Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

Brzask, najlepsze życzenia 🙂
Kasia jaka malutka
Brzask, gratuluję pięknej rocznicy 🙂
Brzask, gratuluje!!  😍 duuuuuuzo zdrowka i radości 🙂
Dziekuję :kwiatek:

Elu
, nie przesadzajmy, byłam może nieco węższa ale wzrostu miałam tyle co teraz.(zwróć uwagę że boksy są okolo 20cm wyżej niz korytarz) Czyli wciąż za duża na kucyka 🙄

to ja też małe podsumowanie:

początek roku 2004:

latem tego roku:

Brzask, wow, gratulacje😀 daj zdjęcie gdzie nie zasłaniasz kiecką !😀 Aczkolwiek zmianę mimo wszystko widać ogromną! I szcześcia, kolejnych 10ciu lat!!!!!! Ile ma już to rude cudo?
brzezinka,  wy to już w ogóle szał ciał:P

zoriczkowa , dzieki, rudy po zębach 1997rok ur czyli jakieś 16 może 17lat
nie wiem czy to zdjęcie juz było, z lutego tego roku:

Brzask urodzinowo-rocznicowe sto lat 🙂
Brzask, 100-ówka 😉

Sezon na aniołki w śniegu  rozpoczęty 😉
martkagd, uroczy opis i fotka 🙂
wiem Brzask pamiętam - na tym zdjęciu to tak śmiesznie wyszło jakbyś miała z 140 wzrostu 😉

lizzy, ekstra! W końcu sobie pojeździcie konkretnie! Dawaj więcej fot Segana, pięknie on teraz wygląda, zdecydowanie u Ciebie odżył!
faith, piękna Siwa, bardzo dziewczęca 🙂
Brzask, ja już kiedyś podziwiałam kawał roboty który z Rudzielcem zrobiłam, ale nadal jestem pod wrażeniem 😉 Gratuluje rocznicy i życzę kolejnych!

U nas bajka 😁 Jeździ mi się fenomenalnie, Pamir jest w super formie, skacze świetnie. Oglądam filmiki anai i crazy które mnie motywują do starania się o coraz lepszą jazdę  😁 Wczoraj skakałam stacjonatę, okser i tripla, bardzo miło mi się skakało. Pare dni temu skakaliśmy parkur na wysokości L klasy, z dość trudnymi najazdami, oraz szeregiem okser do stacjonaty na fule (coś czego bym rok temu nie skoczyła nawet na niższej wysokości  😀iabeł: ) i było bardzo dobrze, a jeszcze wcześniej skakaliśmy szereg z 4 przeszkód, wszystko na fule stacjonata-okser-stacjonata-stacjonata. Pams coraz bardziej zadziwia wszystkich - jest złoty. Ja natomiast bardzo się staram ogarnąć, na treningach jest ok, mam nadzieję, że na zawodach nie stracę głowy i będzie równie dobrze!

Mireczek stajennie, podjadający kolację  😁
martkagd, temu za dobrze w tym śniegu  😎
Nirv, taka duża kolacja? to niczym sarmacka uczta  😂

A ja dostałam świeże z dzisiaj foteeeeczkiiii  🏇

Koń zaczyna nabierać miąchów dzięki J.Jagodzie  :

Echhh jak ja za nią tęsknię, jak wreszcie ja odwiedzę to Was będę zasypywać zdjęciami  😁
Brzask, wielu jeszcze lat razem w zdrówku!
Nirv, super pozytywnie! (dzięki za komplement, ale ustawienie w jednym szeregu z crazy to raczej na wyrost 😉 )

My dziś szaleliśmy po śniegu (tylko na lonży, bo szczerze mówiąc po odkopywaniu najpierw garażu, potem auta koleżanki przed stajnią, widząc drzwi do siodlarni zasypane do połowy śniegiem, skapitulowałam):

Burza , dziekuję  :kwiatek:
zoriczkowa tiaa... tarzanie w sniegu to jego ulubiona rozrywka zaraz po jedzeniu 😉 Rzeczywiście robi się z twojego kopytnego mięśniaczek 🙂
anai, też mieliście w stajni światowy dzień lonży po Ksawerym ? 🙂 U nas wszyscy chwycili na lonże :P
martkagd, nie wiem, byłam w stajni pierwsza. Miałam zamiar pojeździć, ale nie miałam już siły odśnieżać siodlarni, dlatego postanowiłam dać trochę radochy koniowi na lonży 😀
anai Uwielbiam Was oglądać  😜
Brzask łaaa piękna rocznica, i żeby jeszcze jedna dyszka była :kwiatek:
Hermes Dotrzesz na zawody w taką pogodę?

Eh cieszyłam się wczoraj jak głupia, ze jest śnieg i pojeżdżę. Ale zapomniałam, że wieje jak cholera 🙁. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej i uda mi się przynajmniej w teren skoczyć. Na ujeżdżalni mimo iż dużo śniegu to pod spodem woda i błoto :/. Królestwo za stajnię z hala 😵
Patrzcie jakiego kotleta sobie odgrzewam 😁

[[a]]http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=9500&hilit=k%C4%85cik[[a]]+rekreanta
ohoho ale kotlecisko. Sporo znanych nicków ale już nie pojawiających się
W zasadzie sami 'swoi', a to niby 6,5 roku temu 🙂
Rany, jakie bezprawie! Całkowita edycja postów, post pod postem... I ja ze starym nickiem 😀 Ale już z własnym koniem, wiec nie taki znów kotlet 🙂
a jaki miałaś nick Dzionka?
KS 🙂 Doszłam właśnie do stron "na których" kupuję i przywożę konia, ależ emocje! 😁
Na 5 stronie Sierra ogłasza się z Czardaszem oficjalnie 🙂 strasznie ciepłe wspomnienia mam, tak było kumpelsko wtedy bardzo.
Burza, o meeeen ale staroc! Fajnie! Szkoda ze nie moge sie znalezc po nicku, bo go nie ma o.0 ale wyszperalam troche i ciesze teraz twarz do komputera. To byly czasy!! Wszystkie bylysmy takie piekne i mlode 😁
Noo i cały Poznań tu jeszcze był wtedy, i warszawka w pierwotnym sabatowym wydaniu, ajj 🙂
Burza mi przesłała link do TEGO postu, jak go wreszcie kupiłam. Przyznaje... popłakałam się jak dziecko.  😡 I nie dlatego, że go (a od tamtego dnia już oficjalnie) mojego Czardasza kupiłam, ale dlatego z jaką to wtedy spotkało się reakcją. Wszystkich was czytałam, śledziłam, żyłam Waszymi historiami.  A tego dnia wszystkim Wam wierzyłam, że cieszycie się ze mną. A nawet i za mnie. I że bardzo, i szczerze. Ale to był dzień!

Pochlipałam też nad niektórymi osobami, starymi znajomymi, wręcz przyjaciółmi i nad tym jak nasze drogi się zeszły i rozeszły, w "realu". Ale o tym kiedy indziej.

Fajnie było... Burza bardzo Ci dziękuje!  :kwiatek: 🙇
Sierra, 🙂 wszyscy tym żyliśmy.. 🙂
basia16816, tak tak, zawody sa 😉

Wpadam prosic o mocne kciuki na jutro na zawody, bo jade L i P 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się