[quote author=Karla🙂 link=topic=15551.msg516367#msg516367 date=1268317299] dodam pikanterii dla tych co siedza w domu - nie bedzie relacji on line [/quote]
Słuchajcie pilnie potrzebuje zdjęcia z poprzednich edycji Torwaru - nie mam swoich a muszę taką fotę zamieścić przy artykule, który charytatywnie napisałam na pb.pl - poratuje ktoś z Was bo do PZJ nie mogę się dobić?
edit: właśnie dostałam foto od organizatora więc prośba nieaktualna 🙂
bjooork dfrej.prv.pl (: masz tam moją galerię z Torwaru 2OO9, pod zdjęciami linki do całych fotoreportaży ze wszystkich dni. jakby co, mam już również i z tegorocznego (;
byłam rano, oczywiście musiałam się o 15 zmywać, żeby udać się do pracy... ale za to w weekend pobuszuję w zbożu 😀iabeł:
spotkałam Nirv, choć nie bardzo sobie pogadałyśmy, bo mnie obowiązki wzywały 👀 i zobaczyłam siebie na telebimie, jak kucam na parkurze i chyba było mi widać gacie 🥂
Ritta, Musisz okazać dowód/legitymację, na bilet wpisują twoje imię i nazwisko. W tamtym roku problemu z tym nie było jak z Bischą poszłyśmy do chińczyka na obiad 😉
smerfi, jeśli chcesz to oferuję podłogę u mnie, tylko, że ja mieszkam jeszcze dalej niż lostak ma stajnie. Za to samochodu nie potrzebujesz-będę jutro po południu na Torwarze i wybieram się w nd rano.
Nikt nie chce biletu normalnego na sobotę? Chętnie bym się pozbyła swojego.
[s]A tak zupełnie przypadkiem nie ma kogoś tu na re-volcie kto będzie w niedziele i ma gdzieś blisko siebie empik? 😀 Mogę nawet zapłacić za fatygę 🙄 PS: Moja koleżanka, która już skończyła tą nieszczęsną 15 wchodzi normalnie na ulgowy 😁[/s] Nieaktualne 😅
ja ruszam jutro 🙂zabieram siorke i chlopaka...niestety kto musiał kupic bilety??JA...bo ja to wymyslilam...a niech stracę🙂 Bede na 13 🙂mało was znam z volty...ale powypatruje znajomych🙂tylko ze chyba sie nie odwaze podejsc...bo ja laik jestem i malo sie udzielam wiec kto mnie tam pozna 😀
na stoiskach nic ciekawego, ale jutro sie bardziej przyjrzę, bo zabieramy siostrzenice narzeczonego 😉 Jedna z nich miała niedawno urodziny, więc ma sobie wybrać prezent 🙂
caroline miło było pogadać :kwiatek:
Ja też siedziałam w H i nikogo nie rozpoznałam 👀 Chyba słabo patrzę 🤔