Forum konie »

In memoriam

anai piękny wiek, trzymaj sie, one zawsze odchodzą za szybko 🙁
anai, współczuję, człowiek nigdy nie jest gotowy.
anai, nigdy nie jest łatwo. Trzymaj się jakoś bidaku.
Przykro mi dziewczyny 😔
Anai, bardzo mi przykro trzymaj się mocno
Współczuję 💔
Anai, współczuje 🙁 Tyle wspólnych lat...
anai, Bardzo mi przykro, miał super emeryturę i dożył naprawdę pięknych lat!
Valegro i Uthopia
FirstLight, cooo nie wierze 😭
FirstLight, właśnie widziałam wpis Carla Hestera 🙁
Ale że jak?! Tak oba na raz?! 😭😨
Moon, "Their entire lives ran in parallel; they travelled to the shows side by side, lived in neighbouring stables, grazed in the same fields and retired together. Their bond and companionship were absolute.
As life as old boys advanced, so too did the health challenges, so allowing them to leave this world together was the final act of loyalty and dignity I felt I could give them, honouring a partnership that had never been separated in life."
Moon, eutanazja obu naraz.
Diallo Jessici von Bredow-Werndl. Co dopiero wygrali w Stuttgarcie...

Przy okazji dowiedzialam sie ze istnieje takie świństwo jak choroba bornajska.
donkeyboy, koniki i 100 sposobów na samobójstwo 🙄 Jest jeszcze kilka innych wirusów, ktore moga dawac podobne objawy (w tym dobrze znany herpes), no i neuroborelioza. Ciekawe co im sie potwierdzi w badaniach. To jest masakra, człowiek dba, suplementuje, cuduje a one sobie złapią jakiegos syfa nie wiadomo skąd.
Z Diallo jednak nie wirus. Nie wiedzą co, może udar.
https://www.facebook.com/share/16waz6yFfA/

Koniczki...
karolina_, ehhhh masakra...

Koniczki...

karolina_, życie ... 🤷
Dzisiaj byłem na forumowym pogrzebie 😕
Cichoniowski Varihoka
michelle1992, raczej schockemoliwski
La Biosthetique Sam Michaela Junga
Może nie gwiazda sportu, ale pewnie kiedyś większości się ten koń gdzieś przewinął w necie.
Endo The Blind
Milla, też miałam go tu wpisać... Obserwowałam tego konika od lat. Strasznie smutne, ale miał cudowne życie ze swoją właścicielką.
Też go obserwowałam i podziwiałam ogrom pracy i przepiękne relacje i zaufanie, dożył fajnego wieku 26 lat
Post został usunięty przez autora
Wiadomo co mu się stało? Chwile go nie obserwowałam, zdawał się mieć potencjał na życie wieczne.
Nagłe puchnięcie w różnych miejscach (m.in. nogi, puzdro), podejrzenie nerek. Trzeba pewnie poczekać na wyniki sekcji.
Oglądam te filmy z nim teraz i to jest nie do uwierzenia, co ta kobieta z nim wypracowała. Ten koń był istnym cudem. Zawsze jak odchodzą zwierzaki, które od lat obserwowałam w necie mam poczucie utraty kogoś bliskiego. Smutno mi okropnie...
Kwestura 😭
Aport młp (*)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się