Forum towarzyskie »

Sylwester 2013/2014

Wszystko niby pozajmowane, ale jakby pojechać na miejsce to zawsze się znajdzie się miejscówka 😉
JARA - u nas gorzej, bo mamy jakieś + - 8-10 osób, więc wątpię, że od ręki by ktoś nas wziął :p
[quote author=Karla🙂 link=topic=92905.msg1928005#msg1928005 date=1384807540]
Dworcika-my też Gdańsk, tzn. chcemy iść na plażę z szampanem😀
[/quote]

Ja się nie łudzę, że będzie nam się chciało, chociaż zawsze taki pomysł jest ;]
Słuchajcie, pilnie potrzebne miejsce dla 5-6 osób. Oddalone od miasta, najlepiej w głuszy jakiejś. Z możliwością zabrania psów. Chodzi o to, że znajoma musi wywieźć swoje psy z miasta, bo na strzały reagują histerią. A żadnemu z nich nie można podać środków psychotropowych. Cena nie gra roli za bardzo, ważniejsze, żeby to było miejsce, gdzie da się te 2 dni spędzić na spokojnie. Nie wiem, jakaś leśniczówka albo coś. Pilne i bardzo ważne  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ja znalazłam takie miejsce (4 osoby, dwa piesy, praktycznie zero wymagań - byle z dala od miasta) ale było baaaardzo ciężko. Z prawie wszystkich kwater dostawałam odpowiedzi w stylu 'brak miejsc', 'minimum 5 nocy' itp.

Spróbuj osrodek Aqua Fun w Rabce, gościu nam pisał, że ma miejsca, ale sie zdecydowaliśmy na kwaterę gdzie indziej, poza tym wyboru praktycznie nie było.
słuchajcie...mam problem
Idę na sylwestra przebieranego i nie mam kompletnie koncepcji na strój dla siebie i mojego narzeczonego.
Zabawa na sali ok 30 osób - temat imprezy "bohaterzy lat młodości" , chodzi głównie o lata 90 (postacie z filmów/bajek/zespołów)
Macie jakieś pomysły by było to jakoś rozpoznawalne?
słuchajcie...mam problem
Idę na sylwestra przebieranego i nie mam kompletnie koncepcji na strój dla siebie i mojego narzeczonego.
Zabawa na sali ok 30 osób - temat imprezy "bohaterzy lat młodości" , chodzi głównie o lata 90 (postacie z filmów/bajek/zespołów)

Widzę, że nie tylko ja przyszłam po radę odnośnie przebrania  🤣
Z tą różnicą, że u mnie tematyka nie jest narzucona, ale dodatkowym "problemem" jest fakt, że sylwester odbywać się będzie w stajennej altanie - ciepło bardzo, ale wyjścia na zewnątrz nieuniknione, a i kulig planujemy, jeśli pogoda pozwoli. Ktoś coś?  👀
Hej, epk i inni, którzy na ostatnią chwilę szukają miejsca na spokojnego Sylwestra za miastem - zwolniła się dla nas cudem inna miejscówka i zwalniamy teraz tą. Pani przyjazna pieskom - psy za darmo - dwupokojowy dom tylko dla turystów, wolny pokój 4 os, kuchnia i łazienka do dyspozycji, 40zł/os. Blisko lasu, jezioro, woj. młp

http://www.nadjeziorem-piaski-druzkow.noclegiw.pl/

A ja bez planów i bez nich zostanę. Myślałam, że będę miała wolne między świętami a sylwestrem, ale niestety. Pracuję 23,27,28,30... Wyjazd wtedy nie wchodzi w grę. Zwłaszcza, że od razu 2.01 też idę do pracy. No nic. Zostaniemy w domku, albo na ostatnią chwilę pójdziemy na jakąś domówkę 😉
jak tam plany?

Moi znajomi w tym roku poszli w drogie wyjazdowe opcje więc mam do dyspozycji jedynie mego lubego. Chciałam pojechac do wiejskiej chatki w lesie, która nalezy do moich rodziców ale marudzą że w sylwestra to się trzeba bawić a nie zachowywać jak staruchy. Troche nie mam pomysłu jak spędzic tego sylwka, więc coraz bardziej wkurza mnie to parcie na imprezowanie.
Ramires,  ale to rodzicom ma się podobać, czy wam?
Rodzina swoje powiedzieć może, ale nie powinno się tego traktować jako wyroku, który zawisł nad głową i musi zostać wykonany.
Nam, tylko chatka jest ich, więc jak postawią na swoim to nie mam nic do gadania 🙄
dublowaty, Batman i Kobieta Kot 😉 lub Addamsowie.

My wlasnie w drodze nad morze 😍 nie wiem czy Sylwester na plazy, na imprezie czy w pizamach w domu, ale i tak bedzie super 😍

Ramires, powiedz, ze zrobicie wielka bibe w domku 😁
zen to by pewnie przeszło, szkoda tylko że słabo mi idzie takie kretactwo  😉

Ale pewnie i tak zostaniemy w tej chatce - macie jakies nietypowe pomysły na sylwestra we dwoje? Jakieś ciekawe dania? Bo nie chcę żeby to się skonczylo w dresie przed laptokiem bo tak spedzamy wolny czas we wspolnym mieszkanku z przerwami na nauke...
Ramires, serio nie masz pomysłów jak spędzić sylwestra we dwoje? Zaczęłabym od szampana 😉
A ja od zwykłego zapytania drugiej połówki, co on chciałby zrobić. Ot, burza mózgów.
Fakt, to mogło zabrzmiec troche zalosnie z mojej strony, po prostu moze ktoś może polecić jakiś fajny film na później, na jakąś ciekawą kolacje (moze jakies afrodyzjaki 😁 )..? Druga połówka lubi być rozpieszczana i zaskakiwana, więc wiem, że największą przyjemność sprawię mu, jak sama się tym zajmę.

Chociaż w tym roku najbardziej się nastawiam obudzenie we mnie śpiącego od kilku lat piromana, muszę się tylko uzbroić w artylerie
My w tym roku lecimy na domówkę do znajomych. Domówki to najlepsze imprezy 😜
[quote author=dublowaty link=topic=92905.msg1947177#msg1947177 date=1386589888]
słuchajcie...mam problem

Widzę, że nie tylko ja przyszłam po radę odnośnie przebrania  🤣
Z tą różnicą, że u mnie tematyka nie jest narzucona, ale dodatkowym "problemem" jest fakt, że sylwester odbywać się będzie w stajennej altanie - ciepło bardzo, ale wyjścia na zewnątrz nieuniknione, a i kulig planujemy, jeśli pogoda pozwoli. Ktoś coś?  👀
[/quote]

właśnie - też potrzebuję pomysłu na jakieś proste, niekoniecznie mega ekstrawaganckie przebranie. Najlepiej jakieś nieobarczone dodatkowymi wydatkami  😉
Macie już coś dziewczyny?
My mieliśmy przebierańcy bal koniarza.
Moj chłop przebrał sie za lekarza. Koszt ok. 5zl. Kupił fartuch jednorazowy i maseczkę. Do dego rękawiczki i wygrzebal gdzieś słuchawki lekarskie.
Ja kupiłam na allegro peruke, koka Amy Winehouse (ok40zl), wymalowalam flamastrami tatuaże i grube krechy na powiekach😉
ja się zastanawiam czy jechać do stajni, a tak to najchętniej poszłabym spać. jakoś nigdy nie czułam Sylwestra. 😉
A ja tez uderzam na domowke do kumpla (a wlasciwie - troche jakby dwie, bo dzisiaj maly przedsylwester u kolezanki). I zgadzam sie z ashtray - domowki są najlepsze!  😜
A ja sobie siedze z ukochanym w Swinoujsciu 🙂 Przyjechalismy w zeszla sobote, zostajemy az do 3 stycznia. Wiele osob sie dziwi, ze spedzamy sylwestra tylko we dwoje, ale... nas to "kreci". Wreszcie mamy czas tylko dla siebie i mozemy nadrobic wszelkie zaleglosci, na ktore zazwyczaj nie mamy czasu gdzies pomiedzy codziennymi obowiazkami. Spacery, filmy, wspolne gotowanie i inne takie. Faaaajnie tak 🙂
a ja jutro brykam do pracy  😉  😎
Będzie wesoło, bo dalej nadrabiam zaległości  😀iabeł:
A my jednak w domu, więc pewnie będę na re-volcie 🙂😉
Ja spędzam sylwestra z Polsatem, ale tylko dlatego, że przyjeżdża do Gdyni 😁
W mieście już od kilku dni przygotowania pełną parą, scena gotowa, dziś były próby, centrum miasta zablokowane...
Zapowiedzieli się nam goście, więc pewnie posiedzimy przy jakiejś flaszce i ruszymy w miasto na koncert.

Przyłączam się do zwolenniczek opcji z "Last christmas", marzy mi się coś takiego, ale w tym roku za późno się obudziłam i nie zdążyła bym niczego zorganizować, ale za rok, kto wie...
Ja na pełnym hardcorze spędzam sylwestra na szczycie Trzech Koron.
Chyba będzie najlepszy w życiu 😉
My jutro jedziemy całą ekipą na zawody, a wieczorem idziemy z ta sama ekipą na imprezę na przełęcz. Przed 24 pochodniami wchodzimy na górę i polnoc spedzany na szczycie Slezy 🙂 i pozniej znow schodzimy na przełęcz sie bawic
Dziewczyny, jaki klimat! zazdroszczę 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się