Gdzie z reguły nocujecie? Zależy mi na jakimś przede wszystkim TANIM noclegu. Warunki mogą być spartańskie 😁, byleby przetrwać noc za nieduże pieniądze :kwiatek:
Hej czy ktoś może polecić jakiś nocleg najlepiej tani i blisko targów sobota-niedziela Szukam też tanich dwóch biletów na te dni ktoś coś ma może do odsprzedania lub wie gdzie można kupić .
Tanich chyba blisko nie ma 🤔. Ostatnio szukałam noclegów i w efekcie wcale taniego nie mam, bo nic blisko nie było 🙁 Ale może ktoś z Poznania pomoże Ci w znalezieniu 🙂
Hej czy ktoś może polecić jakiś nocleg najlepiej tani i blisko targów sobota-niedziela Szukam też tanich dwóch biletów na te dni ktoś coś ma może do odsprzedania lub wie gdzie można kupić .
Wybieram się w niedziele 9 grudnia z Grudziądza, mam wolne miejsca w samochodzie, chętnie zabiorę kilka osób w celu podziału kosztów dojazdu, nie musi być z Grudziądza, mogę zabrać też po drodze (trasa: Toruń, Inowrocław, Gniezno). Tel. 693 302 04 Monika Wasik
Co roku byłam od 12 lat (poza tym jednym rokiem co nie było 😉 ) W tym odpuszczam. Nie chce mi się wywalać 100 zł na wstęp (oszaleli z cenami). Myślałam, że wezmę męża i Zosię, żeby mogła pobawić się na dziale zabaw dziecięcych. Ale kicham.
A szkoda, bo chcialam "pomacać" paki i ostatecznie zdecydowac się na kolor tej co wybrałam
Witajcie. Miałam jechać na Cavaliade ze swoją zawodniczką ale niestety ze względu na kontuzję konia najprawdopodobniej nie wystartujemy. Mamy zakupione noclegi w hotelu po bardzo dobrej cenie których chętnie się pozbędę. Noclegi z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. Pokój dwuosobowy ze śniadaniem. Cena 160 zł za dobę (czyli po 80 zł od osoby) Hotel Gaja, bardzo blisko Targów (Najchętniej sprzedałabym w całości - 2 doby) mój numer telefonu - 504 036 112. Pozdrawiam Magda
[quote author=kotbury link=topic=89447.msg1544142#msg1544142 date=1349434062] Nie rozumiem cen biletów sobotnich. Że niby co jak kupie bilet "sobota rano" to mnie wywalą w połowie imprezy czy jak?
na Warszawa Cavaliada jak ktoś miał bilet rano to chodzili i sprawdzali bilety po 12 i wypraszali ludzi, myślę że będzie tak samo a najlepsze były jaja jak było opóźnienie jakiegoś konkrsu i niestety nie mogłeś sobie go obejrzeć 🤔wirek: