Forum konie »

Torwar 2010

Rewir Dżahil i jego amazonka byli jedną wielką porażką.
Nasturcja-Renata Szafirowa nie ma już aż tak długich włosów 😉
ja przesyłam najlepsze moje z dziś!

wiem, że moje pracy wymiękają przy MsCarmen i Jessy, ale one są bardziej doświadczone😀 i starsze( ja 13 lat)
jeżeli się jednak spodobają to z soboty i niedzieli też dam😉
Och jak pusto na widowni  🤣
Mo B rozumiem  😉
Ja cykałam zdjęcia jak głupia  🙄 chociaż i tak o wiele mniej i rzadziej niż np rok temu  😉
Rewir Dżahil i jego amazonka byli jedną wielką porażką.

Do końca nie zgodzę, amazonka była fatalna, ale koń jest fantastyczny. Szkoda tylko, że zaraz po ZT nie trafił do dobrego jeźdzca. W ten spsosób zmarnowano bardzo ciekawego konia...
A pomysł pokazywania niby pasażu po pół roku treningu fatalny  😵

Dżahil

Jarosław Skrzyczyński i Little Man 7

Palmeta oo

Armara Zgadzam się w 100%, Dżahil ma możliwości, ale moje wrażenie dotyczyło całości ich występu, jako pary 😉 Moim zdaniem z tą amazonką nie będzie miał sposobności do wykorzystania w pełni swoich atutów. "Pasaże"... 😁
Za godzinkę spotykam się ze Smerfi i jedziemy via Warszawa.
Na pewno zawitamy w sektorze H, więc możecie nam miejsca przytrzymać.
Ja charakterystyczna ponoć - małe, krępe, niewywrotne. Ubiór mi wyszedł w tonacji "emo" czyli na czarno. Z torbą foto. A Smerf raczej wysoki i szczupły. Jak wejdzie taki Flip i Flap to pewnie my 😉
Nadal mam podwójne biletki, więc jakby ktoś mial kupować dopiero, to zgłaszać się pod numer podany wyżej. 
Ja magicznie ozdrowiałam, więc wybieram się na 13.00. Mam nadzieję, że jutro znowu nie będę chora  😁 . powie mi ktoś czy zimno na torwarze? Bo szczerze mówiąc nie wiem jak sie ubrać... 😉
mi tam zawsze jest chłodno na Torwarze wiec sie przyodziewam dość ciepło.
jutro relacja live na canale+ sport i na TV sport ok 14 🙂
machać łapkami do kamer robaczki!!!!
Nie doczekałam się wczoraj powożenia  👿 O 21.30 zrezygnowałam.. 😵
Ja poproszę o zdjęcia Siwego z dziś o ile będzie startował  😁 Wiem , że wczoraj nie startował . Ja jutro zawitam  😀
przepraszam, że się wtrącę, ale na czym polega fenomen Dżahila, bo nigdy wcześniej o nim nie słyszałam? 🤦
Swoją drogą gdyby ktoś noclegu szukał z dziś na jutro zapraszam do mnie - mam jeszcze 2-3 miejsca do spania  😉 Notarialna u mnie już jedno ma zaklepane . Podaję numer swój , dzwońcie po 15 - do 15 mam dziś zajęcia , a tak ewentualnie smsy ślijcie przed 15 . 509855261  😉
wiedźma, Dzahil to Państowej własności ogier, ogromnej urody syn Lurona. Piękny, świetnie się ruszający jednak jak do tej pory trafia pod takie tyłki, ze ręce opadają.
przykro patrzeć jak koń z takim potencjałem marnuje się zwyczajnie tylko dlatego, ze jest państwowy..
Moja gwiazda  💃 Jestem taka dumna że myślałam że wczoraj pękne.

PS. Moja ta najmniejsza - najwyżej 😉
Dżahil... ach miec takiego.. 😍
Jestem dziś całe popołudnie, efka też, jakby ktoś chciał poznać Centauri Team.
Dramka- trzecie fotka dosłownie powala na kolana. Szczerze! Mała wygląda prześlicznie! Złóż jej moje wyrazy podziwu i gratulacje. No to jesteś teraz puchnąca z dumy mamuśka, co?  😉
Jeszcze 2.. 🤬

My nigdy nie wystartujemy na torwarze ale za to Wiki realizuje nasze marzenia. A ona lepiej się czuje na koniu niż na własnych nogach. Nie ma grosza tremy ani strachu. Stworzona jest do tej dyscypliny.  👍
Dramka, gratuluję! wspanialą masz córkę!
Dzięki  :kwiatek:

Chciałabym na swoich zawodach być taka rozlużniona i uśmiechnięta  😎
Dramka - fantastycznie! super!
chciałabym,żeby moja córka miała możliwość właśnie w taki sposób poznać jeździectwo...

co do Dżahila,bardzo przykre jest to,że problem jego "państwowości" jest dużo bardziej skomplikowany,niż wygląda to z boku 🙁
Dramka, gratuluje córy, super!
mam nadzieje, ze jutro na torwarze zrobie to osobiscie.
Dramka 😵chyle czola dla TAKIEJ MAMY jak Ty
jutro robie maraton po re-voltowiczach- Lostak, Condina,Caroline , Edytka no i ma nadzieje, ze Dramka z ukochanymi bryczesami😀
poki co zdycham w lozku!
Dlatego prosze o relacje, zdjecia itp.
Frodosław zdjęcia zaje***** 😜 kiedy wkońcu wpadniesz do mnie??!! 😀iabeł: 🤬
Masz jakieś zdjęcia z pokazu hucułów czy dziś będzie dopiero?

Dramka gratulacje córy, gwiazda Ci rośnie 🏇 🏇
Dramka super córa!  😜
Dramka- aż mi szkoda, że sama tak nie zaczęłam. 😍

a deborah dziękuję za informację.
no to lece buszowac po Torwarze  👀
wiedźma Nigdy nie jest za późno  😉 Ja jeszcze mam plany nauczyc się wskakiwanie z ziemi na konia  😡

Dzięki Wszystkim  :kwiatek:

Szykuje się, po drodze tylko zalicze do chińczyka  🍴

Bede w sektor H  😎
Karla, ja sie nie ruszam z zoltej strefy wypoczynku Avivy 😉 chyba ze jakies male zakupoholiki sie odbeda... ale malutkie, bo deborah zadbala o to...ze cholera niczego juz nie potrzebuje 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się