wistra, - moja ma jakieś 15 lat i tak, warto 🙂 Fakt, w niektórych latach jej praktycznie nie używałam, bo zimy na zachodzie przestały być zimami, a ona jak napisałam jest bardzo ciepła.
wistra, - moja ma jakieś 15 lat i tak, warto 🙂 Fakt, w niektórych latach jej praktycznie nie używałam, bo zimy na zachodzie przestały być zimami, a ona jak napisałam jest bardzo ciepła. keirashara, jaki masz rozmiar? Zmierzyłabyś mi od pachy do pachy?
Czy któraś z Was posiada Elt Rainless Bootie? Zamówiłam je, ale przyszły zamszowe, a nie jak HKM Davos, gumowe. I zastanawia mnie jak one sprawdzają się w giga błocie i kałużach? Bo tak wyglądają mi na typowo zimowe chodzenie po hali, a nie taplanie się w błocie 😅 Proszę o opinie jeżeli ktoś posiada, bo chyba będę odsyłać i dalej biegać w zimnych gumiakach
Zuzu., okej, czyli jest nadzieja, że to jednak da radę i nie przemoknie, ten zamsz jest mylący. Perlica, ja nigdy Davosów nie miałam, mierzyłam tylko od koleżanki i nie jestem w stanie porównać. Przy mojej wąskiej stopie czuję, że pięta mi tam lekko podskakuje, ale reszta stopy dobrze trzyma się w tym grubym futrze.