Ja jestem bardzo zadowolona z kurtki Horze Brooke. Ciepła, bardzo wygodna, niczego jej nie brakuje. Ma też zamki wzdłuż bioder, więc można w niej też jeździć. Warto polować na promocje.
Fokusowa, a możesz powiedzieć jak wygląda rozmiarówka? Czaje się na nią, bo jest w dobrej promce teraz na Horze tylko ja z reguły wpadam gdzieś pomiędzy 40 a 42 zależnie od firmy co mi się na cyckach dopnie 🤣
Chętnie przyjmę polecajkę na bluzę: nie bardzo przylegającą, bez kaptura, w rozsądnej cenie. Szukam bluzy lekkiej, nie jakieś grube polary. Czy coś ładnego sie komuś rzuciło w oczy? 🙂
Napiszę tu, chociaż nie musi być z jeździeckiej marki. Szukam wygodnych czapek z daszkiem. Mam dość małą głowę i chyba ogólnie dyskomfort posiadania czegoś na głowie, ale wszystkie mnie irytują, albo są za duże. Noszę, bo muszę, ale czuję je cały dzień, co chwilę poprawiam i najchętniej bym ściągała po paru minutach. Jakieś pomysły na taki beznadziejny przypadek? 😅
flygirl, mam ten sam problem. Najlepiej sprawdzają mi się młodzieżowe New Era. W zeszłym roku upolowałam zwykłą „dorosłą” w mountain warehouse i też jest ok.
Widzę, że są w Decathlonie a akurat dzisiaj będę. Tylko na stronie nie pokazuje mi nic młodzieżowego, są tylko dorośli unisex albo z podziałem na płeć i dziecięce.
flygirl, sprawdziłam i ta moja się nazywała na allegro „dziecięca” 😅 ale idealna była i jeszcze zapas na szerokość był. O ile dobrze pamiętam to na tej naklejce było „young” napisane. W Decathlonie widziałam tylko dorosłe niestety.
Widział ktoś może jeszcze w sklepach bluzę/kurteczkę LeMieux Dynamique w kolorze "ginger" w rozmiarze 6? Kupiłam jakiś czas temu w GB rozmiar 8, bo to zwykle był dla mnie ok rozmiar (ale nie miałam wcześniej ciuchów LeMieux), no i jest ogromna :/ Dostałam ją fizycznie dopiero teraz, bo jechała do mnie przez znajomą, także nie mogę jej już zwrócić i wymienić, do tego w tamtym sklepie już i tak nie ma 6 rozmiaru. A może ktoś ma tą mniejszą i chciałby wymienić na 8??
Czy ktos mi moze powiedzieć jak wypadają kamizelki od Mayi Dolorez? Mam od nich bryczesy, wszystkie praktycznie Ski, gdzie normalnie noszę M. Nie chciałabym przestrzelic z rozmiarem.
Z PSOS mam kamizelkę M i no jest za duża.
Widział ktoś może jeszcze w sklepach bluzę/kurteczkę LeMieux Dynamique w kolorze "ginger" w rozmiarze 6? Kupiłam jakiś czas temu w GB rozmiar 8, bo to zwykle był dla mnie ok rozmiar (ale nie miałam wcześniej ciuchów LeMieux), no i jest ogromna :/ Dostałam ją fizycznie dopiero teraz, bo jechała do mnie przez znajomą, także nie mogę jej już zwrócić i wymienić, do tego w tamtym sklepie już i tak nie ma 6 rozmiaru. A może ktoś ma tą mniejszą i chciałby wymienić na 8?? zembria, wiem, że to już dawno po czasie, ale jeśli nadal szukasz, to jest w GNL. O ile to o tę chodzi.
O... i w outlecie na stronie
[url=https://www.lemieux.com/us/lemieux-outlet/dynamique-jacket-ginger#selection.color=8203&selection.size=6715]Lemieux[/url]