milusia super wyglądacie 😜 cudowne zdjęcia <zazdraszczam> co to za buty?? Nalle nie da się tych fotek pozostawić bez komentarza. Piękne zdjęcia i piękni Wy 😍
Tusia - dawno mnie na re-volcie nie bylo (bardzo dawno) a tu kurcze widze mojego botojowego ulubienca 🙂 musze sie przyznac, ze w lipcu na praktykach go konkretnie wymiziwałam jak dostawal wode, siano i jak go wyprowadzalam/sprowadzalam z pastwiska 🙂 dla mnie kon ideał 🙂 i ma przecudowny charakter ;-) nawet ostatnio jak bylam to sie z nim chcialam przywitac, ale jeszcze sie pastwiskowal ;-). Zazdroszcze tego cuda, naprawde 🙂
Tusia - dawno mnie na re-volcie nie bylo (bardzo dawno) a tu kurcze widze mojego botojowego ulubienca 🙂 musze sie przyznac, ze w lipcu na praktykach go konkretnie wymiziwałam jak dostawal wode, siano i jak go wyprowadzalam/sprowadzalam z pastwiska 🙂 dla mnie kon ideał 🙂 i ma przecudowny charakter ;-) nawet ostatnio jak bylam to sie z nim chcialam przywitac, ale jeszcze sie pastwiskowal ;-). Zazdroszcze tego cuda, naprawde 🙂
Manta, Burza dziękujemy bardzo 😡 To na pewno się widziałyśmy, choć ja w lipcu się wakacjowałam. Musze nieskromnie przyznać ze Kucyk mi się udał 🤣 a najfajniej ma moja córka która może z nim zrobić wszystko, a on ją zna jeszcze jak w brzuchu była i jego stosunek do niej jest wyjątkowy 😉
ententa taaaak wszyscy je notorycznie mylą 😉 Gwoli sprostowania: Młody to tylko nieformalna nazwa, w rzeczywistości ma 9 lat 🤣 Ale tak się przyjęło bo jest u nas od młodości.
Tusia - on w ogole jest wyjatkowy 🙂 i ma cudowny stosunek do wszystkich co ma jeden minus - latwo ukrasc, wiec jak kiedys, za wiele wiele lat, jak jeszcze bede wiedziec gdzie go znalezc i juz wybuduje wlasny dom i stajnie i Monolog zaginie - szukaj go u mnie :P A jak tam bylam to chyba bylas u niego raz - albo ktos inny byl - w kazdym badz razie tylko raz kogos u niego widzialam, a bylam tam 24h/dobe, choc wiadomo, robiac w stajni nie widzialo sie wszystkich dookola ;-). A widzialam na fotkach, ze Sabina na nim jechala Hubertusa - ona teraz bedzie na niego wsiadac ogolnie co jakis czas czy to bylo tak wyjatkowo? Bo chcialam kiedys zobaczyc jak ktos na nim jezdzi :P. Az pozniej poszukam gdzie mi sie podzialy fotki z praktyk i wczesniejszych odwiedzin w stajni, bo mam gdzies troche jego fotek :-)
UWAGA! bardzo pilne .. moja kolezanka sprzedała konia , poprzez pośrednika .. i chciała by odnaleść go .. koń nazywa się ERYK , jest rasy sp .. gdyby ktoś coś widział , albo słyszał .. błagam o pomoc