Moon, "Their entire lives ran in parallel; they travelled to the shows side by side, lived in neighbouring stables, grazed in the same fields and retired together. Their bond and companionship were absolute.
As life as old boys advanced, so too did the health challenges, so allowing them to leave this world together was the final act of loyalty and dignity I felt I could give them, honouring a partnership that had never been separated in life."
donkeyboy, koniki i 100 sposobów na samobójstwo 🙄 Jest jeszcze kilka innych wirusów, ktore moga dawac podobne objawy (w tym dobrze znany herpes), no i neuroborelioza. Ciekawe co im sie potwierdzi w badaniach. To jest masakra, człowiek dba, suplementuje, cuduje a one sobie złapią jakiegos syfa nie wiadomo skąd.
Nagłe puchnięcie w różnych miejscach (m.in. nogi, puzdro), podejrzenie nerek. Trzeba pewnie poczekać na wyniki sekcji.
Oglądam te filmy z nim teraz i to jest nie do uwierzenia, co ta kobieta z nim wypracowała. Ten koń był istnym cudem. Zawsze jak odchodzą zwierzaki, które od lat obserwowałam w necie mam poczucie utraty kogoś bliskiego. Smutno mi okropnie...