Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

milusia super wyglądacie  😜 cudowne zdjęcia <zazdraszczam> co to za buty??
Nalle nie da się tych fotek pozostawić bez komentarza. Piękne zdjęcia i piękni Wy  😍

trochę Elusia hubertusowo by Monika Fimiak:

wątek zamknięty
espana zachwycający przystojniak  😜
btw. stoicie na rakowie?  👀

milusia bardzo pozytywne zdjęcia, strasznie Was lubie  😉
wątek zamknięty
espana koń cudo!!! i jakie koreczki równe 😵
wątek zamknięty
espana zachwycający przystojniak  😜
btw. stoicie na rakowie?  👀

tak, od lipca 🙂
espana koń cudo!!! i jakie koreczki równe 😵

nie, zrobiłam je na odwal się i trochę się ich wstydzę ;p
wątek zamknięty
mbalicka jak Ty go doprowadzasz do takiej białości? :>

wiele godzin szorowania  🤣  😜 a derkowany nie jest i siedzi na padoku :P
wątek zamknięty
Wojenka, hugolina009, dziękujemy bardzo! Przekażę mu zdecydowanie, jak będzie trzeba to zapiszemy się do AA.

ashtray, około 140cm, nie był dokładnie mierzony, ale na pewno nie poniżej.
wątek zamknięty
Pozwólcie, że pochwalę się moimi chłopcami:  🤣
Młody

Starszy

w ' innej' odsłonie z siostrą 😉

no i razem

wątek zamknięty
Tusia - dawno mnie na re-volcie nie bylo (bardzo dawno) a tu kurcze widze mojego botojowego ulubienca 🙂 musze sie przyznac, ze w lipcu na praktykach go konkretnie wymiziwałam jak dostawal wode, siano i jak go wyprowadzalam/sprowadzalam z pastwiska 🙂 dla mnie kon ideał 🙂 i ma przecudowny charakter ;-) nawet ostatnio jak bylam to sie z nim chcialam przywitac, ale jeszcze sie pastwiskowal ;-). Zazdroszcze tego cuda, naprawde 🙂
wątek zamknięty
Tusia, ale słodziak!!
wątek zamknięty
pochwalę się za scarlett, bo ta pewnie poszła już spać  😉  :kwiatek:  dziś byłam u niej i Lakiego i była genialna pogoda na zdjęcia  🏇

wątek zamknięty
espana jaki piiiikny 😍

mbalicka ja bym pierwsze wrzuciła do twórczości fot. bo wg mnie jest zajebiste
wątek zamknięty
Tusia - dawno mnie na re-volcie nie bylo (bardzo dawno) a tu kurcze widze mojego botojowego ulubienca 🙂 musze sie przyznac, ze w lipcu na praktykach go konkretnie wymiziwałam jak dostawal wode, siano i jak go wyprowadzalam/sprowadzalam z pastwiska 🙂 dla mnie kon ideał 🙂 i ma przecudowny charakter ;-) nawet ostatnio jak bylam to sie z nim chcialam przywitac, ale jeszcze sie pastwiskowal ;-). Zazdroszcze tego cuda, naprawde 🙂

Manta, Burza dziękujemy bardzo  😡 To na pewno się widziałyśmy, choć ja w lipcu się wakacjowałam.
Musze nieskromnie przyznać ze Kucyk mi się udał  🤣 a najfajniej ma moja córka która może z nim zrobić wszystko, a on ją zna jeszcze jak w brzuchu była i jego stosunek do niej jest wyjątkowy  😉
wątek zamknięty
mbalicka zdjęcia cudne 🙂 ale modele jeszcze cudniejsi  😉
wątek zamknięty
joakul nawet podobne do siebie  😉 fajny ten Młodziak  😀
wątek zamknięty
ententa taaaak wszyscy je notorycznie mylą 😉 Gwoli sprostowania: Młody to tylko nieformalna nazwa, w rzeczywistości ma 9 lat 🤣 Ale tak się przyjęło bo jest u nas od młodości.

mbalicka   drugie zdjęcie po prostu mistrz!
wątek zamknięty
Tusia - on w ogole jest wyjatkowy 🙂 i ma cudowny stosunek do wszystkich co ma jeden minus - latwo ukrasc, wiec jak kiedys, za wiele wiele lat, jak jeszcze bede wiedziec gdzie go znalezc i juz wybuduje wlasny dom i stajnie i Monolog zaginie - szukaj go u mnie :P
A jak tam bylam to chyba bylas u niego raz - albo ktos inny byl - w kazdym badz razie tylko raz kogos u niego widzialam, a bylam tam 24h/dobe, choc wiadomo, robiac w stajni nie widzialo sie wszystkich dookola ;-). A widzialam na fotkach, ze Sabina na nim jechala Hubertusa - ona teraz bedzie na niego wsiadac ogolnie co jakis czas czy to bylo tak wyjatkowo? Bo chcialam kiedys zobaczyc jak ktos na nim jezdzi :P.
Az pozniej poszukam gdzie mi sie podzialy fotki z praktyk i wczesniejszych odwiedzin w stajni, bo mam gdzies troche jego fotek :-)

wątek zamknięty
Tusia, udał to mało powiedziane!

Pioruś dziś 🙂
wątek zamknięty
jak ja go lubie w tej derce  😀
wątek zamknięty
To i my jesiennie 🙂

wątek zamknięty
a mój Kucyś jest dłuuuuugi :P  (tak, wiem pięknie czysty  😁 )

wątek zamknięty
mbalicka to pomarańczowe to dynia?  🤣
wątek zamknięty
mbalicka brudny koń to szczęśliwy koń! 😎
wątek zamknięty
cenciakos wieki Was nie bylo! super!

co tam u wielkonia sluchowac?
wątek zamknięty
UWAGA!
bardzo pilne ..
moja kolezanka sprzedała konia , poprzez pośrednika ..
i chciała by odnaleść go ..
koń nazywa się ERYK , jest rasy sp ..
gdyby ktoś coś widział , albo słyszał .. błagam o pomoc
wątek zamknięty
juwaa  może spróbuj w tym wątku : http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,472.0.html  😉
wątek zamknięty
Tusia - nie ten sam koń, Monolog wygąda bosko 🙂

espana - oj łapie za oko bardzo ten Twój przystojniak  😍

a to my się też pokażemy z brunetem jesiennie

wątek zamknięty
Tamtam ale maszyna z tego Twojego bruneta 😍
wątek zamknięty
Tamtam jaki przystojniak  😍
wątek zamknięty
Grotek w nowym domku
wątek zamknięty
tamtam koń ideał  😍

Grota nie do poznania;o
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.