Forum konie »

Torwar 2010

trenero mnie pytal gdzie to Twoje stoisko, bo obszedl wszystko i nie wiedzial, nie poznal, nie zauwazyl 😁
no Deb widze ubiera kilka wybitnych koni 😎i zawodnikow i trenerow😀
ludki wlasnie, jakie ceny, jaki sprzet? podobno mattes ma swietne stoisko... kurde znow wydam kupe kasy😀
a to dobre 🤣, jak wchodzisz na gore, w lewo, w kierunku H, to pierwsze, jedyne inne, jedyne z kwiatkami i bez sprzetu jezdzieckiego...rzeczywiscie trudno zauwazyc. 😂
a Pan Pikuś jest obecny czy zbyt zajęty żeby na takie imprezy wpadać?
przekazałam treneirowi😀
patrz! zapomnialam go zaprosic...  a szkoda 🙄
Dzięki za info o Dżahilu, niestety, nie zaskoczyły mnie Wasze opinie. Smutne.
Jeżeli chodzi o zakupy to ja sobie wymyśliłam, że skoro torwar wypada idealnie w czasie wprowadzania nowych kolekcji to sklepy na pewno przywiozą kuupy i sterty tych starszych w okazyjnych cenach... trochę się przeliczyłam  😡 a nie jestem mistrzem negocjacji, więc raczej nie zbiednieję przy okazji tych zawodów (no chyba, że na cenach w barkach i sklepikach...)
Dzięki za info o Dżahilu, niestety, nie zaskoczyły mnie Wasze opinie. Smutne.

rewir tez mnie ta wiadomość nie zaskoczyła. Szkoda konika
a jak stoiska? nowa kolekcja eskadrona i euro stara jest a moze i anky sie pokazała? 👀
Anky są tylko stare kolekcje, nowy eskadron jest na pewno w koniku i equishopie w dość dużych ilościach, a eurostar pojawił się w stoisku ... hmm galop? Ale nie potrafię powiedzieć czy to nowa czy stara kolekcja (głownie pady i bryczesy).
disco, A jak sie miewają ceny czapraków tudzież padów?

Ja już jestem u Bischy (której bardzo dziękuję za nocleg :kwiatek: ). Powinnyśmy się pojawić koło 9 lub trochę po 9 🙂
Aj aj miałam nadzieję, że pojawię się jutro na Torwarze (juz nawet z Ascaią się umawiałam na bilety), ale niestety zdarzenia losowe nie pozwalą mi być w tym roku 🙁
Dlatego róbcie ludki jak najwięcej zdjęć i do zobaczenia (mam nadzieję) za rok 😉
Nie wiem jak z cottonami, ale cała reszta jest maksymalnie wywindowana w górę  🙄 (polopady 255 zł, es stripe-in 229)
Powariowali totalnie 🤔wirek:
A z jakiś zwykłych najzwyklejszych czapraków jest coś do dostania tak do 50 zł? Czy już wszystko wybrane?
cottony jak mi doniesli 109zl
no coz..jesli takie ceny beda i jutro to nie wiem:/
czy ktos z was ma zdjęcia z pokazu arabów pod siodlem?

ładnie proszę..  pokaz miał byc jakos dzis po południu/ wieczorem
ja jestem jutro od 8  😀iabeł:
Byłam na trochę wczoraj. NA stoiskach się zawiodłam. W zeszłym roku kupiłam sobie czaprak za 30zł i ochraniacze hampy na przód za 30zł a w tym roku  😵
Ceny na stoiskach, fakt, z nóg nie zwalają. Ja nabyłam jednak smar do kopyt za 20zł, i czaprak euro-stara- ale to prywatnie  😉
Zdjęcia zgrywają się na komputer. Proszę ich nie porównywać do zdjęć Frodosława, Jessy czy MsCarmen bo ani nie mam takiego talentu ani sprzętu.

Widziałam chyba kilkoro z re-voltowiczów, ale jak zwykle bałam się podejść.  🤬

edit:: ort  😂  🤦
arivle, komputer  .
Nikaa   :kwiatek:

Pierwsza tura zdjęć:
Dzieci

Po damsku

Pokaz

Skoki

(poleciała jakość...)

Jedyne co wchodzi na serwer re-volty - reszta albo za duża, albo nadal się zgrywa. Jak zdjęcia się podobają postaram się wrzucić jeszcze trochę przez imageschacka 🙂
przepraszam za off top, ale Karla, dochodza do Ciebie moje pw? :kwiatek:
A jak pokaz wkkw?
Ja jestem w ciężkim szoku po dniu dzisiejszym. Marnotrwastwo czasu na "gwiazdy" ktore nic nie robią tylko przez 3 sekundy się lansują aż bolało. (No przepraszam pani D skutecznie heblowała pysk swojemu "rumakowi" także coś robiła)
Nie zostałam na pokazy, po ograch i pokazie w damskim siodle wyszłam.
Ja na Gwiazdach wyszłam robić zakupy  😀iabeł:
Ja jestem w ciężkim szoku po dniu dzisiejszym. Marnotrwastwo czasu na "gwiazdy" ktore nic nie robią tylko przez 3 sekundy się lansują aż bolało. (No przepraszam pani D skutecznie heblowała pysk swojemu "rumakowi" także coś robiła)

to fakt, aczkolwiek ta pierwsza gwiazda ze skoków całkiem sympatycznie siedziała w sumie, tylko nie wiem kto to był  😁 ja siedziałam, obejrzałam gwiazdy, aczkolwiek blee.
strasznie natomiast podobały mi się dzieciaczki na kucykach, zwłaszcza córka forumowej buni_fox

a, noo i zakochałam się w tym ślicznym, malowanym koniu policyjnym  😜 genialny był...  ma ktoś zdjęcia?
sienka  😲 nie
Nieważne.
Ja wkrótce wstawię jakieś foty 😉
Byłam, bawiłam się setnie, zaopatrzyłam się w szmaty i tonę próbek i spotkałam kilka osób 😉
Ceny nie są takie złe, można się targować, niektóre sklepy mają bryczesy w super cenach (equishop np) 😀
ja bardzo poproszę o fotki z kadryla koni zimnokrwistych :kwiatek: nie mogłam się na nie napatrzeć - cudowne są te niegrube "grubaski", no po prostu przyjemność patrzeć na konie zimnokrwiste w takiej kondycji 😍
też mi się zimnioki podobały, chyba najbardziej ze wszystkich atrakcji 😍

i jeszcze hucuły fajne były
i jeszcze hucuły fajne były

mnie pokaz koni huculskich wytłumaczył istotę konia huculskiego - nie wiedziałam, że hucuł oznacza po huculsku (języku)... rozbójnik 🤣 dzieki tej informacji wszystko stało się dla mnie jasne 😉

a pokaz bardzo przyjemny w odbiorze 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się