A ja przyszłam popropsować najładniejsza dupe w stajni 🤣
Moja derka Ponyo Horsewear przyszła dziś (a raczej przyszły bo w sumie 6 różnych). Jestem zauroczona.
Ta na zdjęciu jest akurat 150 rozmiar (6’3 angielskie), wypełnienie 250g. Pasuje akurat. Koniszcze w okolicach 170cm. Dość przypakowany.
Będę przychodzić z aktualizacjami jak będę mierzyć kolejne.
martrix, derka cudna, ale z rozmiarówką jest coś chyba nie tak, z tych derek, które znam i zamawiałam z numeracją UK 6'3 to 140 cm. A 155 cm to 6'9. Ciekawe.
Hm, jest ciemniejszy niż się spodziewałam, ale w zgniłe tony chyba nie wpada, przynajmniej w sztucznym świetle 🙂
Dla mnie w sumie głównie dla gniadych więc ideolo 😍
Lamówka jest piękna!
A ja do bs black z najnowszego heritage dobrałam derke sparkle 🙈 koń troche tylko pozować nie chciał.
No jest troche inna od czapraka ale jak dla mnie sztosik i tak 😍
Altiria, jaki brałaś rozmiar? Taki jak normalnie nosi twój koń?
Mam konia dość "szczupłego", z wąską klatą. Eskadrony zawsze brałam rozmiar mniejsze bo były ogromne. I teraz też tak chciałam ale tak się zastanawiam...
145 pasuje też na konia noszącego 155 i szerszego w klacie niż mój, więc wypada raczej spora. Ja z Eskadrona wcześniej miałam tylko dralony, a one miały chyba inny krój, więc niestety nie mam porównania.
Przyszła i mojaaaa! 😍 prześliczne ma kolory, jutro będzie przymiarka na kucynke za jasnego.
Dobrze tez współgra z ES 🤣 i materiał wcale nie jest jakiś super cienki jak na moje
epk, wracam ze zdjęciami w świetle dziennym. Na szczęście (dla mnie) nie ma tej poświaty zielonego koloru, ale liczyłam na jaśniejsze i cieplejsze tony.
dairoxroxi, No piękna! Szkoda ze nie jest z tych grubszych, bo ja zima to używam jednak grubych polarów. Wciaz mam derke chyba sprzedawana jaka transportową z eskadron, chyba z kolekcji navy green? Derka pamięta mojego 1 konia ale jest mega gruba i super wyciaga pot