Potrzebuję pomocy w poszukiwaniu naczółka 🙂
Ciemny brąz, opadający, rozmiar full/xfull, zdobiony drobnymi kryształkami (ważne by były białe/srebrne. odpada złoto).
Wiecie gdzie coś takiego dorwę?
Piaffallo, sprawdź viavissa. Naczółki xfull to niestety trudny temat. Ja kupuję kawal (ale nie ma drobnych kryształków),. Ps of sweden (ale nie pasują do wszystkich ogłowi) , schockemohle. A mam i tak latwiej, bo potrzebuję czarne.
Poszukuję od dłuższego czasu brązowego ogłowia z miękką odsuniętą do tyłu potylicą, nachrapnikiem meksykańskim, najfajniej by było na karabinki no i raczej poniżej 800 zł, istnieje takie ?
Potrzebuję wodze. Skórzane - podgumowane. Cienkie, ze stoperami. I najważniejsze - długie. Kupiłam QHP w rozmiarze full i jakiekolwiek wypuszczenie szyi to muszę trzymać za sprzączkę. Wcześniejsze wodze może nie były długie bardzo ale zdecydowanie dłuższe - nie wiem jakiej są firmy więc niestety nie znajdę takich samych.
epk, - to od razu mówię, że HKM i Fair Play też są krótkie. Rozumiem poszukiwania, bo robiłam to samo dla mojej mamy - no i większość podgumowanych z niezrozumiałego dla mnie powodu jest krótsza, nawet w sklepie na mnie jak na wariatkę patrzyli jak mierzyłam do innych, ale one są krótsze 😕 tak o 10, może 15cm na oko, ale tą różnicę czuć.
keirashara, no dokładnie - jakieś 10cm ale to powoduje, że się tego używać nie da...No nic, szukam xfull tylko boję się, że skończy się na cenie sporo wyższej...
Epk, mogę Ci zmierzyć KaWale w domu. Nie wiem, ile dokładnie mają, ale ja też lubię koniowi wodze rzucić i nie lubię tych horrendalnie krótkich, a te mi pasują.
Jeśli o wodze chodzi, to ja mając wcześniej wałacha 184 cm w kłębie wszystkie standardowe wodze miałam zdecydowanie za krótkie. Jak nie chcecie szukać Grala, a macie fajne wodze, to polecam sobie wpiąć w końcówkę skośnik. Te sprzączki łączące wodze mają najczęściej ten sam rozmiar co skośniki. Przez lata tak jeździłam 🙂
Ramirezowa, mam bardzo podobne, ale delikatniejsze paski, napisz mi priv jak chciałabyś zobaczyć 🙂
Poszukuję nachrapnika meksykańskiego wpinanego z obu stron, obowiązkowo z kółeczkiem na nosie nie kokardą, i najważniejsza i mało osiągalna rzecz - w dość jasnym brązie z jasnymi przeszyciami 🙈 coś takiego jak na zdjęciu tylko jaśniejsza skóra. Ewentualnie kto uszyje coś takiego, ale ładnie i elegancko?
Poratujcie - szukam tak jak epk brązowych gumowanych wodzy. Koń wrócił z treningu z tranzelką Kawala, ale bez ich świetnych wodzy. Próbowałam się do nich odezwać, ale przez FB mi nie odpisali. Czy kupie gdzieś brązowe skórzane wodze, które tylko z jednej strony będą miały gumę i do tego będą w miarę cienkie (najlepiej ze srebrnymi okuciami)?