Forum konie »

Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Jak rozmiarowo wypadają wam davosy? Mam gire ktora czasem jest 39 czasem 40 i totalnie nie wiem jaka moze byc rozmiarowka w HKM
donkeyboy, ja musiałam wziąć 40-tkę z davosów choć wg tabeli rozmiarowej powinnam bez problemu wejść w 39
epk, czyli 40 pewnie dla mnie tez, dzieki 🙂
donkeyboy, ja noszę normalnie 40, w Davosach 40 mi lata pięta, w 39 ciśnie mnie w palce.
donkeyboy, ja noszę 36 i zdecydowanie były za małe Davosy i wzięłam 37
Ja noszę 38 lub 38,5 i Davosy mam 39
Dziekuje wszystkim. Zamowilam 40, najwyzej bede ubierac grubsze skarpety 🤣
Ja jestem bardzo zadowolona z kurtki Horze Brooke. Ciepła, bardzo wygodna, niczego jej nie brakuje. Ma też zamki wzdłuż bioder, więc można w niej też jeździć. Warto polować na promocje.

Fokusowa, a możesz powiedzieć jak wygląda rozmiarówka? Czaje się na nią, bo jest w dobrej promce teraz na Horze tylko ja z reguły wpadam gdzieś pomiędzy 40 a 42 zależnie od firmy co mi się na cyckach dopnie 🤣
nagana, ja mam rozmiar 40. W 38 pewnie bym weszła, ale właśnie w cycku nie wiem czy bym się zapięła. Wzięłabym 42 na Twoim miejscu.
Post został usunięty przez autora
Chętnie przyjmę polecajkę na bluzę: nie bardzo przylegającą, bez kaptura, w rozsądnej cenie. Szukam bluzy lekkiej, nie jakieś grube polary. Czy coś ładnego sie komuś rzuciło w oczy? 🙂
Ollala, - poczekałabym na wiosenną kolekcję covalliero 😉
keirashara, Pati2012, dzięki, aczkolwiek nie widzę tam żadnej bluzy w sumie, moze się cos jeszcze pojawi.
Ollala, - jak dalej szukasz to na Busse wpadła niezła promka: https://www.busse-reitsport.de/jacke-pria-midlayer-wild-rose-xs
keirashara, och idealna, dziękuję! Uwielbiam busse 🤣
Napiszę tu, chociaż nie musi być z jeździeckiej marki. Szukam wygodnych czapek z daszkiem. Mam dość małą głowę i chyba ogólnie dyskomfort posiadania czegoś na głowie, ale wszystkie mnie irytują, albo są za duże. Noszę, bo muszę, ale czuję je cały dzień, co chwilę poprawiam i najchętniej bym ściągała po paru minutach. Jakieś pomysły na taki beznadziejny przypadek? 😅
flygirl, mam ten sam problem. Najlepiej sprawdzają mi się młodzieżowe New Era. W zeszłym roku upolowałam zwykłą „dorosłą” w mountain warehouse i też jest ok.
Widzę, że są w Decathlonie a akurat dzisiaj będę. Tylko na stronie nie pokazuje mi nic młodzieżowego, są tylko dorośli unisex albo z podziałem na płeć i dziecięce.
flygirl, moje ulubione czapki z daszkiem to Kentucky, te klasyczne “welurowe”. To jedyna czapka, o której w ogóle zapominam, że mam na głowie 🙂
flygirl, sprawdziłam i ta moja się nazywała na allegro „dziecięca” 😅 ale idealna była i jeszcze zapas na szerokość był. O ile dobrze pamiętam to na tej naklejce było „young” napisane. W Decathlonie widziałam tylko dorosłe niestety.
Post został usunięty przez moderatora
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban 3 dni
Komentarz moderatora: reklama
Widział ktoś może jeszcze w sklepach bluzę/kurteczkę LeMieux Dynamique w kolorze "ginger" w rozmiarze 6? Kupiłam jakiś czas temu w GB rozmiar 8, bo to zwykle był dla mnie ok rozmiar (ale nie miałam wcześniej ciuchów LeMieux), no i jest ogromna :/ Dostałam ją fizycznie dopiero teraz, bo jechała do mnie przez znajomą, także nie mogę jej już zwrócić i wymienić, do tego w tamtym sklepie już i tak nie ma 6 rozmiaru. A może ktoś ma tą mniejszą i chciałby wymienić na 8??
Czy ktos mi moze powiedzieć jak wypadają kamizelki od Mayi Dolorez? Mam od nich bryczesy, wszystkie praktycznie Ski, gdzie normalnie noszę M. Nie chciałabym przestrzelic z rozmiarem.
Z PSOS mam kamizelkę M i no jest za duża.
xxagaxx, z Mai wszystko wypada normalnie.
Ja noszę XS i wszystko mam XS, bluzy , kurtki, sotfshelle i leginsy.
Widział ktoś może jeszcze w sklepach bluzę/kurteczkę LeMieux Dynamique w kolorze "ginger" w rozmiarze 6? Kupiłam jakiś czas temu w GB rozmiar 8, bo to zwykle był dla mnie ok rozmiar (ale nie miałam wcześniej ciuchów LeMieux), no i jest ogromna :/ Dostałam ją fizycznie dopiero teraz, bo jechała do mnie przez znajomą, także nie mogę jej już zwrócić i wymienić, do tego w tamtym sklepie już i tak nie ma 6 rozmiaru. A może ktoś ma tą mniejszą i chciałby wymienić na 8??
zembria, wiem, że to już dawno po czasie, ale jeśli nadal szukasz, to jest w GNL. O ile to o chodzi.
O... i w outlecie na stronie
[url=https://www.lemieux.com/us/lemieux-outlet/dynamique-jacket-ginger#selection.color=8203&selection.size=6715]Lemieux[/url]
Dworcika, Dziękuję! Już znalazłam, zamówiłam... i też wypada ogromna 🤦😭 Także odesłałam i porzuciłam marzenie o ładnej rudej bluzie 🤷
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się