lizzy, ekstra! W końcu sobie pojeździcie konkretnie! Dawaj więcej fot Segana, pięknie on teraz wygląda, zdecydowanie u Ciebie odżył!
faith, piękna Siwa, bardzo dziewczęca 🙂
Brzask, ja już kiedyś podziwiałam kawał roboty który z Rudzielcem zrobiłam, ale nadal jestem pod wrażeniem 😉 Gratuluje rocznicy i życzę kolejnych!
U nas bajka 😁 Jeździ mi się fenomenalnie, Pamir jest w super formie, skacze świetnie. Oglądam filmiki
anai i
crazy które mnie motywują do starania się o coraz lepszą jazdę 😁 Wczoraj skakałam stacjonatę, okser i tripla, bardzo miło mi się skakało. Pare dni temu skakaliśmy parkur na wysokości L klasy, z dość trudnymi najazdami, oraz szeregiem okser do stacjonaty na fule (coś czego bym rok temu nie skoczyła nawet na niższej wysokości 😀iabeł: ) i było bardzo dobrze, a jeszcze wcześniej skakaliśmy szereg z 4 przeszkód, wszystko na fule stacjonata-okser-stacjonata-stacjonata. Pams coraz bardziej zadziwia wszystkich - jest złoty. Ja natomiast bardzo się staram ogarnąć, na treningach jest ok, mam nadzieję, że na zawodach nie stracę głowy i będzie równie dobrze!
Mireczek stajennie, podjadający kolację 😁