ontaria teraz to mnie dobiłaś! Zawsze podobały mi się te czapraki, dodatkowo ostatnio natrafiłam na zdjęcie czeggra1http://re-volta.pl/galeria/img/172192 i się zakochałam. Niestety załamałam się bo nie znalazłam nigdzie do kupienia.. A tu podrzucasz link i cena mnie dobiła i fakt, że nie ma tam bordo 😕
Widziałam dziś na żywo niciaki i nowego classica - niciaki mnie trochę rozczarowały, liczyłam na bardziej nasycone kolory. Róż to nie to, peach troszkę blady, na plus blueberry i szarość... i teraz nie wiem, czy ten peach brać czy nie, bo z jednej strony jednorożec, a z drugiej boje się, że na koniu będzie niewypał 🙄 Za to nowy classic, mimo, że jeszcze w pudełkach super, na prawdę piękne odcienie. Kolorystyka nie moja totalnie, ale obiektywnie mówiąc jedna z ładniejszych kolekcji 🙂
Słuchajcie czarne brilanty z eskadronowego heritage jaką mają lamówkę, bo zgłupiałam. Bo w na stronie konika - jest lamówka krem + miedziany sznurek a w katalogu eskadrona jest krem + czarny sznurek...
Jarałam się dzisiaj udanym treningiem, chwalę się martvej i stwierdziła, że to pewnie dlatego, że pad, owijki i podkładki są kupione od Quanty, więc moc z jej koni spłynęła na Samsonka. 🥂
Ja uwielbiam chocolate na gniadych, gadają do mnie zdecydowanie bardziej niż granaty. Skwarek na zmianę chodził albo w czekoladzie albo w czerni. Szkopuł w tym, że już ze trzy lata nie mam gniadosza 😉 A moja kasztanka jest dokładnie w kolorze czapraka 🤣 flygirl, super są te bandaże Horze co? Kapitalnie się nimi zawija 🙂
Wczoraj dotarł do mnie czerwony polar Heritage i jestem pozytywnie zaskoczona jakością i detalami. Na prawdę nie ma się do czego przyczepić i super lamówka 💘
Burza, no niestety, koń koniecznie chciał do domu, a ja mam tylko telefon do fot 😜 Ale na tym dobrze widać kolor chociaż. Wyrażam skruchę i poprawię się na przyszłość 😁
Ja wstawiam night blue w innym stajenno-słonecznym świetle. Zdecydowałam się na komplet night blue zamiast nici pink i zdecydowanie nie żałuję 💘 Na karuski będzie jak znalazł, mega klasyczny przełamany złotym brokatem, a owijki delikatnymi nitami 😉
Ee..Katalogowo Anky mi się podobały...Natomiast w real zdjęciach Raising wygląda na zdechłe bordo, a naightblue jak cerata. A tak się fajnie kolekcja zapowiadała. Jedynie ten light gold mi się podoba.