Forum towarzyskie »

Pomoc dla Sławka i Mafii.

Z kwoty 1431,79 zł

Wydane 109,19 zł

Pozostało 1322,60 zł 

Na wsi z wielkiej ilości śniegu zrobiło się wielkie błoto. Póki co Sławek dojada jeszcze zapasy z paczek od tunridy oraz deksterowej. Dokupiłam mu to czego już nie miał.
Oby trochę wiatr to błoto osuszył, to będzie można normalnie funkcjonować a nie brodzić w błocie.
Mafia obgryza śmierdziele z uśmiechem na pysku  :kwiatek:
wątek zamknięty
bera7- no właśnie....ostatnio tak sobie myślałam, żeby znów mu puścić paczkę, ale przesyłka takiej paczki wyniosła 24 zł. Szkoda kasy, bo za to w Biedronce można sporo jedzenia kupić.
Chyba lepiej zamiast paczek wysyłać jednak kasę. No i niestety....zostaje ci robić mu zakupy samej, póki nie dostanie się do normalnego sklepu dalej.  😉
wątek zamknięty
tunrida, dla mnie to nie jest kłopot o tyle, że i tak robimy zakupy dla siebie. Mało było takich sytuacji, że specjalnie dla Sławka po coś jechałam.  Raczej on podrzuca kartkę co potrzebuje i jak jesteśmy to kupujemy i dla niego. Jak pracuję w domu to umawiamy się na daną godzinę i jedzie z nami. Ma jakieś zapasy zawsze więc nie czeka z zakupami do ostatniej kromki. Inne rzeczy kupuje się na zapas. Bo jechanie po cukier 24km średnio się opłaca. A każdy leci do Biedronki, bo najtaniej 🙂
Teraz mamy drugie auto w domu wiec będzie jeszcze prościej, bo nawet jak mnie nie ma to panowie mogą sami pojechać.

Na wsi wielu ludzi tak żyje. Tu dla nikogo nie jest dziwne, że robi się zapasy na tydzień a w lokalnym sklepie kupuje pieczywo. Ludzie się zmawiają w grupki i jadą na zakupy z 3 domów jednym autem. Nie każdy ma auto, paliwo też nie woda.
wątek zamknięty
Ale człowiek rozpieszczony mieszkaniem w mieście. Jakoś dziwnie byłoby mi jechać z sąsiadami do Biedronki na zakupy. Człowiek nie docenia jak ma dobrze.  😉
wątek zamknięty
tunrida, ja tam bym się nie zamieniła. A ile można się plotek dowiedzieć przy takiej podróży 😉. My dziś się dowiedzieliśmy, że głodzimy konie i zaniedbujemy zwierzęta.  😀iabeł:

A mój facet jest wiejskim obiektem pożądania największych plotkar   😁, podbudował się chłop w samoocenie.

Dorzucam paragon z wielkich zakupów. Zapas na 2 tygodnie. bo z ponad 2kg karkówki wyjdzie 10 solidnych kotletów 🙂.

Z kwoty 1431,79 zł

Wydane 292,90 zł

Pozostało 1138,89 zł 
wątek zamknięty
Jak prosiak stoi z karma???
wątek zamknięty
Zostało na ok tydzień czasu.
wątek zamknięty
No to trzeba akcje zrobić.

Kto się dorzuca na karmę dla grubej?    😅
wątek zamknięty
znów 4 dyszki 🙂 ?
no to chyba ja mogę 🙂
wątek zamknięty
Sprawa wygląda tak: karma, którą ostatnio kupowałyśmy to Canidae 1worek + 1worek gratis (32kg) za 169zł. Ta karma jest nadal w takiej promocji, jednak jej termin ważności to 10.03.2013r. Karma po upływie daty (która swoją drogą jest "szacowana" przez producenta) nie pleśnieje, nie ma biegunek, tylko co najwyżej 'ulatniają' się witaminy. Innej karmy o podobnym składzie, ilości, cenie nie ma. Podejrzewam, że jeśli byśmy ją wzięły to do końca marca jej starczy. Czy szukać innej karmy?
wątek zamknięty
ja bym brała w ciemno, ale może niech się bera wypowie 🙂
wątek zamknięty
Jako zootechnik zapewniam, że taką karmę można spokojnie jeszcze prze 2-3 miesiące skarmiać.
wątek zamknięty
No to zbieramy kaskę! 🙂 Im nas więcej tym mniej wychodzi zrzuta na osobę 🙂
http://www.swiatkarm.pl/p,canidae-all-life-stage-formula-1588kg--1588kg-gratis,18144.html
wątek zamknięty
Wpłaty na karmę

Agnieszka K. 40zł
Karolina B. 15zł
wątek zamknięty
Jara napisałam Ci na fb 🤦 rzuć mi no dane  😉
wątek zamknięty
W pracy nie mam dostępu do FB :P
Na pw wysyłam dane do przelewu 😉
wątek zamknięty
ja tez Ci wplace! ile wyszlo 🙂 ?
wątek zamknięty
Każdy wpłaca ile ma, bo nie znalazły się 4 osoby, po 42zł.
Ja dałam 40zl od siebie.

Trzeba chyba Sience dać znać i nie pamiętam, ale chyba Zen też chciała się dorzucić.
wątek zamknięty
JARA, jak coś będzie brakować to daj znać. Mam dziś matki pieniężnej akurat 🙂
wątek zamknięty
Wpłaty na karmę

Agnieszka K. 40zł
Karolina B. 15zł

Kolejna wpłąta od

Paula B 10zł

w sumie 65zł. Brakuje jeszcze 104zł.
wątek zamknięty
Jara- dam te 104 brakujące zł, choć wolałabym wpłacać dla niego niż jego psa. Ale widzę, że nie ma chętnych. A czekać raczej nie ma na co, bo karma się kończy, jak rozumiem.
Podaj dane do przelewu
wątek zamknięty
JARA nie miałam nawet chwili, żeby zrobić przelew! daj znac czy już masz na karmę całość? to wtedy prześle Berze dla Sławka 🙂
wątek zamknięty
Jarze przelałam, więc będzie miała. Sławek też na razie ma z tego co widać.
Może by pozbierać na kolejny worek dla psa? I niech Jara może trzyma i przechowuje na karmę na potem? Żeby nie było sytuacji, że karma się kończy i nie ma? Co wy na to?
wątek zamknięty
niech JARA da znać, to wyślę na zaś 🙂
wątek zamknięty
Dla mnie może być, mogę trzymać kasę. 32kg starczy na jakieś 1,5 - 2 miesiące.
wątek zamknięty
Jaki jest stan konta dla Slawka? Bo widze, ze Mafia ma sie dobrze z jedzonkiem 😉
wątek zamknięty
Wystarczy podjechać na górę i przeczytać kilka postów
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,89110.msg1676000.html#msg1676000
wątek zamknięty
Przepraszam - krotkowidzem jestem 😉
wątek zamknięty
Zamówiłam i zapłaciłam za karmę.

CANIDAE All Life Stage Formula 15,88kg + 15,88kg GRATIS*
Producent: Canidae 169.00zł 5% 160.55zł 1 160.55zł
wątek zamknięty
Melduję, że karma dotarła. Jutro przekażemy Mafii 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.