Constantia, wczoraj widziałam na żywo, jest szaro fioletowy, ale bardziej fioletowy 😀 i piękny. Po raz kolejny na żywo dużo ładniej sie prezentują te rzeczy niż na zdjęciach.
faith, velvet pearls jest bardziej karmelowy - identyczny odcień ma torpol welurowy z rudymi kamyczkami. Ten zwykly beżowy Kentucky jest takim typowym chłodnym jasnym beżem
Blondas w weekend skończył 15 lat! 😱 Nie wiem jak to się stało. Z tej okazji wyciągnęłam czaprak, który czekał na premierę od pół roku 😅 Eskadron heritage cardamom.
zembria, pięknie wygląda! To jest idealny kolor na takie słoneczne dni. Moj tez czeka na premierę, ale najpierw dzieckoń musi dojść do psychicznej równowagi po zmianie stajni 😀
To wyskakuję ponownie, ale tym razem to nie moja wina 😇, a Fokusowej 😅
Czaprak, który mi się kilka lat temu strasznie podobał, ale się spóźniłam na zakup i już go potem nie doszywali. Dorwany na Vinted, linka na pokuszeni mi właśnie "zła i niedobra" Fokusowa podrzuciła 😁 Dzięki! Pasuje nam przepięknie😍
Equito Rusty Rose Gold. Pierwsze zdjęcie najlepiej oddaje kolor, to taka ciemna czerwień wpadająca w brąz, z rdzawą nutą... kolor trudny do opisania, do tego się mieni i zmienia w zależności od światła.