A jak dalej działa bilet kupiony przez Groupon? Drukuję ten załącznik, który dostałam mailem (z kodem kreskowym i numerem) i z tym wchodzę? Czy trzeba to gdzieś zamienić na bilet?
przyjeżdżam w piątek rano, zostaje do niedzieli wiec bedzie jedna wieksza torba...nocować bede u koleżanki, ale ona mieszka na obrzeżach a dworzec jest przy samych targach. Nie wiecie może czy na MTP jest jakaś opcja przechowania bagażu?? 😵 bo nie bede przecież tak nosić ze sobą 🤔wirek:
wichrowelove ja zostawiałam walizke pierwszego dnia w takim schowku na stacji. Jest ich tam trochę i za niewielką opłatą zostawiasz walizke zamkniętą w pace 😉
Laguna Masz rację oszaleli z tymi cenami, ja niestety tez rezygnuje w tym roku, choć co rok zawsze byłam i cieszyłam się z imprezy, ale to przegięcie. Lepiej za to coś dla konia kupić.
Najprawdopodobniej jadę samochodem na sobotę, mam 2-3 miejsca w samochodzie. Wyjazd z Rawicza, zahaczam o Poniec i dalej przez Leszno. Wracam po konkursach, tą samą drogą. Jeśli by się ktoś chciał załapać, pisać na PW, podział kosztów za benę.
I ponoć wszystko już dopięte na przedostatni guzik 😉 Brakuje kilku detali, no i publiczności! 😀
Ja już się doczekać nie mogę. Gdyby nie to, że nie ufam mojemu samochodowi, to już jutro bym wsiadła i pojechała. A jak ostatnia pałka kupiłam bilety na polskiegobusa na... piątek na 11:30 z Wawy 🙁
widze na liście rymarstwo... takie rymarstwo to jedyny mój powód żeby jechać - czy to to samo rymarstwo co ze 2-3 lata temu mialo takie pikne ogłowia.. no ale nie pojade taki kawał tylko to spr....(w zeszłym nie było 🙁 )
czy mógłby ktoś dla mnie zobaczyć czy są rymarze mający kolorowe (białe, rózne odcienie brązu i inne) ogłowia? bede bardzo wdzięczna. i za wizytówke od nich - jakby ktoś mógł mi pomóc to prosze o pw :kwaitek:
Hej mam pytanie czy ktoś jedzie tylko na sobote z warszawy pociągiem ? Szukam towarzystwa na droge powrotną i mam całkiem niezłą zniżke dla towarzysza :-) Planuje wracać inter regio bo tańszy bilet kosztuje ok 10-15 zł z Poznania do Warszawy wschodniej .
nie ma jak dowiedzieć się o 10.15, że konkurs który miał być o 12 rozpoczyna się o 11 i w dodatku jest podzielony na dwie części a twoja zawodniczka jedzie w pierwszej 10 😵 😜