłość ... tak konkretnie - w galopie, a moze ogólnie jeśli w innych chodach też bywają problemy?
Bardzo proszę o pomoc, szukam informacji na temat praktyk w stajni dla uczniow szkół srednich. Chodzi głównie o okolice Warszawy, dziewczyna jeździ już dobre kilka lat i chce nadal sie rozwijac. Gdyby ktoś, coś to bardzo proszę..
szukam wątku o obozach jeździeckim, koloniach pod kierunkiem zajęć z dzieciakami w czasie wolnym - czyli coś jak poradnik dla wychowawców w zakresie organizacji czasu wolnego dla dzieci i młodzieży🙂 pomoże ktoś?
Chyba jest tylko ogólny wątek o obozach ale tam są raczej opinie o różnych miejscach. Niby można tam napisać ale może lepiej założyć wątek np. "organizowanie obozów-poradnik"? Myślę, że sporo osób wpisałoby swoje uwagi co chcieliby żeby było na takim obozie a część osób podzieliłaby się doświadczeniami 😉
poczekam jeszcze chwilę, może jednak jakiś taki temat jest i ktoś podrzuci libk.. 🙂 ale wertuję wyszukiwarkę od pół godziny i nie mogę nic znaleźć...
jak już założę, to może lepiej temat w deseń "animacja czasu wolnego na obozach jeździeckich - poradnik"?
edit: choć może temat "organizacja obozów jeździeckich - poradnik" będzie miał szerszy zakres i pojawią się ciekawe pomysły na zajęcia obozowiczów z końmi🙂
Dzięki! Myślę jeszcze o takim ogólnie o sprzętach stajennych, może jak nie ma, to warto założyć?
Libelka, kiedyś na bank był temat o grabkach, kupozbieraczkach itp. (pamiętam jak Sznurka wrzucała zdjęcia różowych grabi). Teraz za nic nie mogę go znaleźć. Ale możliwe, że taki temat funkcjonował na starej volcie, a na nowej nikt się nie pokusił o założenie 🙂