Na rozruszanie wątku wrzucam swojego Januszka w Kentucky Velvet Purple 😍
Kurde, jestem zakochana w tym kolorze. To mój trzeci Velvet i nie mam pojęcia, który jest moim ulubionym. Wszystkie piękne 🤠
To koleżanka musiała mieć mega pecha.
Powiedzcie mi , ile wam szło zamówienie z Ps od Sweden ? Bo zamówienie składałam w piątek a do tej pory wisi jako "Pending"
Szukam inspiracji na nie oryginalne owijki do tego czapraka - na żywo to głębsze bordo. Super by było się zmieścić powiedzmy w 100zł.
Ewentualnie jak nie bordowe to jakie by pasowały? Mam białe i powderrose eskadrona, ale one wydają mi się za jasne
🤔
Uwaga potrzebuje pomocy w znalezieniu szmaty. Pisze tu bo zakładam że ta grupa ma większe doświadczenie w szopoholiźmie. Poszukuje samego kaptura do derki Kentucky 160g rozmiar M lub L ale kolor ORANGE🎃🎃🎃
Febro też już szuka 😎
Każdy europejski sklep jeśli by ktoś coś widział dostępnego będę wdzięczna za cynk🦄🦄🦄
Pati2012, ceny -> 😮😨 jak na moje, to trochę ich poniosło...
Po moim ostatnim fakapie z Eskadronem, za cztery stówki to ja chyba wolę kupić jakiegoś PSa albo ESa, gdzie wiem, że jakość i kolor jest nie do zabicia. 😑
Acz niezmiennie cieszy mnie to, że w praktycznie każdej nowej kolekcji... jest granat.😜🤣
Eskadron jak zwykle zaskakuje oryginalnością! Żółty i granatowy, no kto by się spodziewal 🙃 ja jestem ciekawa czy im tam jeszcze ktoś coś kupuje, wieczne odgrzewane kotlety za ceny z kosmosu.
O jeny... koszmarny ten eskadron 😅 ale żółtego chyba dawno nie było, a przynajmniej nie taki 😂
Ja od stycznia nie kupiłam żadnego czapraka :P
Szukam czegoś co mnie chwyci za oko, ale póki co kompletnie nic. Chyba wszystko mi zbrzydło, bo ostatnio już nawet średnio mnie obchodzi to, co za nokia włożyć. Biorę pierwsze z brzegu i jeżdżę, piorę i biorę następne.
Czy ja właśnie widziałam cottony za 235 zł?! 😅
Kolory to totalny bezszał, ale ja już nawet przestałam wyczekiwać nowych Eskadronów. Deepberry to był IMO ostatni naprawdę udany eskadronowy kolor.