Ja w ogole niezbyt rozumiem idee ignorow. Dla mnie to taka ostatecznosc. W zasadzie tylko w przypadku jakiegos perfidnego trollowania. Ale co kto lubi. 😎
edit: patrze, ten watek jest jakis ignoropedny, juz mam 2 ignory. 🏇
chodziło mi raczej o bezsensownie kłótnie, w których jedna/obie strony próbują się tłumaczyć, dlaczego zrobiły tak a nie inaczej, zamiast przyznać się do błędu. a nie o konstruktywną wymianę poglądów.
ja niestety nie będę przyznawać się do błędu, bo nie zrobiłam nic o czym mówi Again
Krupnik., a ja rozumiem. Choć zdziwiłam się, kiedy jakiś czas temu wpadłam w jeden temat, a tam dyskusja ignorowanych przeze mnie osób. 😁 😉 A tak na poważnie, to bardzo dobrze, że tak przycisk jest. Nie wszyscy mają tyle chęci i czasu by przebijać się przez posty użytkowników nielubianych albo takich, którzy nie mają w ogóle nic ciekawego do powiedzenia. Albo piszą w straszliwie denerwujący sposób [nie, nie mam na myśli EliPe, wbrew pozorom]
Ja mam 6, jak piszę w tym temacie to mi dochodzą 🤣 Przed spaniem i w innych sytuacjach bardzo mnie męczy kto mnie ignoruje. Baaaardzo ale to baaaardzo chciałabym wiedzieć kto mnie ignoruje, było b fajnie gdyby było można...
Chciałabym, żeby sen z powiek spędzał mi problem "kto mnie ignoruje na forum" 🙄 Ode mnie miałaś. Już nie masz, bo się przestałaś udzielać w interesujących mnie wątkach.
Męczy mnie podświadomie, nie myślę o tym specjalnie... Wiem, że mam ignory bo jestem zielona, nie mam na co dzień styczności z osobami z którymi mogła bym mądrze porozmawiać, często przykro mi z tego powodu, że nie potrafię wyrażać się jak inni :/
Czasem sobie oglądam profile innych userów i naprawdę zaczynam wierzyć w to, że są tutaj tacy popieprzeni ludzie, którzy rozdają ignory ze zwykłej zawiści czy zazdrości. Naprawdę to przykre, że ignora ma osoba, w której historii postów nie ma najmniejszej kłótni, kontrowersyjnych poglądów- lecz są np. sukcesy jeździeckie, życiowe etc. I co? I bach ignor, bo przecież to takie 'frustrujące dla frustratów' i nieudaczników życiowych 😁
Haha, to w takim razie ja mam za to, że wolę się o największą bzdurę zapytać niż potem robić z siebie głąba 😎 Fakt, ciężko niektóre rzeczy łapię, no ale się staram 😁 Nie przypominam sobie, żebym z kimś się pokłóciła, zalazła komuś za skórę. Bo chyba te moje ignory nie są za dyskusję o dopasowywaniu siodła, bo zrozumiałam swoje błędne myślenie i lada dzień powinnam mieć bezterlicówkę. Tylko tam prowadziłam "ostrzejszą" rozmowę 😉 Śmieszne to jest. 🙂
2 ignory zniknęły,a teraz znów jeden przybył ciekawe 😁 za dobry mam humor żeby się na ten moment takimi pierdołami przejmować, liczy się dla mnie to żebym uzyskała satysfakcjonujące odpowiedzi na zadawane pytania
dumkowej chodziło chyba o to, że gdybym np. ja ją zablokowała, to czy ona widziałaby moje posty. tak dumkowa, widziałabyś. żeby nie widzieć czyichś postów trzeba nań nałożyć ignora.
Dodofon, 9 ludzi chyba nie lubi Twojego podejścia. 😁 😉 [swoją drogą, jestem ciekawa za co Cię można ignorować 🤔 Elę pewnie ignorują naturalsi. Wrotkiego pewnie też. ]
O, ja się przestałam "nie podobać" trzem osobom. 👀
Dodofon, 9 ludzi chyba nie lubi Twojego podejścia. 😁 😉 [swoją drogą, jestem ciekawa za co Cię można ignorować 🤔 Elę pewnie ignorują naturalsi. Wrotkiego pewnie też. ]
O, ja się przestałam "nie podobać" trzem osobom. 👀
jak to za co? człowoek "mały duchem"może ignorowac za wszystko - za każdą bzdurę... za to, ze jeżdzę west, za to, że jestem miła dla stajennych, za to że mam krzywe zęby, za to, że mam buty YSL - lajf po prostu lajf