keirashara,
Taaaaak!!!! Dziekuje Ci slicznie, na metce jest napisane ze to czaprak, i rozmiar VS, nie ma niestety koloru ani roku produkcji 😑
Dziekuje jeszcze raz! 💖
Jest nowa kolekcja eskadron dynamic. Standardowo szmatki dla konia to nie moja bajka (choć te brokatowe stypy są nawet ładne), ale całkiem podobają mi się ciuszki dla jeźdźca. Chyba sobie sprawie na urodziny ta puchatą bluzę 😀
Ollala, daj linka do jakiegoś katalogu, filmu, sklepu, który am dobre zdjęcia.
Ja kupiłam niedawno bryczki eskadrona pierwsze swoje i ejstem top zadowolona jak na razie. Wiec możę sobie drugie sprawię
livkaolivqa, ostatnio kupiłam cienkie gumeczki z Rossmanna. Do użytku stajennego, żeby jakiś warkoczyk zrobić, są super. Trzymają się bardzo długo i nie pękają jak sylikonowe. Kosz za 20 szt około 3,5 zł.
Ależ tu cicho! Żeby na końcu drugiej strony forum tego wątku szukać, to aż szok.
Mieliśmy piękny, ciepły, letni i słoneczny weekend w związku z czym postanowiłam urządzić koniom ostatnie w tym roku pewnie pełnoprawne kąpanie. No a jak konie wykąpane to i nastał czas na wyciągnięcie z "dna szafy" nowych czapraczków, które się tam naczekały od pół roku, albo i dłużej 🙉
Poniżej premiera velvetowych Psos'ów 😉
zembria, super ten rudy brąz!
My w ten weekend też już odpaliłyśmy jesienne kolory. Czekam za pomarańczowymi liśćmi na drzewach żeby jakieś sesje porobić 🎃
dairoxroxi, Ten brązowy jest idealnie w kolorze Blondasa 😅 Jakby nie miał sznurka to byłby niewidzialny. Ale mi się podoba, taki bezinwazyjnie elegancki 👌 Uvwas widzę również czas na jesienne miękkie kocyki 😎
Ja "zaszalałam" i po ponad 5 latach kupiłam sobie czarpak i to nawet nowy 😅
Ale jest przepiękny, fantastyczny, wspaniale uszyty i funkcjonalny. I bosko wygląda na czarnej sierści, więc oczywiście miałam go oszczędzać, a cioram cały czas 🙃
Chyba dokupię sobie taki sam w wersji black, bo jestem zachwycona. I to jest pierwszy czaprak jaki mam, w który w ogóle nie wbija się sierść od spodu i na "nielegalu" piorę go sobie w domu, kiedy oczy męża nie widzą 😎
kocie, prałam już w domu i wyszedł jak nowy z pranka 🙂 Dlatego biore do domu, żeby sobie na niskie obroty ustawić. W stajni mamy profesjonalną pralke i suszare, ale boję się właśnie, że mi te kryształki poodpadają albo coś. zembria, piątka 😁 ja jestem mega zadowolona! Zdjęcie naprawdę nie oddaje tego, jak on wygląda na żywo 🙈