Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Ja w ogole niezbyt rozumiem idee ignorow. Dla mnie to taka ostatecznosc. W zasadzie tylko w przypadku jakiegos perfidnego trollowania.
Ale co kto lubi.  😎

edit: patrze, ten watek jest jakis ignoropedny, juz mam 2 ignory.  🏇
Ignor z dziś bądź wczoraj. Witam ignorowanych.
chodziło mi raczej o bezsensownie kłótnie, w których jedna/obie strony próbują się tłumaczyć, dlaczego zrobiły tak a nie inaczej, zamiast przyznać się do błędu. a nie o konstruktywną wymianę poglądów.

ja niestety nie będę przyznawać się do błędu, bo nie zrobiłam nic o czym mówi Again
Krupnik., a ja rozumiem. Choć zdziwiłam się, kiedy jakiś czas temu wpadłam w jeden temat, a tam dyskusja ignorowanych przeze mnie osób. 😁 😉
A tak na poważnie, to bardzo dobrze, że tak przycisk jest. Nie wszyscy mają tyle chęci i czasu by przebijać się przez posty użytkowników nielubianych albo takich, którzy nie mają w ogóle nic ciekawego do powiedzenia. Albo piszą w straszliwie denerwujący sposób [nie, nie mam na myśli EliPe, wbrew pozorom]
Cierp1enie, nie miałam na myśli żadnej konkretnej osoby poza Again...
Ja mam 6, jak piszę w tym temacie to mi dochodzą  🤣 Przed spaniem i w innych sytuacjach bardzo mnie męczy kto mnie ignoruje. Baaaardzo ale to baaaardzo chciałabym wiedzieć kto mnie ignoruje, było b fajnie gdyby było można...
Chciałabym, żeby sen z powiek spędzał mi problem "kto mnie ignoruje na forum"  🙄
Ode mnie miałaś. Już nie masz, bo się przestałaś udzielać w interesujących mnie wątkach.
Męczy mnie podświadomie, nie myślę o tym specjalnie... Wiem, że mam ignory bo jestem zielona, nie mam na co dzień styczności z osobami z którymi mogła bym mądrze porozmawiać, często przykro mi z tego powodu, że nie potrafię wyrażać się jak inni  :/
Czytaj książki. Podobno pomaga osobom pozbawionym wrodzonej erudycji.
Czytam dziennie wieczorem... No cóż...
Cierp1enie, nie miałam na myśli żadnej konkretnej osoby poza Again...

aha no to ok  :kwiatek:
Czytam dziennie wieczorem... No cóż...

Dobór lektury też nie pozostaje bez znaczenia (chociaż nie zakładam z góry, że jest zły).  😉
Czasem sobie oglądam profile innych userów i naprawdę zaczynam wierzyć w to, że są tutaj tacy popieprzeni ludzie, którzy rozdają ignory ze zwykłej zawiści czy zazdrości. Naprawdę to przykre, że ignora ma osoba, w której historii postów nie ma najmniejszej kłótni, kontrowersyjnych poglądów- lecz są np. sukcesy jeździeckie, życiowe etc. I co? I bach ignor, bo przecież to takie 'frustrujące dla frustratów' i nieudaczników życiowych 😁
Ja może mam ignory za to,że ciągle o coś pytam 🤣
Haha, to w takim razie ja mam za to, że wolę się o największą bzdurę zapytać niż potem robić z siebie głąba  😎 Fakt, ciężko niektóre rzeczy łapię, no ale się staram  😁 Nie przypominam sobie, żebym z kimś się pokłóciła, zalazła komuś za skórę. Bo chyba te moje ignory nie są za dyskusję o dopasowywaniu siodła, bo zrozumiałam swoje błędne myślenie i lada dzień powinnam mieć bezterlicówkę. Tylko tam prowadziłam "ostrzejszą" rozmowę 😉
Śmieszne to jest. 🙂
Nie ma ignorów ten, kto się nie udziela  😉
2 ignory zniknęły,a teraz znów jeden przybył ciekawe 😁 za dobry mam humor żeby się na ten moment takimi pierdołami przejmować, liczy się dla mnie to żebym uzyskała satysfakcjonujące odpowiedzi na zadawane pytania
mam pytanie, czy ignorowany nie widzi postów osoby która ignoruje go? Czy to tylko w drugą stronę działa?
Było to maglowane milion razy, nie zobaczysz kto cie ignoruje.
dumkowej chodziło chyba o to, że gdybym np. ja ją zablokowała, to czy ona widziałaby moje posty. tak dumkowa, widziałabyś. żeby nie widzieć czyichś postów trzeba nań nałożyć ignora.

oraz ten kto  się udziela ale 1) jest nudny jak flaki z olejem, 2) jest totalnym lizusem 3) nigdy własnego zdania nie wyraża
tak, o to mi chodziło. dobra, dzięki bardzo za odpowiedź 🙂
ha ja też mam dwa ignory  💃
a mi przybyły w ciągu kilku dni 2 i mam 6  🤔  😂 dziwne bo jeszcze z nikim się tutaj nie ,,pożarłam"  😁
galopada_, to pewnie po tym jak wstawiłaś zdjęcia bez kasku i nikt Cie nie poznał 😀
[quote author=tajnaa link=topic=21342.msg1117016#msg1117016 date=1314721145]

oraz ten kto  się udziela ale 1) jest nudny jak flaki z olejem, 2) jest totalnym lizusem 3) nigdy własnego zdania nie wyraża
[/quote]

o fak - Ela ma 41 ignorów  😲 😲 😲 MISZCZU!!
a taka to kobieta miła  😲

ja mam w d. ignory - nie ignoruję nikogo - bo to dziecinne - i do głowy by mi nie przyszło kogoś ignorować -bo po co? moge nie czytać po prostu
JARA może  😁 a najlepsze ze nigdy nikogo nie ignorowałam bo nawet nie wiem czemu ma ta opcja służyć  👀
Dodofon, 9 ludzi chyba nie lubi Twojego podejścia. 😁 😉
[swoją drogą, jestem ciekawa za co Cię można ignorować 🤔 Elę pewnie ignorują naturalsi. Wrotkiego pewnie też. ]

O, ja się przestałam "nie podobać" trzem osobom. 👀
Dodofon, 9 ludzi chyba nie lubi Twojego podejścia. 😁 😉
[swoją drogą, jestem ciekawa za co Cię można ignorować 🤔 Elę pewnie ignorują naturalsi. Wrotkiego pewnie też. ]

O, ja się przestałam "nie podobać" trzem osobom. 👀

jak to za co?
człowoek "mały duchem"może ignorowac za wszystko - za każdą bzdurę...
za to, ze jeżdzę west, za to, że jestem miła dla stajennych, za to że mam krzywe zęby, za to, że mam buty YSL - lajf po prostu lajf
Dodofon ha ha ha dobre  😜 , ja też mam  w d. kto mnie ignoruje, tylko ja wiem kto  😁
Za prawdę się gniewać ?  👀 ale mam to gdzieś. 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się