Milusia, Zwiastun jak zwykle przepiękny. To chyba jedyny kasztan z tak dużą odmianą, który mi się podoba. A ponieważ jesień wyjątkowo sprzyja rudzielcom, nie mogłam się powstrzymać...
Nalle koń doskonale dobrany do jesiennej kolorystyki, a Ty po prostu Hillary Swank jak żywa 😁 Nie udzielam się tu zbyt często, ale to podobieństwo tak mnie uderzyło, że aż musiałam skomentować 😉
mbalicka, Pongo cudny jak zwykle. Zakochana w nim byłam odkąd zobaczyłam go na zdjęciach Gosi Mąkosy bodajże. Dawaj więcej! 🙂
nie u Gosi. Gosia go jeszcze nie fociła :P były u mnie Jessy, Tigra i Dominika Frej. kiedyś jeszcze w Bukowinie jak był to Kalinka robiła mu foty :P a to proszę jak się podoba :P oczywiście po tym jak go wypucowałam.. 👿
Nalle Twoje fotki są bajkowe. Tak po cichu podziwiam to, jak zawsze ładnie wyglądacie z koniem. Burza zazdroszczę Wam tych terenów! 😜 mbalicka jak Ty go doprowadzasz do takiej białości? :> emptyline ile ma wzrostu?
Gru po raz kolejny - piękny 😍 Emptyline mój ulubiony kucol na forum jak zawsze prezentuje sie wyśmienicie 😉 tylko niech nie przesadza z :allcoholic: Tusia dawaj więcej fot 😜
Tusia- co to za kucyk? Wygląda super, taki kochany misiu 🙂
Alaska, a to taki właśnie Synek, Kucyk, Misiu do kochania🙂 8- latek, Matka młp. ojciec zimnokrwisty ,mam go od 7 lat. Fotek nie mam wielu bo nigdy nie mam czasu na focenie, a tu akurat koleżanka go wzieła na sesyjkę! Może zobie zdjęcia pod koniec tygodnia po goleniu 😉 Wojenka, piękny!!!!