bobek87, widzisz jedynie, że pojawił się nowy wpis tego użytkownika, ale nie widzisz treści. jednak jest opcja, że możesz i treść zobaczyć, o ile chcesz.
to po jasna cholerę w ogole dawać ignory? też mnie to niezmiernie zawsze dziwiło.
Jakieś idiotki oświadczają wszem i wobec że komuś dają ignora tylko po to żeby po chwili dalej drzeć japę i się awanturowac ze wzmiankowanym "ignorowanym". Głupota w najczystszej formie.
Uważam,że to dziwne i naprawdę ciekawi mnie za co,rozumiem gdybym się z kimś kłóciła,napisałam coś niemiłego,narzucała swoje zdanie,a tego nie robie,wiec nie wiem.Nie zeby mnie to strasznie bolało,ale poniekąd mnie nurtuje.
Jak się totalnie obojętnie przechodzi nad postami danego forumowicza a z jego postów wieje totalną nudą albo się ta osoba udziela tyle co nic - to się ignorów nie ma wcale albo prawie wcale.
A jak ktoś udziela prawie wszędzie, i wszyscy go czytają i nie przechodzą obojętnie nad wpisami bo wpisy te zawsze jakiś przekaz niosą - to się ma tyle igonrów tyle co ja 😉
Generalnie ignory to wyraz słabości tych co te ignory dają. A już dawanie ignora z lipnego konta "za karę" - a jest takich ignorów też cała masa - to już dla mnie jakiś idiotyzm
Ja na ten przykład nigdy nikomu nie dałam ignora i nie zamiaruję.
to po jasna cholerę w ogole dawać ignory? też mnie to niezmiernie zawsze dziwiło. (...) Głupota w najczystszej formie.
Zgadzam się w 100%, nigdy nie dałam nikomu ignora i nie zamierzam, jeśli już czytać forum, to w całości, a nie wymyślać, kombinować, stroić fochy, by i tak później kogoś "podglądać"...
edit: Ósmy ignor! One rosną w zastraszającym tempie 😎 Czyżbym była aż taka wkurzająca? Powiecie mi tak obiektywnie?
Nie sądzę by sam fakt pisania dużo i często miał wpływ na ilość ignorów 😉 Raczej sposób wysławiania się i treść na to w większości przypadków wpływa. A jak dorzucić brak kultury wypowiedzi.. to tym bardziej się mnożą. No i zostaje część przyznawana "bo tak" i na złość(nie wiadomo komu) .
k_cian, ja mysle, ze jednak czestotliwosc pisania ma wplyw. ja sama potrafie dac ignora osobie, ktora jest w prawie kazdym watku i wypowiada sie czesto, ale nie ma nic do powiedzenia ciekawego. jest to czesta przypadlosc nowych uzytkownikow, ktorzy chca zaistniec na forum. jak im przechodzi, ignora sciagam 😉
katija, ale zauważ, że sama podkreślasz, że NIE MA NIC DO POWIEDZENIA a trajkocze. 😉 Więc tutaj nie sam fakt częstego wypowiadania się a raczej kwestia treści.
No i mówię tutaj o większej ilości ignorów, nie o jednym czy nawet dwóch. Po prostu nie ma proporcjonalności między samą ilością postów a ilością ignorów. To nie działa tak :im więcej piszesz - tym więcej ignorów.
edit. Ani nie na zasadzie jak ktoś mało pisze to nie ma w ogóle lub pojedyncze 😉 Może mniejszej ilości osób podpaść ale i tak nazbierać swoje. Nawet udzielając się w jednym jedynym wątku. Bo liczy się "sposób bycia", co i jak się pisze. Niektórzy są tak irytujący pomimo nikłego udzielania się, że nie sposób im darować ignora. 😉
hehehe ja w końskim wątku przestałam udzielać się wieki temu, udzielam się głównie w dzieciowym i ignora też załapałam ale to chyba jakiś czas temu jak zjechałam kogoś za czarną wodze przypiętą do pelhamu...
Zarobiłam nowego ignora. 😁 incognito ja myślę, że po prostu niektórym sam styl pisania innych denerwuje, tak samo jak są ludzie, których z miejsca nie lubisz i nic tego nie zmieni 😉
[quote author=tajnaa link=topic=21342.msg1082645#msg1082645 date=1311676090] Można podglądać 🙂
to po jasna cholerę w ogole dawać ignory? też mnie to niezmiernie zawsze dziwiło.
Jakieś idiotki oświadczają wszem i wobec że komuś dają ignora tylko po to żeby po chwili dalej drzeć japę i się awanturowac ze wzmiankowanym "ignorowanym". Głupota w najczystszej formie. [/quote]
dziecinada po prostu i już... ja nikomu nie dałam, nie daję i nie będę dawać - nie widze powodu - chętnie za to poczytam jak ktoś uzewnętrznia swoją głupotę 🏇 🏇 🏇
Ja też nad głupotą naiwną przechodzę do porządku dziennego, ale nad głupotą w czystym wydaniu już nie. I w związku z tym ignoruję żabeczkę i guli, o czym od dawien dawna informuję.
hehehe ja w końskim wątku przestałam udzielać się wieki temu, udzielam się głównie w dzieciowym
ja jestem ciekawa, od kogo i za co dostałam aż 4 ;P moim zdaniem lepiej by było, gdyby każda osoba która chce kogoś ignorować, powinna podać powód. niektórzy skorzystaliby z tego : )
Czyżbym była aż taka wkurzająca? Powiecie mi tak obiektywnie?
powiem szczerze że kiedyś gdy namiętnie czytałam KRM ignorowałam cię bo drażniły mnie tam twoje posty, które w innych wątkach czytałam. od kiedy tam nie wchodzę zniknął też mój ignor, bo absolutnie nic do ciebie nie mam :kwiatek:
ja mam 2, ale wiem od kogo [tzn. kiedyś wiedziałam, teraz już nie pamiętam] bo odważyłam się skrytykować głupotę 😁